Ayy o kadar çok isterim ki ikiz olmasını en büyük hayalimdiEvet neden olmasın Rabbim in mucizesi çok canım benimki de 2 yıl sonra en olmaz denilen ayda oldu
İnşallahhh gönlünden geçen olurAyy o kadar çok isterim ki ikiz olmasını en büyük hayalimdi
Çok sevindim senin adina doğurdun mu yoksa hamilemisin
Amin inşallahİnşallahhh gönlünden geçen olur
Yok canım daha yolda bizim sıpa
4.ayında canımAmin inşallah
Kac aylık
Ne güzel allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin4.ayında canım
Allah razı olsun canım benim darısı sana olsun inşallahNe güzel allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinismi ne olcak
İnşallah canim allah kavuştursunAllah razı olsun canım benim darısı sana olsun inşallah
Eşim bedellide cinsiyetini henüz öğrenmedik ama erkek olursa Kenan kız olursa Esin diye düşünüyoruz
Senin aklında isim var mı?
Çok güzel isimlerİnşallah canim allah kavuştursun
Erkek olursa umut turan kiz olursa sare mina
İnşallah tek istediğim bu Allahin izniyleÇok güzel isimlerbekletmeden gelirler inşallah
Benim oğlanda çok istiyor bir kardeş inşallah Rabbim onun yüzüne bakar :)Allah gönlüne göre versin en iyisini yapiyorsun 2ci çocuğu istemekle ben tek çocuğum tek olmak çok sıkıcı
Çocuklarin duaları kabul ulurmuşBenim oğlanda çok istiyor bir kardeş inşallah Rabbim onun yüzüne bakar :)
Canım son durumun nedir inşallah herşey yolundadırYok bu değer kadın doğumda bakildi yarin tekrar kadın doğuma gidicem
İnşallah canim o kadar çok istiyorum ki anlatamam ilk hediyemide aldım hattaEki Görüntüle 2279475
Canim sali günü doktora gitmiştim kese gözüktü ama bezelye kadar anca büyüktü daha yeni 3 4 haftalik oldugu için beta hcg 5000 di o zaman 2 temmuzda tekrar gitcem doktora inşallah o zaman kalp atışınıda duyarizCanım son durumun nedir inşallah herşey yolundadır
Çoook sevindim darısı basıma canım yaa dua et senn dusn kabul olurCanim sali günü doktora gitmiştim kese gözüktü ama bezelye kadar anca büyüktü daha yeni 3 4 haftalik oldugu için beta hcg 5000 di o zaman 2 temmuzda tekrar gitcem doktora inşallah o zaman kalp atışınıda duyarizmerak ettiğin icin çok tşk ederim
Amin inşallahhhhh kalbim dualarim sizinle Allah kimsenin elini boş bırakmasın.Çoook sevindim darısı basıma canım yaa dua et senn dusn kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?