- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
- Konu Sahibi elifcan1570
-
Ustten gormustu keseyi canim belki bir dahaki cagirdiginda gorur merak etme . alttan da bakar . Benimkini once karından bakalim dedi ve gormusti direk alta gerek kalmadiBenımkı 2683.2 ama keseyı goremedı
canım seninde sorunsuz güzel geçer inşallahŞu an gozukmesi için çok erken 8.haftalarda anca duyuluyormusbenide 2 hafta sonra çağırdı heyecanla bekliyorum sizinde gözünüz aydın umarım hersey sorunsuz geçer
Çok sevindim canım ikimizi de kalp atışlarını duymak da nasip olur inşallahcanım seninde sorunsuz güzel geçer inşallahvallahi çok tedirgin geçiyor bugün gittim özel doktora kese var yeni oluşuyor 14 mm kese dedi fotografini verdi . Daha yeni kese içinde oluşmaya başlamış 10 gün sonra tekrar gel dedi
InsallahÇok sevindim canım ikimizi de kalp atışlarını duymak da nasip olur inşallah
Ben de bundan endişeliydim açıkçası. Bugün kan tahliline gittim 796.06 çıktı beta değerim. Şöyle ki en son Ocak 20’de adet olmuştum ve 20 gün sürmüştü o adetim. Sonrasında ne zaman hamile kaldım kestiremediim için o zamandan bu zamana değerim sanki düşük gibi gelio. Salı günü doktoruma gitcem bakalım…Çok doğru söylüyorsunuz Rabbım en hayırlısını en güzelini nasip etsin tüm bekleyenlere
Adet gecikmenizden kac gün sonra çıktı bu değer biliyor musunuz pekiBen de bundan endişeliydim açıkçası. Bugün kan tahliline gittim 796.06 çıktı beta değerim. Şöyle ki en son Ocak 20’de adet olmuştum ve 20 gün sürmüştü o adetim. Sonrasında ne zaman hamile kaldım kestiremediim için o zamandan bu zamana değerim sanki düşük gibi gelio. Salı günü doktoruma gitcem bakalım…
Adetim ocak 20 deydi ve ilk defa 20 gün sürdü baya yoğun şekilde sonra adet olmadım bugün de bu değer çıktıAdet gecikmenizden kac gün sonra çıktı bu değer biliyor musunuz peki
Artmazsa ne olur pekiHamilesin büyük ihtimalle döllenme geç olursa o şekilde oluyor değerin 2 kat artması lazım eğer artmazsa sıkıntı
Tek kat artarsa çocukta sıkıntı oluyormuş veya düşükArtmazsa ne olur peki
Teşekkür ederimTek kat artarsa çocukta sıkıntı oluyormuş veya düşük
Beta verdin mi düşüyor mu çıkıyor muTeşekkür ederim
Bugün ilk kez verdim adetim dört gün gecikti değerim 443 nasıl iyi miBeta verdin mi düşüyor mu çıkıyor mu
o betayla 4 haftalık olman lazım seninBugün ilk kez verdim adetim dört gün gecikti değerim 443 nasıl iyi mi
3. hafta 10 – 50Bugün ilk kez verdim adetim dört gün gecikti değerim 443 nasıl iyi mi
Tamam teşekkür ediyorum cuma günü tekrar kan veririm3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Bu şekilde ilerlemen lazım
48 veya 72 saat içinde 2 katı yükselerek çıkması lazım
Değerim en üstteki alttaki 27subata aitTamam teşekkür ediyorum cuma günü tekrar kan veririm
Bncede bekletme çok kuzumTamam teşekkür ediyorum cuma günü tekrar kan veririm
Suanlik normal mi pekiBncede bekletme çok kuzum
Bir de etim ezilmis gibi ağrılarım var ya kaburgalarımin altında felan hamilelikte olan bi şey miSuanlik normal mi peki
Merhabalar benim de beta değerim 31 adetim iki gün gecikti bu değerler iyi değil ama bekleyip göreceğiz dedi doktor sizin nasıl artmıştı 56 değeriniz sonralarıBen ilk çocuğumda adetim 4 gün gecikmiati değerim 56 di. Çok şükür sağlıklı bir gebelik geçirdim. Bence normal. Strese sokma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?