• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değeri

sid16

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
525
114
303
adetime 3 gün var ve bugün yaptırdım 28 çıktı. az değil mi? :(

Yaptıracağım umarım artar. böyle olup da sağlıklı hamilelik geçiren var mı

Yaptıracağım umarım artar. böyle olup da sağlıklı hamilelik geçiren var mı

bende aynı şyi merak ediyorum arkadaşlar ... 13 ağustos son adet tarihim. haziran 22 kimyasaldüşük yaşadım. adetime 1 hafta varken 3 eylülde beta hcg 34.58 (salı) 7 eylül cuma günü 134.71 adetime 2. 3 gün vardı korkuyordum adet olurmuyum die buggun ayın 10 adet olmadım değerim adetten önce iyi bir değermi düşük mü doktor cuma günü gel dedi ama haziranda düşük yaşayınca korkuyorum. değerim hakkında bişiler sölermisiniz? bugun adet olcak gibi karın ağrılarım oluyor normalmmi

kızlar gönlünüzü ferah tutun benim kızımda da ben 30. günü bhcg yaptırmıştım ve sonuç 23,9 çıkmıştı, hemde lekelenmem başlamıştı, progestoron ve folik asite devam dedi doktorum, allaha şükür sorunsuz bir hamilelik geçirmiştim, az veya çok 36 saatte 2 katına ve fazlasına çıkması gerekiyor değerlerin, çok endişeliyseniz 2 gün veya 4 gün sonra tekrar bir kan verin ama endişeleinmeyin lütfen :))

iki gün sonraki sonucumu bugün aldım 88 doktor iyi olduğunu söyledi ama korkuyorum. göğüslerimdeki hassasiyet kayboldu sanki

kızlar içinizi ferah tutun değeriniz iki günde ikiye katlıcaktır.çok merak ediyorsanız 2 gün sonra tekrarlayın benimde öleydi ilk 94 çıkmıştı daha sonra katladı bugüne geldim :) allahın izniyle sizinkide öle olacaktır.belirtileriniz hergün olacak diye bişeyde yok bazen çok hissediliyor bazen bikaç gün nsan unutuyır bile hamile olduğunu.

kızlar içinizi ferah tutun değeriniz iki günde ikiye katlıcaktır.çok merak ediyorsanız 2 gün sonra tekrarlayın benimde öleydi ilk 94 çıkmıştı daha sonra katladı bugüne geldim :) allahın izniyle sizinkide öle olacaktır.belirtileriniz hergün olacak diye bişeyde yok bazen çok hissediliyor bazen bikaç gün nsan unutuyır bile hamile olduğunu.

inşallah cnm sende sağlıkla al kucağına inşallah

benimde adete 4 gün kala 26 idi 2güne bir 3 katına çıkarak devam etti kanamam ve k.rengi lekeler vardı progestanla geçti çok şükür benim arkadaşımın adet günü 3,8 ertesi gün 16 3gün sonra ise 90 civarı bişeydi

selam kızlar
ben adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırdım
bhcg 170 çıktı, doktor normal bi değer ama bu değerde kese görünmez , görünmemesi de normal , 1 hafta bekleyelim dedi
rahimde kalınlaşma var bu biizm için iyi bişey dedi
bilmiyorum ben de bekliyorum cmt gidicem doktora
kimyasal gebelik geçirdim ben de şimdi emin olamıyorum, keseyi görmeden
açıkçası gidip kan testine de 30 lira bayılmak istemiyorum
şimdi bi de düşük çıksa moralim bozulcak korkcam, en iyisi doktordan duymak
kaygılıyım =)) hayırlısı napalım

beta hcg değerini 14.01.2013 de ölçtürdüm 37.1 çıktı.en son 21.aralık adet başlangıcımdı.hemşire pozitif hamilesin dedi ama ben hala emin olamıyorum hamilemiyim acaba???

