• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri Ve endişeler Bakar mısınız

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim.
Adetim 6 gün oldu gecikeli yarın tam bir hafta olacak. Normalde böyle gecikme yaşamazdım ve düzenlide adet oluyorum. Bebek çalışmalarımız var 7 aydır. Bu ay ilk defa böyle birşey yaşadım bugünde kandan baktırdım beta hcg 3.34 çıktı. Hamilelik yok biliyorum fakat internetlerde geç döllenme falan olabilir diyo. Birde sizlerin fikirlerini almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim..
Tekrar yaptın mi?

Hayır yapmadım, çünkü pazartesi dr randevum vardı adet sonrası kontrol amaçlı almıştım normalde ama işler böyle olunca o güne kadar beklemek daha doğru olacak dedim ve pazartesiyi bekliyorum :)
Aaaaa harika adet olmadınız yani. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?

14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
Canım 2 günde 2 kat artması normal kabul ediliyo son değerin biraz az gibi ama doktor ne dedi ? Keseyi gördüysen bi sorun olucağını sanmam ama

Canım 2 günde 2 kat artması normal kabul ediliyo son değerin biraz az gibi ama doktor ne dedi ? Keseyi gördüysen bi sorun olucağını sanmam ama
Evet bende son degere kafayı taktım suan karantınadayım en son keseyı görmeye gıttım gördüm cok sükür bı daha ıkı güne bı kan vermene gerek yok dedı tabı ben doktoru dınlemedım cünkü ıkı düsügüm var doktordan geldıkten sonrakı degerlerım bunlar ıkı güne bı eve kan almaya gelıyolar

Evet bende son degere kafayı taktım suan karantınadayım en son keseyı görmeye gıttım gördüm cok sükür bı daha ıkı güne bı kan vermene gerek yok dedı tabı ben doktoru dınlemedım cünkü ıkı düsügüm var doktordan geldıkten sonrakı degerlerım bunlar ıkı güne bı eve kan almaya gelıyolar
Canım keşke keseyi gördükten sonra kan vermeseydin kafanı karıştırmasaydın benim değerlerim normal artmıştı ama keseyi gördükten sonra hiç vermedim tekrar kan istersen tekrar git doktoruna

Canım keşke keseyi gördükten sonra kan vermeseydin kafanı karıştırmasaydın benim değerlerim normal artmıştı ama keseyi gördükten sonra hiç vermedim tekrar kan istersen tekrar git doktoruna
Iste kendımı durduramadım eşimde dedı ama korkudan takıbını yapayım dedım suan kafam gercekten karıstı karantınadan 5ekimde cıkıyorum kalp atısı ıcın cagırdı doktorum korkuyorum bısey olur mu en son kı deger benı üzüyor

Betanı takip etsende beklemek durumundasin
Bu anca sana stres olur. Yani elinden gelen birşey zaten olmaz o yüzden betaniı takibi bırakıp stresini azalt belki iyi gidicek belki kötü ama elinden gelen birşey yok beta bize göre artıp cogalmiyor.
Peki pıhtılaşman iz vs varmı.

Bu anca sana stres olur. Yani elinden gelen birşey zaten olmaz o yüzden betaniı takibi bırakıp stresini azalt belki iyi gidicek belki kötü ama elinden gelen birşey yok beta bize göre artıp cogalmiyor.
Bugun son kanımı verdım bı daha takıp etmeyecegım bende pıhtılasma var oksapar ıgne ve coraspin kullanıyorum cevabınız ıcınde tesekkür ederım☺️

• Beğen
Reactions: H M
Bugun son kanımı verdım bı daha takıp etmeyecegım bende pıhtılasma var oksapar ıgne ve coraspin kullanıyorum cevabınız ıcınde tesekkür ederım☺
Aynen rahat olun stres olmayın kesenizde gozukmus inşallah ilerisinin devamı gelir 🤗

Bugun son kanımı verdım bı daha takıp etmeyecegım bende pıhtılasma var oksapar ıgne ve coraspin kullanıyorum cevabınız ıcınde tesekkür ederım☺️

14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
Ya keseyi de görmüşinüz eziyet bu kadar endişe etmeyin kese görüldükten sonra betanın anlamiyok tebrik ederim 🙂

Ya keseyi de görmüşinüz eziyet bu kadar endişe etmeyin kese görüldükten sonra betanın anlamiyok tebrik ederim 🙂
Eziyet oldugunu bende biliyorum canım ama bunu sadece bı cok kez bebegını kaybeden anlar tesekkür ederım cevabınız ıcın☺️

Son düzenleme:
Eziyet oldugunu bende biliyorum canım ama bunu sadece bı cok kez bebegını kaybeden anlar tesekkür ederım cevabınız ıcın☺
Anladim canim benim de ilk riskliydi biliyorum ben de endişeliyim hep ama bu şekilde sizi daha çok etkiler diye söyledim sağ salim kavuruşuruz inşallah ben de çok düşünüyorum ona bakarsan tahlil verdim iki kere düşündükçe bi şeyler değişmiyor diye telkin ediyorum kendimi zaman sabır inş iyi olur 🙂☺️🥰

Back