Evet canım yükselir inşallah beşten yukarısı gebelik değeriMerhaba arkadaşlar bu ay doktor gözetiminde yumurta takibim yapıldı doktor yumurtlama sonrası gebelik olma durumunda tutunması için duphaston verdi 10.gün kan testi istedi dün 10.gündü kan testim 7,03 çıktı. İki günde bir tekrarlamamı istedi bu durumda adetime daha var. Sizce yükselir mi bu değer?
İnşallah yükselirEvet canım yükselir inşallah beşten yukarısı gebelik değeri
Merhaba canım senin değerim maşallah çok güzel. Yükselir zaten 1000 olunca da keseyi görmeye gidersiniz Allah’ın izniyle daha önceki gebeliğimde 390 çıkmıştı 1000 olunca keseyi görmüştükKızlar Merhaba, ben bu sabah idrarda gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm şükürler olsun kıpkırmızı değildi ama net görülüyordu. Sonra eşimle dayanamadık kan vermeye gittik beta hcg değerim 350,33 çıktı. Hemen doktorumu aradım iki gün sonra tekrar kan ver gel dedi. Bunu herkese mi söylüyorlar yoksa bu değer çok mu düşük. Son adet tarihim 20 mayıs genelde 23 günde bir regl olurum
Ben ögrendigimde yumurtlamadan sonra 11.gün betahcg degerim 16,64 cikmisti. Onemli olan 2 gunde 1 en az 2 kat artmasi. Yukselir merak etmeyin takibini yapin :)inşallah yükselir arkadaşlar buna benzer bişey yaşayan var mı acaba aranızda ?
Kac cıkarsa gebelik oluyr
inşallah yükselir arkadaşlar buna benzer bişey yaşayan var mı acaba aranızda ?
Kızlar Merhaba, ben bu sabah idrarda gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm şükürler olsun kıpkırmızı değildi ama net görülüyordu. Sonra eşimle dayanamadık kan vermeye gittik beta hcg değerim 350,33 çıktı. Hemen doktorumu aradım iki gün sonra tekrar kan ver gel dedi. Bunu herkese mi söylüyorlar yoksa bu değer çok mu düşük. Son adet tarihim 20 mayıs genelde 23 günde bir regl olurum
Hayırlı olsun hamilesin 5 ve üzeri gebelik var demektirMerhaba arkadaşlar bu ay doktor gözetiminde yumurta takibim yapıldı doktor yumurtlama sonrası gebelik olma durumunda tutunması için duphaston verdi 10.gün kan testi istedi dün 10.gündü kan testim 7,03 çıktı. İki günde bir tekrarlamamı istedi bu durumda adetime daha var. Sizce yükselir mi bu değer?
Teşekkürler5 ve yukarısı gebelik olarak kabul ediliyor ama tabi doktorlar hemen hamilesin demiyorlar ilerleme hızı önemli 2 güne bir yapılan kan testinde 2 katı kadar artması sağlıkla ilerlediğini gösteriyor
Canımm bugün sabah kan cerdim 1500,89 çıktı hcg akşam 4 de randevum var doktora gideceğim bakalım ne çıkacak 2 günde yaklaşık 3.5 kat artmış :)Merhaba canım senin değerim maşallah çok güzel. Yükselir zaten 1000 olunca da keseyi görmeye gidersiniz Allah’ın izniyle daha önceki gebeliğimde 390 çıkmıştı 1000 olunca keseyi görmüştük
Maşallah canm inşallah kalp atışını da duyarsın. Sağlıklı sıkıntısız bir gebelik geçirirsin.Canımm bugün sabah kan cerdim 1500,89 çıktı hcg akşam 4 de randevum var doktora gideceğim bakalım ne çıkacak 2 günde yaklaşık 3.5 kat artmış :)
bu değerde kaç haftalık oluyor kap atışı ne zaman duyuluyor hiç bilmiyorum ben cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün gideceğim bakalım ama kalp atışı için erken değil mi hiçte bilgim yok bu konulardaMaşallah canm inşallah kalp atışını da duyarsın. Sağlıklı sıkıntısız bir gebelik geçirirsin.
1000 e nasıl hamilesin denmezmişşş. Cuma günü 350.33 bugün sabah verdim 1589 çıktı canım 2 kattan fazla artmışşherkese söylüyorlar canım benim değerim 1000 küsürlerdeydi doktorum hala hamilesin diyemem demişti bende içimden daha ne bekliyorsun demiştim
önemli olan 2 güne bir 2 kat kadar aetmaartması bu değerinsağlıkla kucağına almak nasip olur inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?