- 3 Şubat 2025
- 277
- 93
- 13
- 38
- Konu Sahibi sevda sila
-
Endişelenmeyin bebek daha yeni tutunmaya çalışıyor çok başında öğrenmişsiniz daha döllenmeye çalışan bir embriyo var. Endişelenecek bir durum yok yaniMerhaba hanımlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var aklım çok karıştı bugün beta HCG değerim pazartesi günü 6.9 Çarşamba günü 30.3 bugün 52.23 çıktı en son ki 2 katı olmamış sanki bu endişelendirdi beni doktorumda yoktu hastanede soramadım
Aman güzel artmış değerin kiMerhaba hanımlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var aklım çok karıştı bugün beta HCG değerim pazartesi günü 6.9 Çarşamba günü 30.3 bugün 52.23 çıktı en son ki 2 katı olmamış sanki bu endişelendirdi beni doktorumda yoktu hastanede soramadım
30 dan sonra ki 2 katı olsa 60 olması gerekiyordu 52 çıkmış bu endiselendirdiAman güzel artmış değerin ki
Belli ki daha çok yeni stres yapma daha yolun uzun Allahın izni ile ve inşallah herşey gönlünce çok güzel olur30 dan sonra ki 2 katı olsa 60 olması gerekiyordu 52 çıkmış bu endiselendirdi
Elimde değil sonucu 52 görünce üzüldüm sanki biraz ama regl günüme daha 4 gün var belki o zamana kadar daha da yükselirBelli ki daha çok yeni stres yapma daha yolun uzun Allahın izni ile ve inşallah herşey gönlünce çok güzel olurSıkma canını iyi düşün
Ahhh canım benim gerçekten erken öğrenmişsinElimde değil sonucu 52 görünce üzüldüm sanki biraz ama regl günüme daha 4 gün var belki o zamana kadar daha da yükselir
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu endişeler bitsinAhhh canım benim gerçekten erken öğrenmişsinSıkma canını hiç stres yapma 2 gün sonra yine test ver
Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlı güzel haberler al inşallahDualarınızı eksik etmeyin lütfen bu endişeler bitsin
Amin çok tşk ederim Allah razı olsunRabbim gönlüne göre versin canım hayırlı güzel haberler al inşallah
Dualarım sen ve senin gibi gebelik isteyen herkes için
Pazartesi 6.9Ahhh canım benim gerçekten erken öğrenmişsinSıkma canını hiç stres yapma 2 gün sonra yine test ver
Dualarım seninle canım benim sıkma canını inşallah sonu güzel olurPazartesi 6.9
Çarşamba 30.3
Cuma 52.23
Bugun 62.7
Çok artmamis regliye 3 gün var benim için dua eder misiniz lütfen
İnşallahDualarım seninle canım benim sıkma canını inşallah sonu güzel olur
Bekle reglin geçsin o zaman tekrar ver evet bu değer negatifMerhabalar adetime 6 gün var dün kan verdim beta 0,306 bugün yine kan verdim 0,461 çıktı negatif deniliyor sanırım ama bu değer neden yükseliyor bilen var mı
Bende aynıyım şuan canmPazartesi 6.9
Çarşamba 30.3
Cuma 52.23
Bugun 62.7
Çok artmamis regliye 3 gün var benim için dua eder misiniz lütfen
Size çok tşk ederim herşey yoluna girdi değerlerim normal seviyede yükseldi ve dün keseyi gördük 5+2 şu an çok şükürDualarım seninle canım benim sıkma canını inşallah sonu güzel olur
Kaç gün geçti regl göründü acaba benim değerim 111 çıktı regl günümdeSize çok tşk ederim herşey yoluna girdi değerlerim normal seviyede yükseldi ve dün keseyi gördük 5+2 şu an çok şükür
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahSize çok tşk ederim herşey yoluna girdi değerlerim normal seviyede yükseldi ve dün keseyi gördük 5+2 şu an çok şükür
Regl günümde bende 137 çıkmıştı değerin 1500 geçince gorunuyo kese benim regl günüm ayın 26 di 1 hafta sonra gördük şükürKaç gün geçti regl göründü acaba benim değerim 111 çıktı regl günümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?