• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değeri normal mi çıkmış

Herkese merhaba cuma 33.06 ile pozitif gördüm haftasonu oldugunda. Doktora gitmedim yine aynı yerde 103.44 gördüm değerim sizce normal mi :)
Teşekkür ederim yanıtlayan arkadaşlara ❤️

Alıntı
Gayet normal tebrik ediyorummmm😍🥹 ben de cumartesi verdim 34.14tü yarın yine vereceğim inşallah böyle bir artışı ben de görürüm yarın 🥹

Çıktı canım 154 çıktı 🥹, çarşamba artık kadın doğumcuma gideceğim o tekrar bakacak, allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. sen ne yaptın test yaptın mı tekrar bugün anca girdim buraya paylaştıysan da görmedim henüzzz
Kizzz maşallah 🧿😍 aşkım bugün atmadım bir sey hastaneyi aradım başka bir yer söyledim değerimi 10 gün. Sonra gel her şey daha detaylı olur dedi 😍

Kizzz maşallah 🧿😍 aşkım bugün atmadım bir sey hastaneyi aradım başka bir yer söyledim değerimi 10 gün. Sonra gel her şey daha detaylı olur dedi
iyi etmişsin sürekli baktırmanın anlamı yok zaten, Muhtemelen ben çarşamba gittiğimde de beta hariç bir şeye bakamayacak, kese için tekrar gideceğim sonra, ay güzel olur inşallah hepimiz için, sağlıklaaa 😍

Back
X