Beta hcg değeri Ve endişeler Bakar mısınız

InsALLAH canım haklısın artık düsünmeyıp akısına bırakacagım

Beta bı yerden sonra iki katı olmuyor daha az artıyor ve sabitleniyor. Düşük yaptığım için bende baktirmistim ama doktor iki katı artmaz sürekli demişti dediği gibide oldu zaten bı yerden sonra sabitleniyor.

Cok tesekkür ederım canım en son kı sonuc az artınca telaslandım ama ıcım rahatladı

Cok tesekkür ederım canım en son kı sonuc az artınca telaslandım ama ıcım rahatladı ☺

Telaslanma canım doğum yaptigim güne kadar içim içimi yedi ama çok şükür alicak nefesi varmış yavrumun onuda gerdigimle kaldım o yüzden güzel düşün en önemli kısmı atlatmissin değerler güzel kese görünmüş bundan sonrası daha kolay gelecek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin ,ALLAH razı olsun tesekkür ederım cok sükür atlattım kürtajdan sonra hep olumsuz düsündüm keseyı görmeye gıttıgımde bıle yıne bı sorun cıkcak dıye gıttım o yuzden bu korkum ama sagolun ıcım rahatladı

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?
Değerlerin gayet güzel yükselmiş artık beta baktirmana gerek yok. Bu arada beta yükseldikçe ikiye katlama hızı azalır. Yani başlarda ikiye katliyorken değer 10 binlere gelince iki günde değilde daha uzun sürede ikiye katlar. Bir arkadas son değerin tam artmamis dediği için yazdım endişelenme

Cok sevındım ALLAH razı olsun artık kan vermıcem ben bılmıyodum ıkı gebelıgımdede sadece 1500lerde kaldıgım ıcın ılk defa bu degerlere cıkıyorum tesekkür ederım cevabınız ıcın

Benimde iki kaybım var. Bugün kesemizi gördük İnşallah haftayada kalp atışını alırız. Beta 3700lerdeydi daha baktirmiycam

Benimde iki kaybım var. Bugün kesemizi gördük İnşallah haftayada kalp atışını alırız. Beta 3700lerdeydi daha baktirmiycam
InsALLAH hepımız duyarız o güzel duyguyu yasarız sorun yasamadan sakın baktırma benım gıbı kafana takarsın bos yere Haftaya bende gıdecegım kalp atısı ıcın bırbırımıze haber verelım

İnşallah baktirmam daha dış gebelik kimyasal gebelik ihtimalleri için kese görünene kadar takip ediliyor

Sat 23 Ağustos regl üç beş gün sarkıyordu. ona göre iki üç gün gecikmiş gözüküyor. değer 375 çikti 12 saat olmadan baktirdim 389 idi.
Neden 12 saat bile olmadan baktırdınız ki çok alemsiniz 2 günde bir bakın çok endişe ederseniz hatta 2 gün sonra bir kere baktıedıktan sonra daha baktırmayın bence.. Ayrıca 12 saat sonra ne kadar çıkar bilemem ama sonuçta değeriniz düşmemiş ve yükselmiş bu iyi bir haber.. Gözünüz aydın bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?
2 günde bir en az %60 artması yeterli 2 katı artacak diye bısey yok o yüzden rahat olun sıkıntı yok sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Çok teşekkür ederim diğer tahlillerimi yaparken istemiştim çaliştiğim hastaneden Keseyide gördükHerkese istediğini nasip etsin rabbim

Çok teşekkür ederim diğer tahlillerimi yaparken istemiştim çaliştiğim hastaneden Keseyide gördükHerkese istediğini nasip etsin rabbim
Oh çok güzel haber Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza kendinize dikkat edin iyi bakın bebeciğe

Kızlar günaydın. Benmde 2 kimyasal gebelik oldu. Başlangıç adet tarihim 30 eylüldü olmadım dün kan verdim 113 çıktı. Pazar günü tekrar kan vericem ama benm kan pıhtısı sorunum var. Doktorum hemen oksapar iğne corasprin progestan vajinal olarak ve folbiol verdi. Birbirlerimize dua edelim insallah hayırlı sağlıklı sıhhatle evlatlarımıza kavusuruz sizlerde de progestan vajinal olarak kullanan var mı

Sat 23 Ağustos regl üç beş gün sarkıyordu. ona göre iki üç gün gecikmiş gözüküyor. değer 375 çikti 12 saat olmadan baktirdim 389 idi.
normal cnm iki gunde bi ya iki kati yada iki katina yakin artacak

ben tum hamileliklerimde kullanmistim hep dusuk sıkıntim oluyor da jki cocughm var biri 5byas biri 7 aylik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…