Beta Hcg Değeri Kızlar!!

110.86 çıktı çok şükür bu sefer 2 buçuk kat yükselmiş çok korkmuştum
Çok şükür bebek hem tutunurken hemde betayı salgilamak bence zor iş oda bocalamış olabilir ben böyle düşünüyorum

20 kasım carsamba 100 (24 saat sonra)
21 kasım persembe 160
23 kasım cumartesi 387,4

Benimde son durum bu

Maşallah çok iyi ilerliyor Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

İyi akşamlar canım 752 çıktı bugun

Hiç takılma. Gayet sağlıklı maşallah

Bazen hemşireler doktorlar çok fazla abartıyor. Sağlıklı bir gebeliği bile strese sokup tehlikeye atıyorlar. 4 haftalık gebesin ve deperin gayet güzel. Bebeğin seninle annesi kendini üzme :)
İnşallah ya bu tavırlar cidden sinirimi bozdu 800 çıkması lazımdı 752 sonuçta azımsanacak bi değer değil ki

İnşallah ya bu tavırlar cidden sinirimi bozdu 800 çıkması lazımdı 752 sonuçta azımsanacak bi değer değil ki
Sakın takılma. Yani bebek yeni yeni gelişiyordur. 2 günde bir dediklerinde bu kadar küçük bir rakama bakılmaması gerekiyor. Şimdi değerin bir anda çıkmaya başlayacak katlanarak. Sen takılma Değere Allahını izni ile kesenin gör bebeğini büyüt annesi:) çok şanslısın maşallah.

İnşallah canım rabbim isteyen herkesin kucagına aldırsın bebişini tez vakitte

İlla 2 kat artacak diye bir şey yok yüzde 60 zaten yeterli ama genel olarak 2 kata yakın artıyor. Benim de başta yüzde 60 arttı sonradan toparladı şuan 16 haftalık oldum çok şükür Eğer kimyasal gebelik vs olsa 750 değil 450 500 felan çıkardı baya fark olurdu yani hiç takılma sağlıkla gelsin inşallah bebeğin

İnşallah tek isteğim o yorumunuz için teşekkür ederim

Ne yaptın sen canım gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…