- 30 Aralık 2024
- 33
- 11
- 3
- 31
İyi misiniz merak ettim sizi kanama neden olmuşRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun çok zor zamanlardan geçiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi misiniz merak ettim sizi kanama neden olmuşRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun çok zor zamanlardan geçiyoruz
Merhaba kanama kanalı oluşmuş bugün kalp atışı için gittik duyamadık ultrasona göre 5 hafta 4 günlük Salı günü tekrar gel dedi. İstirahat et dedi kahverengi kanama önemsiz dediİyi misiniz merak ettim sizi kanama neden olmuş
Siz naptınız Test verecektinizİyi çok şükür sevindim
Ben sabırsızım ya siz dayanabilmişsiniz inanın 3 katına bile katlayabiliyor sağlıkla nasip etsin inşallahVermedim sonradan korktum , yarın test günüm zaten umarım sizinki gibi bir mucize yaşarım değerim çünkü gerçekten gününe göre düşük. İnsalah katlanarak artar. Ağlama geliyor gerçekten çok zor Allah’a sığınıyorum
İnsalah çok sağolunBen sabırsızım ya siz dayanabilmişsiniz inanın 3 katına bile katlayabiliyor sağlıkla nasip etsin inşallah
Sonuç çıkınca haberdar edin dilerim çok güzel haberler alırsınızİnsalah çok sağolun
Sonucunuz ne olduuuİnsalah tabi çok sağolun
24.16 geldi kimyasal dedi doktorum olmadı yaniSonucunuz ne olduuu
Sonucunuz kaçtan kaça düştü acaba24.16 geldi kimyasal dedi doktorum olmadı yani
Nasıl oldu sonucunuz merak ettim inşallah iyisinizdirTransferinin 9.günü test verdim 61.9 çıktı bugün 11.gün 72.9 çıktı iki katı olması lazım diye içim içimi yiyor çok korkuyorum kimyasal mi diye perşembe tekrar vereceğim test sizce artar mı böyle bi durumla karşılaştınız mı aramızda olan varsa yazabilir miii
Aslında düşmedi iki gün önce verdiğimde 11.80 di test günümde de 24.16 geldi ikiye katladıgı için biz sevinmiştik eşimle yinede ama doktorum ilaçları kullanmayı kes kimyasal bu dedi. Hasta embriyodur dedi korktuk bıraktık. Evet değerim düşük bizde biliyoruz ama sitede örneği çoktu aslında sonradan artan ve gebe olan ama biz riske atmak istemedik. Doktorum çok net konuştuSonucunuz kaçtan kaça düştü acaba
Benimde cuma günü 30 cumartesi 42 olmuş yarın da tekrardan vereceğim inşallah bir şey olmazAslında düşmedi iki gün önce verdiğimde 11.80 di test günümde de 24.16 geldi ikiye katladıgı için biz sevinmiştik eşimle yinede ama doktorum ilaçları kullanmayı kes kimyasal bu dedi. Hasta embriyodur dedi korktuk bıraktık. Evet değerim düşük bizde biliyoruz ama sitede örneği çoktu aslında sonradan artan ve gebe olan ama biz riske atmak istemedik. Doktorum çok net konuştu
İnsalah iyi olur sonucunuzBenimde cuma günü 30 cumartesi 42 olmuş yarın da tekrardan vereceğim inşallah bir şey olmaz
İnşallah düşmez sonucumİnsalah iyi olur sonucunuz
Yüksek ihtimal kimyasal gibi ama bir test daha yapmayacak mı sanki son bir sans daha verirdim. İlaçlar için doktorunuz kes demis kesmissiniz haklı olarak ama bence son bir test daha yapın.Aslında düşmedi iki gün önce verdiğimde 11.80 di test günümde de 24.16 geldi ikiye katladıgı için biz sevinmiştik eşimle yinede ama doktorum ilaçları kullanmayı kes kimyasal bu dedi. Hasta embriyodur dedi korktuk bıraktık. Evet değerim düşük bizde biliyoruz ama sitede örneği çoktu aslında sonradan artan ve gebe olan ama biz riske atmak istemedik. Doktorum çok net konuştu
İlaçları bıraktım ama artıkYüksek ihtimal kimyasal gibi ama bir test daha yapmayacak mı sanki son bir sans daha verirdim. İlaçlar için doktorunuz kes demis kesmissiniz haklı olarak ama bence son bir test daha yapın.
Olsun Zaten sağlıklı bir bebek ise ilaçtan bağımsız iki üç idare eder. ( kan sulandırıcı filan kullanıyorsanız 6. Haftaya kadar risk olmuyor demisti doktor ilaç kullanmasanda)İlaçları bıraktım ama artık