• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değeri lütfen yardım 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm 6000 lerde duymamstm kalp atsni 1 hafta sonra gttk ultrasnda yne ckmadi alttan muayene sonucu duyduk küçük pıt pıtları😊😊

bu değerde kaç haftalık oluyor kap atışı ne zaman duyuluyor hiç bilmiyorum ben cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün gideceğim bakalım ama kalp atışı için erken değil mi hiçte bilgim yok bu konularda :anneadayı:
[/QUOanladim canm artışı güzel artmış.

Bende hiç bilmiyorum kalp atışınin ne zamn duyulduğu nu. Bu herkeste farklılık gösteriyor. Kimisi 5 haftalık kimisi 8 haftalıkken duyuyor.

Merhaba arkadaşlar bu ay doktor gözetiminde yumurta takibim yapıldı doktor yumurtlama sonrası gebelik olma durumunda tutunması için duphaston verdi 10.gün kan testi istedi dün 10.gündü kan testim 7,03 çıktı. İki günde bir tekrarlamamı istedi bu durumda adetime daha var. Sizce yükselir mi bu değer?
Yumurtlama takibi bende isityorum nasıl bir süreçnasıl bşlattınız bu tedaviyi. bilgi verebilir misiniz

Back