- 22 Haziran 2024
- 128
- 92
- 13
- 38
- Konu Sahibi Hamileyizbiz
-
Ben ikizlerde fazla artıyor diye biliyorum ama çocuğum yok sadece okuduğum kadarıylaHanımlar merhaba 5 gün önce salı günü gebe olduğumu öğrendim. 3.5 haftalık ve betam 104 çıktı sonra 2 güne bir tekrarladım görüntüyü ekleyeceğim. 2 kattan fazla artış var? Resmî ekledim.Yorumlar mısınız? İkiz olma olasılığı var mı? Teşekkürler şimdiden
Benim de 3 kat arttı hep. Tek gebelik canımHanımlar merhaba 5 gün önce salı günü gebe olduğumu öğrendim. 3.5 haftalık ve betam 104 çıktı sonra 2 güne bir tekrarladım görüntüyü ekleyeceğim. 2 kattan fazla artış var? Resmî ekledim.Yorumlar mısınız? İkiz olma olasılığı var mı? Teşekkürler şimdiden
Merhaba evet 2 katından fazla fazla artmış ikiz olabilirMerhaba arkadaşlar benimde değerler 2 katından fazla çıktı adete 5 gün kala ilk testi verdim resmi ekliyorum tarihleri de yaziyor yorumlarsanız sevinirim 6 ay önce kimyasal düşüğüm oldu
Merhabalar nedir durum merak ettim ?Perşembe günü gideceğim senelerdir bekliyorum inşallah sağlıkla ilerler hepimizin gönlüne göre olsun inşallah haber veririm tabiki
Devam etmediği sürece yoğunlaşmadığı sürece hiççç endişe etmeyin 2 ya da 3 gün sonra geçecek hemen hemen her hamilede görülebiliyor normal kabul ediliyor. Fazla kan olursa uzun süre devam ederse doktorunuza gidinKalp atışlarını duyduk çok şükür 8 haftalık oldu ama bugün açık renkli leke geldi çok korkuyorum inşallah sıkıntı yoktur
Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı çok zor bu kadar çok isteyip onu hissedip kaybetmek çok zor rabbim kimseye yaşatmasınDevam etmediği sürece yoğunlaşmadığı sürece hiççç endişe etmeyin 2 ya da 3 gün sonra geçecek hemen hemen her hamilede görülebiliyor normal kabul ediliyor. Fazla kan olursa uzun süre devam ederse doktorunuza gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?