Arkadaslar adetime 4 gün kala beta hcg 1064 çikti sizce çok mu yüksek yoksa normal mi? Lutfen yardimci olun ondan önce kimyasal gebelik geçirdim
Bugün bakıldıysa iki gün sonra tekrar baktırmalısın. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmeden gebelik sonlanıyor genelde ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını doktorun kontrollerden sonra söyleyebilir.
Haklısınız ama 1 senedir çocuğum olmuyordu sonra üstüne kimyasal gebelik yaşayınca ister istemez insan korkuyorhemen kötüyü düşnmeyin ,
Haklısınız ama 1 senedir çocuğum olmuyordu sonra üstüne kimyasal gebelik yaşayınca ister istemez insan korkuyor
İnşallah Allah kimsenin elini boş bırakmasın .sen allah a bırak birşey olmaz inş
hareketlerıne dikkat et , ilişkiye girme sakın ağır kaldırma ,
hayırlı olsun
Bana normal ve gayet güzel geldi deger 2 3 gun arayka yukselirse inşallah normal gebeliktir bence güzel geldi bana.
Hadi insallah canim bu saglik ocagindaki degermi sen yarin mi gitcen kadin doguma. Inşallah yarin sevinc haberi verirsin kuzum.Çok tşk ederim içim biraz olsun ferahladı bakalim yarın doktor ne diyecek dua edin bana
Yok bu değer kadın doğumda bakildi yarin tekrar kadın doğuma gidicemHadi insallah canim bu saglik ocagindaki degermi sen yarin mi gitcen kadin doguma. Inşallah yarin sevinc haberi verirsin kuzum.
Acaba yumurtlama gününüzü biliyor musunuz, değeriniz yüksek ne güzel, erken döllenme mi diye merak ettim.Arkadaslar adetime 4 gün kala beta hcg 1064 çikti sizce çok mu yüksek yoksa normal mi? Lutfen yardimci olun ondan önce kimyasal gebelik geçirdim
Hiç bilmiyorum 17mayisa adet gördüm kimyasal geçirdim ondan sonra eşimle 25 mayista birlikte olduk acaba o zaman mi hamile kaldımAcaba yumurtlama gününüzü biliyor musunuz, değeriniz yüksek ne güzel, erken döllenme mi diye merak ettim.
Üzerinden 23 gün geçmiş evet o ilişkiden hamile kalmış olabilirsiniz erken yumurtladıysanız. Benim yumurtlamam genelde adetin 14,15. günleri oluyor.Hiç bilmiyorum 17mayisa adet gördüm kimyasal geçirdim ondan sonra eşimle 25 mayista birlikte olduk acaba o zaman mi hamile kaldım
İnşallah öyle olmuşturÜzerinden 23 gün geçmiş evet o ilişkiden hamile kalmış olabilirsiniz erken yumurtladıysanız. Benim yumurtlamam genelde adetin 14,15. günleri oluyor.
Değer gününe göre değer yüksek evet belki erken döllenme belkide çoğul gebeliktir olumsuz birşey olduğunu sanmıyorumRabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
Benim 12 yaşında bir oğlum var sonra hiç düşünmedim. Şu son 4 aydır düşünüyoruz.İnşallah öyle olmuştur
Sizin bebeginiz var mi
Evet neden olmasın Rabbim in mucizesi çok canım benimki de 2 yıl sonra en olmaz denilen ayda olduAmin inşallahçoklu gebelik derken ikiz filan mi
Benim 12 yaşında bir oğlum var sonra hiç düşünmedim. Şu son 4 aydır düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?