• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışı 2 katı mı

İyi misiniz merak ettim sizi kanama neden olmuş
Merhaba kanama kanalı oluşmuş bugün kalp atışı için gittik duyamadık ultrasona göre 5 hafta 4 günlük Salı günü tekrar gel dedi. İstirahat et dedi kahverengi kanama önemsiz dedi 🥲

Vermedim sonradan korktum , yarın test günüm zaten umarım sizinki gibi bir mucize yaşarım değerim çünkü gerçekten gününe göre düşük. İnsalah katlanarak artar. Ağlama geliyor gerçekten çok zor Allah’a sığınıyorum 😔

Vermedim sonradan korktum , yarın test günüm zaten umarım sizinki gibi bir mucize yaşarım değerim çünkü gerçekten gününe göre düşük. İnsalah katlanarak artar. Ağlama geliyor gerçekten çok zor Allah’a sığınıyorum 😔
Ben sabırsızım ya siz dayanabilmişsiniz 🥹 inanın 3 katına bile katlayabiliyor 🤲 sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏

Transferinin 9.günü test verdim 61.9 çıktı bugün 11.gün 72.9 çıktı iki katı olması lazım diye içim içimi yiyor çok korkuyorum kimyasal mi diye perşembe tekrar vereceğim test sizce artar mı böyle bi durumla karşılaştınız mı aramızda olan varsa yazabilir miii
Nasıl oldu sonucunuz merak ettim inşallah iyisinizdir🌸

Sonucunuz kaçtan kaça düştü acaba
Aslında düşmedi iki gün önce verdiğimde 11.80 di test günümde de 24.16 geldi ikiye katladıgı için biz sevinmiştik eşimle yinede ama doktorum ilaçları kullanmayı kes kimyasal bu dedi. Hasta embriyodur dedi korktuk bıraktık. Evet değerim düşük bizde biliyoruz ama sitede örneği çoktu aslında sonradan artan ve gebe olan ama biz riske atmak istemedik. Doktorum çok net konuştu

Aslında düşmedi iki gün önce verdiğimde 11.80 di test günümde de 24.16 geldi ikiye katladıgı için biz sevinmiştik eşimle yinede ama doktorum ilaçları kullanmayı kes kimyasal bu dedi. Hasta embriyodur dedi korktuk bıraktık. Evet değerim düşük bizde biliyoruz ama sitede örneği çoktu aslında sonradan artan ve gebe olan ama biz riske atmak istemedik. Doktorum çok net konuştu
Benimde cuma günü 30 cumartesi 42 olmuş yarın da tekrardan vereceğim inşallah bir şey olmaz

Yüksek ihtimal kimyasal gibi ama bir test daha yapmayacak mı sanki son bir sans daha verirdim. İlaçlar için doktorunuz kes demis kesmissiniz haklı olarak ama bence son bir test daha yapın.

Back
X