Beta hcg degeri normal mi

Oy maşallah mide bulantılarınız içinde sabır diliyorum sağlıkla alalım kucağımıza inşallah tekrar burada buluşuruz

Hayir canım ben hamile kaldığını öğrendim bir hafta sonra kanamam başladı parça parça düştü sana öyle söyleyim ama şuan bu gebeligimde yerleşme kanaması oldu leke şeklindeydi durdu yani kimyasal geçirmiş biri olarak söylüyorum ama herkes de farklılık gösterebilir HCG 1000-1500 olunca kese görünmesi beklenir zaten görünmez ise kimyasal derler kendisi düşmez ise ilaçla düşürüyor lar ama moralini bozma kimyasal bile olsa bu senin hamile kalabildiği ne işarettir bana öyle demişlerdi :)) bol bol dua et

Allah razı olsun canım çok güzel cevap vermişsin. Ben de hiç parça gelmesi olmadı. Dün biraz kanamam oldu 1 yemek kaşığı kadar diyebilirim. Akşam üstü kesildi şimdi de ara ara leke leke peçeteye sildikçe geliyor. Aslında aklıma takılan son değerim arttı ama istenilen düzeyde olmadı. Yani bu az yükseliş yine de gebeliğimin devam ettiğini gösterir mi? Kafamı meşgul eden bu

Cinsiyet görüldü mu canim

Allah razı olsun inşallah :)
MErhabalar hayırlı olsun:)
Banada fikir verebilir misiniz regli gecikme 2.günü testte pozitifi görünce kan verdim 58 çıktı cuma günü yarın tekrar kan vericem ama koyulaşmayı takip için test yapıyorum ekliyorum resimleri bakar mısınız artmış mıdır sizce geçen sene kimyasal yaşadım tedirginim biraz

Eklentiler

• 5E6BF6E8-A6DD-446D-8032-917D0758FF38.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 111
  • 55AF4361-7F4D-4779-9C58-0EE7EC5EA88F.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 90
  • E5EE4CF5-E78C-4E01-BB83-4C60BF223C7F.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 73
Artık idrar testi yapmanıza gerek yok iki güne bir kan testi verip beta takibi yapın hayırlı olsun kadın doğum uzmanına görünün folik asit kullanmıyorsanız hemen folik asidi baslamniz gerek

Artık idrar testi yapmanıza gerek yok iki güne bir kan testi verip beta takibi yapın hayırlı olsun kadın doğum uzmanına görünün folik asit kullanmıyorsanız hemen folik asidi baslamniz gerek
Çok teşekkür ederim yarın için tekrar kan istedi dr um artışa göre sağlıklı mı diye bakıp çağıracakmış inşaallah hayırlı haberler alırız hepimiz

Canim oncelikle hayırlısı olur inşallah senin adına sevindim :)
Geçen sene yaşadığın kimyasal için üzüldüm bende 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim şuan hamileyim Allah'a şükür . Reglin gecikmesi 2.ci günü yazmışsın 58 çıkmış yani hcg değerinin ilk ciktigi değer ile kimyasal olup olmadığı anlaşılmiyor malesef 2 gün arayala kan verip baktirman gerekiyor ama bana kalırsa bir hafta sonra git direk kadın doğum doktoruna ben pişman oldum 2 günde bir gidip kan verdiğime belki yanlış anlaşılicak ama doktora gitmeseydim kanamam başlardı zaten neyse ki bilgi sahibi olmuş oldum bu durum ile . Dediğim gbi bana kalır ise hiç baktirip moralini bozma bir hafta bekle kadın doğum doktoruna git ultoroson ile baksın HCG nin az çıkması geç döllenmeden de kaynaklana bilir az çıkıp birden yükselenler de var inşallah hayırlı haberini alırız yazmayı unutma canım :)

Düşüncelerinizi çok güzel yazmışsınız benide çok mutlu ettiniz teşekkürler
1.5 yıldır uğraşıyoduk insan panik oluyor dayanamadım kasık ağrımda olunca gece 12de tahlil yaptık 245.81 çıktı cuma yapılmıştı inşaallah aksilik çıkmaz pcos da var bende sanırım biraz o yüzden de tedirginlik var

Pcos bendede var , dediğim gbi inşallah sağlıklı geçer bu sureçlerimiz bende iki hafta sonra bu ikili tarama oluyor galiba ona giricem hem içimde korkum var hem hemen girmek istiyorum napcam bilmiyorum hayırlısı olur inşallah

İnşaallah sizde sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız
Pcosluların stresi bitmez genelde hakkımızda hayırlısı olur inşaallah

Canım hayırlı olsun öncelikle düzensiz olduğumu için ben normal hesaplanirsa benimkide dün olmam gerekirdi ve gecikme olmadan öğrendiğimde sonucum 516 çıktı ben hala tedirginim yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım inşallah olumlu sonuclar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…