BETA HCG DEĞERİ

Benim on gün var benim beta da 0.1 çıktı yukselirmi çok merak ediyorum inşallah ikimizinde yukselir

Benim on gün var benim beta da 0.1 çıktı yukselirmi çok merak ediyorum inşallah ikimizinde yukselir
Yaaa umarım sağlıkla nasip olsun. Ama benim adet 14 gün oldu gecikeli bugün önce gecikti diye test verdim negatif çıktı 5 gün geçti hala gecikti diye evdeki testi yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_2171.jpeg
    IMG_2171.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 44
Yaaa umarım sağlıkla nasip olsun. Ama benim adet 14 gün oldu gecikeli bugün önce gecikti diye test verdim negatif çıktı 5 gün geçti hala gecikti diye evdeki testi yaptım böyle çıktı
Merhaba benim de böyle oldu adetim geciktirken sonra test yaptım ve çift çizgi çıktı şuan adetim gecikeli 15 gün oldu ve adet oldum doktor da hamilelik negatif dedi anlayamıyorum artık acaba hamile olma şansım var mı

Bende dün yaptım days doctor aynı böyle çıktı. Ama o markada hep yalancı pozitif veriyormuş 🥲
Eczacı da çook metetti yanıldım aldım bi kere 🥺

X