benimki iki katı artmadı dört gün..sağlıksız gebelikti düşük yaptım..Allah hakkınızda hayırlısını versinYok mu bu şekilde değerleri olan, deneyimi olan ?
Bu şekilde ilerliyorsa üzgünüm ama düşük yaparsın benim de aynı böyle oldu 670 oldu düştüYok mu bu şekilde değerleri olan, deneyimi olan ?
inşallah güzel haberler alırsınız,alırız..232 olmuş değer 1000i geçmesi gerekiyordukendi kendine düşer muhtemelen umarım bidahaki aylarda sonuç güzel olur yoksa yaza tüp bebek:/
İnşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin...inşallah güzel haberler alırsınız,alırız..
Forumda bir bayan vardı önce değeri düşmüştü umudu kesecekken düzenli artmaya başlamıştı. Hangi konu anımsayamadım. Ama 0 olana kadar umut var demektir. Hakkında hayırlısı neyse o olsun ablanız içinAblam hamile 3 kez aşılama olmuştu sonuç olumsuzdu aşılamalardan sonra geçen gün idrarda pozitif çıkınca kan testi yaptırdı ve bhcg değeri 256- 7 saat sonra başka bi hastanede yaptırdı 269 olmuş doktoru 7 saate göre çok az artmış dedi iki gün sonra da değer 332 oldu doktor hiç normal değil bu değerler diye olumsuz konuştu üç gün sonra yarın tekrar test yapılacak bakalım böyle tam iki kat artmayıp da düşük yapmayan var mı? iki kat değil %66 da artış yok iki güne göre :/
Kürtaj içim acele etmemesini tavsiye ederim. Dış gebelik gibi bi sıkıntı yoksa tabiki. Allah yardımcısı olsunYarın bhcg değerine bakılıp kürtaj olucak kendi kendine düşmemiş :/ hayırlısı bakalım..
Dış gebelikte değer çabuk artıyormuş sanırım bizde düşüş var yani dış gebelik değil kimyasal deniyor sanırım ama biz umudumuzu kesmiştik yani doktor da öyle en baştan demişti zaten az artıyor normal değil diye en son bakıldığında da az artma yerine düşüş olunca düşük yapıcaksın dendi sadece lekelenme olmuş ağrı falan yok yarın bhcgye bakılıp öyle kürtaj olacakKürtaj içim acele etmemesini tavsiye ederim. Dış gebelik gibi bi sıkıntı yoksa tabiki. Allah yardımcısı olsun
Düşüşten sonra artış oluyor muymuşForumda bir bayan vardı önce değeri düşmüştü umudu kesecekken düzenli artmaya başlamıştı. Hangi konu anımsayamadım. Ama 0 olana kadar umut var demektir. Hakkında hayırlısı neyse o olsun ablanız için
İlk defa duymuştum ama o arkadaş için öyle oldu. Önce 50 civarı bi değer çıkmış. Sonra 26 lara düşmüş yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi ise sanırım değer yükselmeye başlamış keseyi görmüş ve kalp atışını duymayı bekliyor. O yüzden dedim kürtaj için acele etmesin diye riskli bir durumu yoksa. Ben 3 hafta bekledim ne bir kanama ne birşey sonra evet yine kürtaj olmak zorunda kaldım ama aklımda acaba kalmadı. İnşallah normal artışa geçmiştir bebiş kalmaya karar vermiştir.Düşüşten sonra artış oluyor muymuşçok ilginç keşke öyle bi şey çıksa yarın sabah bhcg değeri
Kimyasal gebelik yaşamış ablan adetle atar onu ve inan bi kaç aya kalmaz hamile kalır kimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor ben dış gebelikten hemen sonra kaldım :) hakkında hayırlısı ablanın, Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin232 olmuş değer 1000i geçmesi gerekiyordukendi kendine düşer muhtemelen umarım bidahaki aylarda sonuç güzel olur yoksa yaza tüp bebek:/
Canim bende senin gibiydim değerim 42 den 4 gun arayla 86 çıktı. Şimdi biraz kanamam ve ağrım var doktor tekrar bhcg istedi sonucu bekliyorum. Kimyasal yada dış gebelikten suphelendiMerhaba bişey sormak istiyorum ben adet Gününden 5 gün önce yaptırdım değer 4 çıkmıştı adet 3 gün geçince yaptırdım salı günü 38 çıktı perşembe günü yaptırdım 49.5 çıktı doktorum pazartesiyi bekle dedi ama benim arada ağrım kramp şeklinde belim çok ağrıyor ve akıntımda var rahım duvarın kalışlaşmış demişti inş kötü bişey yoktur inş bebeğim bizimledir
YaCanim bende senin gibiydim değerim 42 den 4 gun arayla 86 çıktı. Şimdi biraz kanamam ve ağrım var doktor tekrar bhcg istedi sonucu bekliyorum. Kimyasal yada dış gebelikten suphelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?