• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degeri normal mi

C
Çok doğru söylüyorsunuz Rabbım en hayırlısını en güzelini nasip etsin tüm bekleyenlere 🥰🌸🩷
Canım az önce baktım tahlil sonuclarima HCG değeri yoktu istememiş herhalde diğer tüm kan ve idrar sonuçlarıma baktım Düşük yüksek Felan yazıyor bir daha bakmicam psikolojim bozuldu baka baka kendimde farklı şeyler düşünmeye başladım en iyisi doktor yorumlasin 😅 ama HCG yoktu şaşırdım yani acaba alt ulturosonu istedigi için mi gerek duymadı bilmiyorum

C

Canım az önce baktım tahlil sonuclarima HCG değeri yoktu istememiş herhalde diğer tüm kan ve idrar sonuçlarıma baktım Düşük yüksek Felan yazıyor bir daha bakmicam psikolojim bozuldu baka baka kendimde farklı şeyler düşünmeye başladım en iyisi doktor yorumlasin 😅 ama HCG yoktu şaşırdım yani acaba alt ulturosonu istedigi için mi gere

C

Canım az önce baktım tahlil sonuclarima HCG değeri yoktu istememiş herhalde diğer tüm kan ve idrar sonuçlarıma baktım Düşük yüksek Felan yazıyor bir daha bakmicam psikolojim bozuldu baka baka kendimde farklı şeyler düşünmeye başladım en iyisi doktor yorumlasin 😅 ama HCG yoktu şaşırdım yani acaba alt ulturosonu istedigi için mi gerek duymadı bilmiyorum
Sadece
C

C

C

Canım sen testi sade bir kere mi verdin hiç artış kontrolü yapmış mıydın?

Adetim 7 gün gecti idrar testinde dün pozitif çıktı bugün kan verdim . Beta hcg değerim 230 çıktı fakat adet gecikme günüm fazla olmasına rağmen değerim bana düşük geliyor sizce normal midir . Az buçuk tecrübesi olan yardımcı olabilir mi 😐
Ben dördüncü gün gecikmemle 34 le öğrendim geç döllenme olabilir kendinizi sıkacak bir durum yoktur iki gün aralıklı kan verin umarım yükseliş devam eder hayırlı olsun

Ben dördüncü gün gecikmemle 34 le öğrendim geç döllenme olabilir kendinizi sıkacak bir durum yoktur iki gün aralıklı kan verin umarım yükseliş devam eder hayırlı olsun
Peki sizdeki süreç yani keseyi görme kalp atışlarını duyma gibi bunlar ne zaman gerçekleşti?

Bir kere verdim kan testi adetim geciktigi için 612 olduğunu öğrendim kadın doğuma randevu aldım gittim dün bir sürü kan aldı idrar istedi ama HCG bakmamış bende anlam veremedim

Bir hafta sonra kese göründü iki hafta sonra gel dedi kalp atışını duyduk
Benide 2 hafta sonra çağırdı inşallah bende duyarımmm. Benim beta 230 dan 741 e yükseldi iki günde bende daha baktirmadim

Bir kere verdim kan testi adetim geciktigi için 612 olduğunu öğrendim kadın doğuma randevu aldım gittim dün bir sürü kan aldı idrar istedi ama HCG bakmamış bende anlam veremedim
Artış da bakılmadi direk alttan ultoroson istedi pazartesi yaptircam bakalim
Benide 2 hafta sonra çağırdı inşallah bende duyarımmm. Benim beta 230 dan 741 e yükseldi iki günde bende daha baktirmadim
Iyi yükselmiş sizinki hayiliris olsun

Yaptırdım canım alt ultoroson da kese gözüktü doktor 5+2 dedi ama bebiş veya kalp atışı yoktu 10 gün sonra tekrar gel dediler
Şu an gozukmesi için çok erken 8.haftalarda anca duyuluyormus😊 benide 2 hafta sonra çağırdı heyecanla bekliyorum sizinde gözünüz aydın umarım hersey sorunsuz geçer 😇🥰

Evet ustten baktı sımdı kan test sonucunu ogrenmeye cagırdı am ben e nbızdan baktım acaba gıttıgımde alttn bakar mı korkuyorum
Benim betamda 1000 küsürdü üstten göremedi o yüzden alttan baktı mecbur. Alttan baktırınne olacak ki doktora sordum ben herhangi bir tehlikesi yok dedi yine siz bilirsiniz tabi

Benim betamda 1000 küsürdü üstten göremedi o yüzden alttan baktı mecbur. Alttan baktırınne olacak ki doktora sordum ben herhangi bir tehlikesi yok dedi yine siz bilirsiniz tabi
Mecbur yptırtcam da kan verırken 1000 ın ustundeyse hmılesın dedıler ama bos ya da kımyasal da olabılır dedıler bıraz endıselıyım

Mecbur yptırtcam da kan verırken 1000 ın ustundeyse hmılesın dedıler ama bos ya da kımyasal da olabılır dedıler bıraz endıselıyım
Kan verirken oradakiler neye dayanarak böyle bisey dedi ilginç vallahi . 1000 üzerinde kimyasal olması çok zor artık. ALLAH korusun En fazla dış gebelik veya boş gebelik olabilir . Ama içinizi ferah tutun umarım görünür keseniz kalp atışlarını duymak için daha erken zaten

Back