Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaaa umarım sağlıkla nasip olsun. Ama benim adet 14 gün oldu gecikeli bugün önce gecikti diye test verdim negatif çıktı 5 gün geçti hala gecikti diye evdeki testi yaptım böyle çıktı
Yaaa umarım sağlıkla nasip olsun. Ama benim adet 14 gün oldu gecikeli bugün önce gecikti diye test verdim negatif çıktı 5 gün geçti hala gecikti diye evdeki testi yaptım böyle çıktı
Maalesef kanda negatif çıktı hala regl olmadım normalde pozitif çıkmasından korkuyordum ama negatif çıkınca da üzüldüm meğer içten içe istiyormuşum belki de bunu görmeme vesile oldu :)
Merhaba benim de böyle oldu adetim geciktirken sonra test yaptım ve çift çizgi çıktı şuan adetim gecikeli 15 gün oldu ve adet oldum doktor da hamilelik negatif dedi anlayamıyorum artık acaba hamile olma şansım var mı