• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri fazla artıyor ?

Hamileyizbiz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
128
92
13
38
Hanımlar merhaba 5 gün önce salı günü gebe olduğumu öğrendim. 3.5 haftalık ve betam 104 çıktı sonra 2 güne bir tekrarladım görüntüyü ekleyeceğim. 2 kattan fazla artış var? Resmî ekledim.Yorumlar mısınız? İkiz olma olasılığı var mı? Teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• BE2E7B1B-2F93-444C-982A-A82FA2AD7B7F.jpeg
    BE2E7B1B-2F93-444C-982A-A82FA2AD7B7F.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 279
Hanımlar merhaba 5 gün önce salı günü gebe olduğumu öğrendim. 3.5 haftalık ve betam 104 çıktı sonra 2 güne bir tekrarladım görüntüyü ekleyeceğim. 2 kattan fazla artış var? Resmî ekledim.Yorumlar mısınız? İkiz olma olasılığı var mı? Teşekkürler şimdiden
Ben ikizlerde fazla artıyor diye biliyorum ama çocuğum yok sadece okuduğum kadarıyla

Benim de 3 kat arttı hep. Tek gebelik canım

Merhaba arkadaşlar benimde değerler 2 katından fazla çıktı adete 5 gün kala ilk testi verdim resmi ekliyorum tarihleri de yaziyor yorumlarsanız sevinirim 6 ay önce kimyasal düşüğüm oldu

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-06-15-04-12-756_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2025-01-06-15-04-12-756_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 144
Merhaba arkadaşlar benimde değerler 2 katından fazla çıktı adete 5 gün kala ilk testi verdim resmi ekliyorum tarihleri de yaziyor yorumlarsanız sevinirim 6 ay önce kimyasal düşüğüm oldu
Merhaba evet 2 katından fazla fazla artmış ikiz olabilir 🫠 ne zaman kontrole gideceksiniz bana da haber verin

Perşembe günü gideceğim senelerdir bekliyorum inşallah sağlıkla ilerler hepimizin gönlüne göre olsun inşallah haber veririm tabiki💐

Kalp atışlarını duyduk çok şükür 8 haftalık oldu ama bugün açık renkli leke geldi çok korkuyorum inşallah sıkıntı yoktur

Kalp atışlarını duyduk çok şükür 8 haftalık oldu ama bugün açık renkli leke geldi çok korkuyorum inşallah sıkıntı yoktur
Devam etmediği sürece yoğunlaşmadığı sürece hiççç endişe etmeyin 2 ya da 3 gün sonra geçecek hemen hemen her hamilede görülebiliyor normal kabul ediliyor. Fazla kan olursa uzun süre devam ederse doktorunuza gidin

Çok endişeliyim bugün 4te gideceğiz Pembe renk ufak ufak gelen lekelenme var şuan inşallah sorun olmaz rabbim bize bağışlar çok zor bir süreç 2 ay olduk hiç leke gelmedi şuana kadar

Devam etmediği sürece yoğunlaşmadığı sürece hiççç endişe etmeyin 2 ya da 3 gün sonra geçecek hemen hemen her hamilede görülebiliyor normal kabul ediliyor. Fazla kan olursa uzun süre devam ederse doktorunuza gidin
Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı çok zor bu kadar çok isteyip onu hissedip kaybetmek çok zor rabbim kimseye yaşatmasın 😭😭😭😭

Back