- 31 Ocak 2023
- 206
- 73
- 13
- 26
- Konu Sahibi elifcan1570
-
Canım az önce baktım tahlil sonuclarima HCG değeri yoktu istememiş herhalde diğer tüm kan ve idrar sonuçlarıma baktım Düşük yüksek Felan yazıyor bir daha bakmicam psikolojim bozuldu baka baka kendimde farklı şeyler düşünmeye başladım en iyisi doktor yorumlasinÇok doğru söylüyorsunuz Rabbım en hayırlısını en güzelini nasip etsin tüm bekleyenlere
C
Canım az önce baktım tahlil sonuclarima HCG değeri yoktu istememiş herhalde diğer tüm kan ve idrar sonuçlarıma baktım Düşük yüksek Felan yazıyor bir daha bakmicam psikolojim bozuldu baka baka kendimde farklı şeyler düşünmeye başladım en iyisi doktor yorumlasinama HCG yoktu şaşırdım yani acaba alt ulturosonu istedigi için mi gere
SadeceC
Canım az önce baktım tahlil sonuclarima HCG değeri yoktu istememiş herhalde diğer tüm kan ve idrar sonuçlarıma baktım Düşük yüksek Felan yazıyor bir daha bakmicam psikolojim bozuldu baka baka kendimde farklı şeyler düşünmeye başladım en iyisi doktor yorumlasinama HCG yoktu şaşırdım yani acaba alt ulturosonu istedigi için mi gerek duymadı bilmiyorum
C
Canım az önce baktım tahlil sonuclarima HCG değeri yoktu istememiş herhalde diğer tüm kan ve idrar sonuçlarıma baktım Düşük yüksek Felan yazıyor bir daha bakmicam psikolojim bozuldu baka baka kendimde farklı şeyler düşünmeye başladım en iyisi doktor yorumlasinama HCG yoktu şaşırdım yani acaba alt ulturosonu istedigi için mi gerek duymadı bilmiyorum
C
Canım sen testi sade bir kere mi verdin hiç artış kontrolü yapmış mıydın?C
Bir kere verdim kan testi adetim geciktigi için 612 olduğunu öğrendim kadın doğuma randevu aldım gittim dün bir sürü kan aldı idrar istedi ama HCG bakmamış bende anlam veremedimSadece
Canım sen testi sade bir kere mi verdin hiç artış kontrolü yapmış mıydın?
Ben dördüncü gün gecikmemle 34 le öğrendim geç döllenme olabilir kendinizi sıkacak bir durum yoktur iki gün aralıklı kan verin umarım yükseliş devam eder hayırlı olsunAdetim 7 gün gecti idrar testinde dün pozitif çıktı bugün kan verdim . Beta hcg değerim 230 çıktı fakat adet gecikme günüm fazla olmasına rağmen değerim bana düşük geliyor sizce normal midir . Az buçuk tecrübesi olan yardımcı olabilir mi
Peki sizdeki süreç yani keseyi görme kalp atışlarını duyma gibi bunlar ne zaman gerçekleşti?Ben dördüncü gün gecikmemle 34 le öğrendim geç döllenme olabilir kendinizi sıkacak bir durum yoktur iki gün aralıklı kan verin umarım yükseliş devam eder hayırlı olsun
Bir hafta sonra kese göründü iki hafta sonra gel dedi kalp atışını duydukPeki sizdeki süreç yani keseyi görme kalp atışlarını duyma gibi bunlar ne zaman gerçekleşti?
Bir kere verdim kan testi adetim geciktigi için 612 olduğunu öğrendim kadın doğuma randevu aldım gittim dün bir sürü kan aldı idrar istedi ama HCG bakmamış bende anlam veremedim
Benide 2 hafta sonra çağırdı inşallah bende duyarımmm. Benim beta 230 dan 741 e yükseldi iki günde bende daha baktirmadimBir hafta sonra kese göründü iki hafta sonra gel dedi kalp atışını duyduk
Artış da bakılmadi direk alttan ultoroson istedi pazartesi yaptircam bakalimBir kere verdim kan testi adetim geciktigi için 612 olduğunu öğrendim kadın doğuma randevu aldım gittim dün bir sürü kan aldı idrar istedi ama HCG bakmamış bende anlam veremedim
Iyi yükselmiş sizinki hayiliris olsunBenide 2 hafta sonra çağırdı inşallah bende duyarımmm. Benim beta 230 dan 741 e yükseldi iki günde bende daha baktirmadim
Pazartesi kese görünürse zaten daha beta falan istemiyorlar aksi bir durum olmadıkça. İnşallah görünür buraya da yazarsanız çok sevinirim güzel haberlerinizi bekliyorumArtış da bakılmadi direk alttan ultoroson istedi pazartesi yaptircam bakalim
Iyi yükselmiş sizinki hayiliris olsun
Aynen strese girmeyin iki hafta sonra kalp atışını duyarsınız inşallahBenide 2 hafta sonra çağırdı inşallah bende duyarımmm. Benim beta 230 dan 741 e yükseldi iki günde bende daha baktirmadim
İnşallahAynen strese girmeyin iki hafta sonra kalp atışını duyarsınız inşallah
Canim naptin pazartesi kontrole gidecektin kese için gidebildin mi?Artış da bakılmadi direk alttan ultoroson istedi pazartesi yaptircam bakalim
Iyi yükselmiş sizinki hayiliris olsun
Canim naptin pazartesi kontrole gidecektin kese için gidebildin mi?
Şu an gozukmesi için çok erken 8.haftalarda anca duyuluyormusYaptırdım canım alt ultoroson da kese gözüktü doktor 5+2 dedi ama bebiş veya kalp atışı yoktu 10 gün sonra tekrar gel dediler
Benımkı 2683.2 ama keseyı goremedıCanim 1500 ustunde keseyi gorur doktorun alttan ya da karından ben 2000 ile karindan gormustum
Görünmesi lazımmış ama neden öyle olmuş. Üstten mi baktıBenımkı 2683.2 ama keseyı goremedı
Evet ustten baktı sımdı kan test sonucunu ogrenmeye cagırdı am ben e nbızdan baktım acaba gıttıgımde alttn bakar mı korkuyorumGörünmesi lazımmış ama neden öyle olmuş. Üstten mi baktı
Benim betamda 1000 küsürdü üstten göremedi o yüzden alttan baktı mecbur. Alttan baktırınne olacak ki doktora sordum ben herhangi bir tehlikesi yok dedi yine siz bilirsiniz tabiEvet ustten baktı sımdı kan test sonucunu ogrenmeye cagırdı am ben e nbızdan baktım acaba gıttıgımde alttn bakar mı korkuyorum
Mecbur yptırtcam da kan verırken 1000 ın ustundeyse hmılesın dedıler ama bos ya da kımyasal da olabılır dedıler bıraz endıselıyımBenim betamda 1000 küsürdü üstten göremedi o yüzden alttan baktı mecbur. Alttan baktırınne olacak ki doktora sordum ben herhangi bir tehlikesi yok dedi yine siz bilirsiniz tabi
Kan verirken oradakiler neye dayanarak böyle bisey dedi ilginç vallahi . 1000 üzerinde kimyasal olması çok zor artık. ALLAH korusun En fazla dış gebelik veya boş gebelik olabilir . Ama içinizi ferah tutun umarım görünür keseniz kalp atışlarını duymak için daha erken zatenMecbur yptırtcam da kan verırken 1000 ın ustundeyse hmılesın dedıler ama bos ya da kımyasal da olabılır dedıler bıraz endıselıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?