Beta Hcg Değeri Kızlar!!

Lutfen banada cevap verin carsamba sabah 09.30 da kan verdim saglik ocagina ertesi gun persembe gunu sonuc icin gitigimde 100 dü benden hemen kan istedi ve persembe sabah yine 09.59 da kan verdim yani 24 saat arayla 100 den 160 cikti sizce normal mi

Yani normalde 10. Gündü test 9da verdim bide

Sen direk ertesi gün vermişsin normal canım 2 gün bekletiyorlar normalde

Erken test zaten ciddiye alınmaz, benim 5.gün embriyosuydu 12.gün test istedi doktorum, 10.gün 117, 12.gün 197 geldi. Doktorumu aradım artış az diye ağlamaktan perişan oldum 10.gün testini ciddiye bile almam dedi
Ay ne tuhaflar ya 5. Gün benimde embriyom normalde 21inde kan vermem gerekiyordu(10.gün) hava uyarısı verdiler fırtına yağmur o gün dedim çıkmayayım sokağa 20sinde(9.gün)vereyim bari 22sindede giderim 2.ye dedim görünüşe göre iyi betam kızlarda kaç örnek verdi senin gibi normalde 12. Gün bugun yani inşallah senin bebiş gibi tutunur devam ederiz

Büyük ihtimal cuma verirsen haftasonuna gircekti pazartesi alacaktın sonucu ondan acele

Büyük ihtimal cuma verirsen haftasonuna gircekti pazartesi alacaktın sonucu ondan acele ettirdi
Evet haklısınız ... ama artiş konusunda emin konusmadi ... 70 veya 75 olsaydi iyiydi dedi emin degilim 24 saat arayla 100 den 160 cikmasi

Evet haklısınız ... ama artiş konusunda emin konusmadi ... 70 veya 75 olsaydi iyiydi dedi emin degilim 24 saat arayla 100 den 160 cikmasi
Yüzde 60 yetiyor artış için bende tedirgindim ama sabahtan beri baya gezindim buralarda biraz içim rahatladı pazartesi verirsiniz tekrar aynı saatte belli olur nasıl ilerlediği bende pazar acilden vercem mecbur

Kızlar iyi sizin doktorlar hemşireler iyi kötü bir şey demiş benimki yorum bile yapmadı ilaçları kullanın 2 gün sonra kan verin dedi geçti o kadar tedirginim ki %60 artmış diyorum evet diyo ben sanki beni tasdiklesin diye onu yazmışım aşırı moralim bozuk dünden beri

Bebekler annellerinim piskolojini hisseder ... bu yüzden kafanizi dagiticak seylerle ilgilenin ... bir filim acin kendinize bir tatli ismarlayın ve akisina birakmaya calisin ve cok iyi biliyoruz ki bebislerin yiyecek ekmegi icecek suyu varsa dünyaya gelecektir ... o yüzden kendnizi bu kadar hırpalanayın evet zor ama ustesinden gelecegiz

Çabalıyorum düşünmemek için ama aniden ağlamaya başlıyorum durduramıyorum kendimi inşallah bu kez kucağıma alabilirim hepimiz inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…