Son düzenleme:
beta hcg değerini 14.01.2013 de ölçtürdüm 37.1 çıktı.en son 21.aralık adet başlangıcımdı.hemşire pozitif hamilesin dedi ama ben hala emin olamıyorum hamilemiyim acaba???

21 aralıksa canım 21 ocak a daha çok var iyi bile çıkmış olabilir ama önemli olan 2-3 günde bir 2 katına katlaması yani bu aralar dinlen ve kendine dikkat et,

İnşaallah hamilesin...

adet tarihimiz aynı :)
ben de bugün gidip kan testi yaptırdım 158 çıktı doktorum kesin hamilesin ama bunun normal mi amormal bir gebelik mi olduğunu anlamak için
2 gün sonra tekrar gelmemi ve bu değerin 250 yi bulması gerektiğini söyledi

Kızlar merhaba. Benim geçen ay adetim 16sında başladı ve 4 gün boyunca kahverengi leke tarzında oldu
Doktora gittim bhgc testim2,90 çıktı doktor gebelik yok dedi. adetim bi10 gün falan sürdü fakat lekelenme tarzında ve kanamam cok az miktarda oldu.
adetim bitti ve yaklaşık bir hafta sonra kasıklarımda batma oluyor. hala oluyo ve yumurtlama günümün geçemesine rağmen beyaz sarı arası akıntılar
kasıkta batmalar özellikle sol yumurtalıkta :S adet qünüm geldi fakat hala tık yok
Ne diyorsunuz bu duruma

arkadaşlar bir sorum olacak 15.01.2013 tarihinde kan testi yaptırdım sonuç 14497,8 çıktı. adetim 8 gün gecikmişti. bugün ultrason için hastaneye gideceğim ama sizce kaç haftalık bilen var mı?:49:

adet tarihimiz aynı :)
ben de bugün gidip kan testi yaptırdım 158 çıktı doktorum kesin hamilesin ama bunun normal mi amormal bir gebelik mi olduğunu anlamak için
2 gün sonra tekrar gelmemi ve bu değerin 250 yi bulması gerektiğini söyledi

değerleri bu kadar yüksek olupta hamile olmayanı duymadım daha.kesin hamilesin bence.ben de haftaya direk ultrasyona girmeyi düşünüyorum.orda nasıl olsa çıkar.2.bir kan tahili yaptırmıcam..biraz sabredeceğim.

arkadaşlar bir sorum olacak 15.01.2013 tarihinde kan testi yaptırdım sonuç 14497,8 çıktı. adetim 8 gün gecikmişti. bugün ultrason için hastaneye gideceğim ama sizce kaç haftalık bilen var mı?:49:

bilmiyorum ama maşallah baya bi vardır senin hayırlı olsun şimdiden
bence google arat bakalım orada yazar

Sevgili arkadaşlar bugun kan testi yaptırdım adetimde gecikmemişti 5 gün var adetime beta/hcg 30,06 çıktı. Muhtemelen gebeyim ama çok erken olduğu için bukadar düşük çıktı hemen hemen 1 haftalık gebeyim ama şuan endişe içindeyim ya tutanamazda 5 gün sonra adet olursam diye çok korkuyorum :(

Sevgili arkadaşlar bugun kan testi yaptırdım adetimde gecikmemişti 5 gün var adetime beta/hcg 30,06 çıktı. Muhtemelen gebeyim ama çok erken olduğu için bukadar düşük çıktı hemen hemen 1 haftalık gebeyim ama şuan endişe içindeyim ya tutanamazda 5 gün sonra adet olursam diye çok korkuyorum :(

senin sıkıntıların erkenden başlamış. benim adetim 5 gün geciktikten sonra 35 çıkmıştı. ve katlamadı adet oldum. senin durumun daha iyi gibi inşallah da katlayarak devam eder.

senin sıkıntıların erkenden başlamış. benim adetim 5 gün geciktikten sonra 35 çıkmıştı. ve katlamadı adet oldum. senin durumun daha iyi gibi inşallah da katlayarak devam eder.

inşallah canım. sende umarım en kısa zamanda hamile kalırsın yüce raabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Back