- 29 Eylül 2014
- 228
- 116
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bir artış canim her şey yolunda... İkiz olup olmadığıni ancak 5 haftalıkken keseyi görünce anlayabiliyorlar ...hayırlı uğurlu olsuuun :) sağ salim kucağına almak nasip olsuun..Kızlar merhaba perşembe günü beta hcg değerim 76.46 idi. Bugün tekrar yaptırdım 464.72 çıktı birden mi yükselmiş sizce nasıl? Doktorum keseyi görmeden birşey diyemem çok güzel artmış ikiz olabilir dedi yorumlarınızı alabilir miyim?
Amiiin canım Allah razı olsun rabbim hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağa almayı nasip etsin :)Güzel bir artış canim her şey yolunda... İkiz olup olmadığıni ancak 5 haftalıkken keseyi görünce anlayabiliyorlar ...hayırlı uğurlu olsuuun :) sağ salim kucağına almak nasip olsuun..
canııımmm ikiz olabilir ha süper birşey bu hayırlısı olsun inşallah.Kızlar merhaba perşembe günü beta hcg değerim 76.46 idi. Bugün tekrar yaptırdım 464.72 çıktı birden mi yükselmiş sizce nasıl? Doktorum keseyi görmeden birşey diyemem çok güzel artmış ikiz olabilir dedi yorumlarınızı alabilir miyim?
Amiiinn kuzum sağlıklı olur inşallah ikiz istiyorum :)Ayyyyy
canııımmm ikiz olabilir ha süper birşey bu hayırlısı olsun inşallah.
Cuma günü belli olur ikiz mi tek mi :) eşimin tarafında çook ikiz var kardeşleri bile ikiz bizim taraftada var bakalım inşallah :)İnşallah ikiz olur olmasa da Allah sagliklisini versin sen Allahtan bir tane istedin o da iki tane veriyormus sana :) her şey gönlünce olsun:)
Benim ilk değerim 24 falandı şimdi 936 3 haftalığım canım seninkide yükselir inşallah :)mrb arkadaşlar ben pazartesi öğrendim hamileliğimi değerim 101.5 ıkı sonra yaptırdım 187.6 çıktı doktorum dedı çarşamba gel bende sabırsızlanıyorum merak edıyorum durumu bu şekilde olan var mı sizce değer ilerlemesi nasıl?
inşallah canım ovulasyonun ne zamndı kac gunde bır baktırdın degerlerıne bırdenmı yukseldıBenim ilk değerim 24 falandı şimdi 936 3 haftalığım canım seninkide yükselir inşallah :)