- 9 Şubat 2022
- 237
- 285
- 34
- Konu Sahibi melikelerce
Merhaba hanımlar. 25 nisan akşam 4 gibi beta testi vermiştim ve sonucum 88 çıkmıştı cuma günü tekrar gel demişti doktorum. Burada değer artması gerekiyor her gün yazılarını okudukça O heyecanla ertesi gün sabah 8 de sağlık ocağında tekrar verdim 53 çıktı. Ve ben o günden beri kimyasal gebelik stresiyle bu güne kadar zor geldim. Bugün tekrar doktoruma gittim ve sonucum 281 çıktı. Sağlık ocağında yapılan testin çalışıldığı makineler ile hastanedekiler farklı olduğu için bu değerler arasında farklılıklar olabiliyormuş. 3 gündür yaşadığım stresi size anlatamam.
Uzattım kusura bakmayın asıl soruma geleyim Şimdi pazartesi akşam - cuma sabah arası ilki 88 ikincisi 281 beta değeri nasıl ? Henüz kese gözükmüyor çok erken öğrendin dedi doktorum. Kanaman yok değerin güzel yükselmiş dedi. Ancak kasık batmalarım hala devam ediyor bir de folik asit başladı ve 2 sabahtır acayip midem bulanıyor ilacı içtikten sonra. Beta değeri, kasık ağrısı ve mide bulantısı ile ilgili bilgisi olanlar yorum yapabilirse sevinirim
Uzattım kusura bakmayın asıl soruma geleyim Şimdi pazartesi akşam - cuma sabah arası ilki 88 ikincisi 281 beta değeri nasıl ? Henüz kese gözükmüyor çok erken öğrendin dedi doktorum. Kanaman yok değerin güzel yükselmiş dedi. Ancak kasık batmalarım hala devam ediyor bir de folik asit başladı ve 2 sabahtır acayip midem bulanıyor ilacı içtikten sonra. Beta değeri, kasık ağrısı ve mide bulantısı ile ilgili bilgisi olanlar yorum yapabilirse sevinirim