bu değerde kaç haftalık oluyor kap atışı ne zaman duyuluyor hiç bilmiyorum ben cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün gideceğim bakalım ama kalp atışı için erken değil mi hiçte bilgim yok bu konularda
[/QUOanladim canm artışı güzel artmış.
demekki değişiyor herkese göre canım 6000 çok yüksek bir değer sonuçta yani kaçıncı haftada duydun kalp atışınıBenm 6000 lerde duymamstm kalp atsni 1 hafta sonra gttk ultrasnda yne ckmadi alttan muayene sonucu duyduk küçük pıt pıtları
1000 e nasıl hamilesin denmezmişşş. Cuma günü 350.33 bugün sabah verdim 1589 çıktı canım 2 kattan fazla artmışş
maşallah maşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aynen canım hamilesin diyemem dedi şuan oğlum 6 yaşını doldurdu
[/QUOTE maşallah allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
8. Haftada sanırm canım tam hatırlamayabilrmdemekki değişiyor herkese göre canım 6000 çok yüksek bir değer sonuçta yani kaçıncı haftada duydun kalp atışını
keseyi kaçıncı haftada gördün canım ? Ben gittim az önce doktora da keseyi göremedik 5 haftalık dedi cumartesiye kadar görmemiz lazım dedi çok korkuyorum ya göremezsem8. Haftada sanırm canım tam hatırlamayabilrm
Korkma insallah görursn canmkeseyi kaçıncı haftada gördün canım ? Ben gittim az önce doktora da keseyi göremedik 5 haftalık dedi cumartesiye kadar görmemiz lazım dedi çok korkuyorum ya göremezsem
sen ne zaman gördün keseyiKorkma insallah görursn canm
6. Haftadasen ne zaman gördün keseyi
o zaman normal yaa. İyiki bu forum var valla içim rahatlıyor allah razı olsun canım6. Haftada
Yumurtlama takibi bende isityorum nasıl bir süreçnasıl bşlattınız bu tedaviyi. bilgi verebilir misinizMerhaba arkadaşlar bu ay doktor gözetiminde yumurta takibim yapıldı doktor yumurtlama sonrası gebelik olma durumunda tutunması için duphaston verdi 10.gün kan testi istedi dün 10.gündü kan testim 7,03 çıktı. İki günde bir tekrarlamamı istedi bu durumda adetime daha var. Sizce yükselir mi bu değer?
Doktora gittim canım pco olduğum için yumurta gelişmiyordu doktorum belirli günlerde ultrasonda baktı tabi bu süreçte yumurta geliştirici ilaç kullandımYumurtlama takibi bende isityorum nasıl bir süreçnasıl bşlattınız bu tedaviyi. bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?