- 6 Mart 2023
- 87
- 30
- 8
- 28
- Konu Sahibi elifcan1570
-
Oy maşallah mide bulantılarınız içinde sabır diliyorumAy benim midem öyle bulaniyorki yemek dahi yiyemez oldum doktor pirillam Dr diye bir ilaç verdi gece yatarken iki tane sabah bir tane yut dedi ama oda acaip uyku yapıyor kafamı kaldıramıyorum zaten hormonsal olarak uyku getiriyor hamilelik bende kalp atışı duydum şuan 9 haftalık olduk benimki de 3 gün önden gidiyor hesaplamaya göre her gebelik farklı ilerliyor inşallah sağ saglim kucağımıza alırız :) sevindim adınıza cinsiyet zamanında da yazalım buraya tekrar :))
Hayir canım ben hamile kaldığını öğrendim bir hafta sonra kanamam başladı parça parça düştü sana öyle söyleyim ama şuan bu gebeligimde yerleşme kanaması oldu leke şeklindeydi durdu yani kimyasal geçirmiş biri olarak söylüyorum ama herkes de farklılık gösterebilir HCG 1000-1500 olunca kese görünmesi beklenir zaten görünmez ise kimyasal derler kendisi düşmez ise ilaçla düşürüyor lar ama moralini bozma kimyasal bile olsa bu senin hamile kalabildiği ne işarettir bana öyle demişlerdi :)) bol bol dua etBen de kimyasal bu şekilde olmuyor diye biliyorum. Ama benim kanamam da oldu dün biraz. Belki doktor ikisi bir arada olunca öyle düşünmüştür.Ama kanamam dün akşam durdu. Kimyasal ya düşük yaparken kanama duruyor mu ?
Ay maşallah benim 9 cu haftam artık :))Şuan 15 haftalıksende betan nasıl
Allah razı olsun canım çok güzel cevap vermişsin.Hayir canım ben hamile kaldığını öğrendim bir hafta sonra kanamam başladı parça parça düştü sana öyle söyleyim ama şuan bu gebeligimde yerleşme kanaması oldu leke şeklindeydi durdu yani kimyasal geçirmiş biri olarak söylüyorum ama herkes de farklılık gösterebilir HCG 1000-1500 olunca kese görünmesi beklenir zaten görünmez ise kimyasal derler kendisi düşmez ise ilaçla düşürüyor lar ama moralini bozma kimyasal bile olsa bu senin hamile kalabildiği ne işarettir bana öyle demişlerdi :)) bol bol dua et
Sagsalim doğmayı nasip etsin rabbimAy maşallah benim 9 cu haftam artık :))
Cinsiyet görüldü mu canimAy maşallah benim 9 cu haftam artık :))
Allah razı olsun inşallah :)Sagsalim doğmayı nasip etsin rabbim
MErhabalar hayırlı olsun:)Cinsiyet görüldü mu canim
Allah razı olsun inşallah :)
Artık idrar testi yapmanıza gerek yok iki güne bir kan testi verip beta takibi yapın hayırlı olsun kadın doğum uzmanına görünün folik asit kullanmıyorsanız hemen folik asidi baslamniz gerekMErhabalar hayırlı olsun:)
Banada fikir verebilir misiniz regli gecikme 2.günü testte pozitifi görünce kan verdim 58 çıktı cuma günü yarın tekrar kan vericem ama koyulaşmayı takip için test yapıyorum ekliyorum resimleri bakar mısınız artmış mıdır sizce geçen sene kimyasal yaşadım tedirginim biraz
Çok teşekkür ederim yarın için tekrar kan istedi dr um artışa göre sağlıklı mı diye bakıp çağıracakmış inşaallah hayırlı haberler alırız hepimizArtık idrar testi yapmanıza gerek yok iki güne bir kan testi verip beta takibi yapın hayırlı olsun kadın doğum uzmanına görünün folik asit kullanmıyorsanız hemen folik asidi baslamniz gerek
Canim oncelikle hayırlısı olur inşallah senin adına sevindim :)MErhabalar hayırlı olsun:)
Banada fikir verebilir misiniz regli gecikme 2.günü testte pozitifi görünce kan verdim 58 çıktı cuma günü yarın tekrar kan vericem ama koyulaşmayı takip için test yapıyorum ekliyorum resimleri bakar mısınız artmış mıdır sizce geçen sene kimyasal yaşadım tedirginim biraz
Düşüncelerinizi çok güzel yazmışsınız benide çok mutlu ettiniz teşekkürlerCanim oncelikle hayırlısı olur inşallah senin adına sevindim :)
Geçen sene yaşadığın kimyasal için üzüldüm bende 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim şuan hamileyim Allah'a şükür . Reglin gecikmesi 2.ci günü yazmışsın 58 çıkmış yani hcg değerinin ilk ciktigi değer ile kimyasal olup olmadığı anlaşılmiyor malesef 2 gün arayala kan verip baktirman gerekiyor ama bana kalırsa bir hafta sonra git direk kadın doğum doktoruna ben pişman oldum 2 günde bir gidip kan verdiğime belki yanlış anlaşılicak ama doktora gitmeseydim kanamam başlardı zaten neyse ki bilgi sahibi olmuş oldum bu durum ile . Dediğim gbi bana kalır ise hiç baktirip moralini bozma bir hafta bekle kadın doğum doktoruna git ultoroson ile baksın HCG nin az çıkması geç döllenmeden de kaynaklana bilir az çıkıp birden yükselenler de var inşallah hayırlı haberini alırız yazmayı unutma canım :)
Pcos bendede var , dediğim gbi inşallah sağlıklı geçer bu sureçlerimiz bende iki hafta sonra bu ikili tarama oluyor galiba ona giricem hem içimde korkum var hem hemen girmek istiyorum napcam bilmiyorum hayırlısı olur inşallahDüşüncelerinizi çok güzel yazmışsınız benide çok mutlu ettiniz teşekkürler
1.5 yıldır uğraşıyoduk insan panik oluyordayanamadım kasık ağrımda olunca gece 12de tahlil yaptık 245.81 çıktı cuma yapılmıştı inşaallah aksilik çıkmaz pcos da var bende sanırım biraz o yüzden de tedirginlik var
İnşaallah sizde sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınızPcos bendede var , dediğim gbi inşallah sağlıklı geçer bu sureçlerimiz bende iki hafta sonra bu ikili tarama oluyor galiba ona giricem hem içimde korkum var hem hemen girmek istiyorum napcam bilmiyorum hayırlısı olur inşallah
Adetim 7 gün gecti idrar testinde dün pozitif çıktı bugün kan verdim . Beta hcg değerim 230 çıktı fakat adet gecikme günüm fazla olmasına rağmen değerim bana düşük geliyor sizce normal midir . Az buçuk tecrübesi olan yardımcı olabilir mi
Canım hayırlı olsun öncelikle düzensiz olduğumu için ben normal hesaplanirsa benimkide dün olmam gerekirdi ve gecikme olmadan öğrendiğimde sonucum 516 çıktı ben hala tedirginim yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım inşallah olumlu sonuclar alırızAdetim 7 gün gecti idrar testinde dün pozitif çıktı bugün kan verdim . Beta hcg değerim 230 çıktı fakat adet gecikme günüm fazla olmasına rağmen değerim bana düşük geliyor sizce normal midir . Az buçuk tecrübesi olan yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?