• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degeri normal mi

Merhabalar ben erken gebelik testiyle regliden 4 gün önce öğrendim hamile olduğumu kan testi yapıldı carsamba günü 43 çıktı cuma günü bugün sabah ise 111 çıktı Pztsi doktora gideceğim sizce değer artışı iyi mi

Merhabalar ben erken gebelik testiyle regliden 4 gün önce öğrendim hamile olduğumu kan testi yapıldı carsamba günü 43 çıktı cuma günü bugün sabah ise 111 çıktı Pztsi doktora gideceğim sizce değer artışı iyi mi
Bence iyi yüzde altmış artması lazımmış iki günde ama çok yeni galiba sizinki

Sat 24 Şubattı yumurtlama günü 10 marttı hem teste hemde ultrasonda öyle çıkmıştı

Kızlar, adetim bir gün gecikti beta hcg 27 çıktı yarın tekrar kan vericem yükselir mi sizce bu şekilde olup hamileliği sağlıklı devam eden oldu mu?😞

Adetim 7 gün gecti idrar testinde dün pozitif çıktı bugün kan verdim . Beta hcg değerim 230 çıktı fakat adet gecikme günüm fazla olmasına rağmen değerim bana düşük geliyor sizce normal midir . Az buçuk tecrübesi olan yardımcı olabilir mi 😐
Canım sonuç ne oldu merak ettim benimde bir hafta gecikmeye 262 çıktı 2 gün önce 155 ti

Canım sonuç ne oldu merak ettim benimde bir hafta gecikmeye 262 çıktı 2 gün önce 155 ti
Canım ben bu pazartesi kalp atışlarını duydum çok şükür 26534 idi betam. Sadece sat tarihim ve kese tutmuyor arada 5 günlük bir fark oda geç döllenmeden olmuş. Yani en başta degelerimin biraz düşük çıkmasının sebebi de o 😊

Canım ben bu pazartesi kalp atışlarını duydum çok şükür 26534 idi betam. Sadece sat tarihim ve kese tutmuyor arada 5 günlük bir fark oda geç döllenmeden olmuş. Yani en başta degelerimin biraz düşük çıkmasının sebebi de o 😊
Ayy maşallahh size çok sevindim darısı bana olur inşallah kuzum 🙏🏻

Merhabalar kızlar aadet gecikmemin 2.günü ve sonrasındaki değerlerim şu şekilde kafam çok karışık acaba cevaplar mısınız?
28.03 tarihinde 64.7
30.03 tarihinde 175.3
01.04 tarihinde 324.53
03.04 tarihinde 617.3 artışlarım normal mi acaba ? Korkmam gereken bir durum var mı ?

Merhabalar kızlar aadet gecikmemin 2.günü ve sonrasındaki değerlerim şu şekilde kafam çok karışık acaba cevaplar mısınız?
28.03 tarihinde 64.7
30.03 tarihinde 175.3
01.04 tarihinde 324.53
03.04 tarihinde 617.3 artışlarım normal mi acaba ? Korkmam gereken bir durum var mı ?
%60 artmış degerleriniz yükseliş gayet güzel ama bu kadar kan vermeyin bence . Biraz daha bekleyin 2000 küsüre gelir zaten degerleriniz o zaman da keseyi görürsünüz inşallah

Merhaba ben tup bebek tedavisi gordum ama olmadi. Simdi 1 ay ara verdim ilk reglimi olmustum.2. Reglim 3 gun gecikti. Ben gecikmem normalde.test aldim 2 defa yaptim ve silik cizgiyi gordum umitlendim.kan testi yaptirdim ama 4,87 cikti cok uzuldum ama sinirda acaba hamile olabilir miyim

Merhaba ben tup bebek tedavisi gordum ama olmadi. Simdi 1 ay ara verdim ilk reglimi olmustum.2. Reglim 3 gun gecikti. Ben gecikmem normalde.test aldim 2 defa yaptim ve silik cizgiyi gordum umitlendim.kan testi yaptirdim ama 4,87 cikti cok uzuldum ama sinirda acaba hamile olabilir miyim
4.87 de ilginç bir rakam olmuş demekki az da olsa beta hormonunuz salgılanmıs . 3 gün gecikti iseniz değerin biraz daha yüksek olması gerekirdi fakat bilemiyorum belki daha sonradan yükselir değeriniz. 2 gün sonra tekrar verin adet olmazsaniz

Back