Beta hcg degeri normal mi

%60 artmış degerleriniz yükseliş gayet güzel ama bu kadar kan vermeyin bence . Biraz daha bekleyin 2000 küsüre gelir zaten degerleriniz o zaman da keseyi görürsünüz inşallah
İnşallah canım zaten vermeyi düşünmüyorum artık. Beklemedeyim doktor muayenesi olana kadar

Merhaba bugün kanamam oldu doktora gittim Beta hcg'ye verdim 2 gün önce Beta HCG 167 çıkmıştı bugün 848 çıktı doktorum düşük yapabilirsin dedi. 2 gün sonra kan vermek için çağırdı.Sizce bu değer Çok mu az artmış bu şekilde yaşayan var mı

Aslında çok güzel artmış değeriniz neden düşük yapabilirsin dedi ki acaba ? Çok mu kanamanız var

Cok saçma geldi bu bana ben kimyasal gebelik geçirdim 6 ay önce HCG ilk 83 çıktı daha sonra 123 çıktı zaten bu şekil ilerlerse düşük oluyor sizinki güzel artış olmuş bence doktoru degistirin

Ay benim midem öyle bulaniyorki yemek dahi yiyemez oldum doktor pirillam Dr diye bir ilaç verdi gece yatarken iki tane sabah bir tane yut dedi ama oda acaip uyku yapıyor kafamı kaldıramıyorum zaten hormonsal olarak uyku getiriyor hamilelik bende kalp atışı duydum şuan 9 haftalık olduk benimki de 3 gün önden gidiyor hesaplamaya göre her gebelik farklı ilerliyor inşallah sağ saglim kucağımıza alırız :) sevindim adınıza cinsiyet zamanında da yazalım buraya tekrar :))

Cok saçma geldi bu bana ben kimyasal gebelik geçirdim 6 ay önce HCG ilk 83 çıktı daha sonra 123 çıktı zaten bu şekil ilerlerse düşük oluyor sizinki güzel artış olmuş bence doktoru degistirin
Ben de kimyasal bu şekilde olmuyor diye biliyorum. Ama benim kanamam da oldu dün biraz. Belki doktor ikisi bir arada olunca öyle düşünmüştür.Ama kanamam dün akşam durdu. Kimyasal ya düşük yaparken kanama duruyor mu ?

Aslında çok güzel artmış değeriniz neden düşük yapabilirsin dedi ki acaba ? Çok mu kanamanız var
Kanamam dün biraz oldu çok aşırı değildi.İğne oldum ve fitil kullanıyorum dün akşamdan beri bir kanamam olmadı. Tabi olur mu olmaz mı yine bilmiyorum. Düşük olsaydı kanamam durmazsı gibi düşünüyorum tabi onu da çok bilmiyorum ilk hamileliğim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…