Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetime 3 gün var ve bugün yaptırdım 28 çıktı. az değil mi?![]()
Yaptıracağım umarım artar. böyle olup da sağlıklı hamilelik geçiren var mı
kızlar içinizi ferah tutun değeriniz iki günde ikiye katlıcaktır.çok merak ediyorsanız 2 gün sonra tekrarlayın benimde öleydi ilk 94 çıkmıştı daha sonra katladı bugüne geldim :) allahın izniyle sizinkide öle olacaktır.belirtileriniz hergün olacak diye bişeyde yok bazen çok hissediliyor bazen bikaç gün nsan unutuyır bile hamile olduğunu.
beta hcg değerini 14.01.2013 de ölçtürdüm 37.1 çıktı.en son 21.aralık adet başlangıcımdı.hemşire pozitif hamilesin dedi ama ben hala emin olamıyorum hamilemiyim acaba???
beta hcg değerini 14.01.2013 de ölçtürdüm 37.1 çıktı.en son 21.aralık adet başlangıcımdı.hemşire pozitif hamilesin dedi ama ben hala emin olamıyorum hamilemiyim acaba???
adet tarihimiz aynı :)
ben de bugün gidip kan testi yaptırdım 158 çıktı doktorum kesin hamilesin ama bunun normal mi amormal bir gebelik mi olduğunu anlamak için
2 gün sonra tekrar gelmemi ve bu değerin 250 yi bulması gerektiğini söyledi
arkadaşlar bir sorum olacak 15.01.2013 tarihinde kan testi yaptırdım sonuç 14497,8 çıktı. adetim 8 gün gecikmişti. bugün ultrason için hastaneye gideceğim ama sizce kaç haftalık bilen var mı?![]()
Sevgili arkadaşlar bugun kan testi yaptırdım adetimde gecikmemişti 5 gün var adetime beta/hcg 30,06 çıktı. Muhtemelen gebeyim ama çok erken olduğu için bukadar düşük çıktı hemen hemen 1 haftalık gebeyim ama şuan endişe içindeyim ya tutanamazda 5 gün sonra adet olursam diye çok korkuyorum![]()
senin sıkıntıların erkenden başlamış. benim adetim 5 gün geciktikten sonra 35 çıkmıştı. ve katlamadı adet oldum. senin durumun daha iyi gibi inşallah da katlayarak devam eder.