Beta hcg degerim artmadi 2 gün önce 48.1 bugün 58.1 yardım edin

Canım üzgünüm ama artış çok çok az.büyük olasılıkla kimyasal gebelik.ama dış gebelik olma ihtimalidr var.lütfen doktorun iki günde bir ölçsün betanı.sakın ihmal etme.iki kayıp yaşamış biri olarak düzenli takip çok önemli.

Artis az fakat ayni yerde olcturmemmissin. Her laboratuvarin referans degeri falan farkli oldugu icin saglikli bir sonuc olmuyor. Insallah saglikli bir gebeliktir.
Öyle bisi olduğunu bilmiyordum ya yoksa aynı hastnede yaptırdım yarın tekrar bakicam teşekkür ederim cnm sagol

Aslında artış olması gerekenden düşük 2 katı olması lazım deniyor ama benim de 14. gün 60, 16. gün 80 çıkmıştı. Dedim olmucak bu iş... Sonra birden düzene girdi. Şimdi 17 haftalık hamileyim. İnşallah senin de öyle olur.

Aslında artış olması gerekenden düşük 2 katı olması lazım deniyor ama benim de 14. gün 60, 16. gün 80 çıkmıştı. Dedim olmucak bu iş... Sonra birden düzene girdi. Şimdi 17 haftalık hamileyim. İnşallah senin de öyle olur.
Inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın cnm umarım benimde öyledir ya üzülüyorum herkes kimyasal gebelik diyor allah isteyen herkese versin ... hamileyken sigara içen bir çok kadın var ben bıraktım hamile oldugumu öğrendim gün bende tiryakiydim ama bebeğim için bıraktım 21 yaşındayım bugüne kadar ağrı kesici hap bile yutamadim yutkunma sorunum vardı ama bu folik asit için zorluyorum kendimi 1 litre su iciyorum hapla oruc tutardim artık tutmuyorum herşey bebeğim için

Inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın cnm umarım benimde öyledir ya üzülüyorum herkes kimyasal gebelik diyor allah isteyen herkese versin ... hamileyken sigara içen bir çok kadın var ben bıraktım hamile oldugumu öğrendim gün bende tiryakiydim ama bebeğim için bıraktım 21 yaşındayım bugüne kadar ağrı kesici hap bile yutamadim yutkunma sorunum vardı ama bu folik asit için zorluyorum kendimi 1 litre su iciyorum hapla oruc tutardim artık tutmuyorum herşey bebeğim için

Benimki tüp bebek. İnşallah senin de birden yükselir ve düzene girer.O süreci iyi bilirim. Kabak çekirdeği, çiğ badem, ceviz ye. Proteine yüklen. Haber et bizi olur mu?

Back
X