• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

endaim

Oglum, saglıkla gel yanıma
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
228
116
48
Kızlar merhaba perşembe günü beta hcg değerim 76.46 idi. Bugün tekrar yaptırdım 464.72 çıktı birden mi yükselmiş sizce nasıl? Doktorum keseyi görmeden birşey diyemem çok güzel artmış ikiz olabilir dedi yorumlarınızı alabilir miyim?

Kızlar merhaba perşembe günü beta hcg değerim 76.46 idi. Bugün tekrar yaptırdım 464.72 çıktı birden mi yükselmiş sizce nasıl? Doktorum keseyi görmeden birşey diyemem çok güzel artmış ikiz olabilir dedi yorumlarınızı alabilir miyim?
Güzel bir artış canim her şey yolunda... İkiz olup olmadığıni ancak 5 haftalıkken keseyi görünce anlayabiliyorlar ...hayırlı uğurlu olsuuun :) sağ salim kucağına almak nasip olsuun..

Güzel bir artış canim her şey yolunda... İkiz olup olmadığıni ancak 5 haftalıkken keseyi görünce anlayabiliyorlar ...hayırlı uğurlu olsuuun :) sağ salim kucağına almak nasip olsuun..
Amiiin canım Allah razı olsun rabbim hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağa almayı nasip etsin :)

Ayyyyy
canııımmm ikiz olabilir ha süper birşey bu hayırlısı olsun inşallah.

İnşallah ikiz olur olmasa da Allah sagliklisini versin sen Allahtan bir tane istedin o da iki tane veriyormus sana :) her şey gönlünce olsun:)

Ayyyyy

canııımmm ikiz olabilir ha süper birşey bu hayırlısı olsun inşallah.
Amiiinn kuzum sağlıklı olur inşallah ikiz istiyorum :)
İnşallah ikiz olur olmasa da Allah sagliklisini versin sen Allahtan bir tane istedin o da iki tane veriyormus sana :) her şey gönlünce olsun:)
Cuma günü belli olur ikiz mi tek mi :) eşimin tarafında çook ikiz var kardeşleri bile ikiz bizim taraftada var bakalım inşallah :)

mrb arkadaşlar ben pazartesi öğrendim hamileliğimi değerim 101.5 ıkı sonra yaptırdım 187.6 çıktı doktorum dedı çarşamba gel bende sabırsızlanıyorum merak edıyorum durumu bu şekilde olan var mı sizce değer ilerlemesi nasıl?

mrb arkadaşlar ben pazartesi öğrendim hamileliğimi değerim 101.5 ıkı sonra yaptırdım 187.6 çıktı doktorum dedı çarşamba gel bende sabırsızlanıyorum merak edıyorum durumu bu şekilde olan var mı sizce değer ilerlemesi nasıl?
Benim ilk değerim 24 falandı şimdi 936 3 haftalığım canım seninkide yükselir inşallah :)

Arkadaşlar ben PKOS hastasıyım. Femara ilacını yumurtlama için kullandım. Değerlerim sırasıyla şu şekilde;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)

Sizin fikriniz nedir? Doktorum hamilesin tebrikler dedi.. testi 10 gün sonra tekrarlamamı ve progesteron testi yaptırmamı istedi. Fikirlerinizi rica ederim.

Back