Beta hcg değeri düzensiz artıyor

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
670
593
303
Konya
Ablam hamile 3 kez aşılama olmuştu sonuç olumsuzdu aşılamalardan sonra geçen gün idrarda pozitif çıkınca kan testi yaptırdı ve bhcg değeri 256- 7 saat sonra başka bi hastanede yaptırdı 269 olmuş doktoru 7 saate göre çok az artmış dedi iki gün sonra da değer 332 oldu doktor hiç normal değil bu değerler diye olumsuz konuştu üç gün sonra yarın tekrar test yapılacak bakalım böyle tam iki kat artmayıp da düşük yapmayan var mı? iki kat değil %66 da artış yok iki güne göre :/

Yok mu bu şekilde değerleri olan, deneyimi olan ?

232 olmuş değer 1000i geçmesi gerekiyordu kendi kendine düşer muhtemelen umarım bidahaki aylarda sonuç güzel olur yoksa yaza tüp bebek:/

Yarın bhcg değerine bakılıp kürtaj olucak kendi kendine düşmemiş :/ hayırlısı bakalım..

Forumda bir bayan vardı önce değeri düşmüştü umudu kesecekken düzenli artmaya başlamıştı. Hangi konu anımsayamadım. Ama 0 olana kadar umut var demektir. Hakkında hayırlısı neyse o olsun ablanız için

Yarın bhcg değerine bakılıp kürtaj olucak kendi kendine düşmemiş :/ hayırlısı bakalım..
Kürtaj içim acele etmemesini tavsiye ederim. Dış gebelik gibi bi sıkıntı yoksa tabiki. Allah yardımcısı olsun

Kürtaj içim acele etmemesini tavsiye ederim. Dış gebelik gibi bi sıkıntı yoksa tabiki. Allah yardımcısı olsun
Dış gebelikte değer çabuk artıyormuş sanırım bizde düşüş var yani dış gebelik değil kimyasal deniyor sanırım ama biz umudumuzu kesmiştik yani doktor da öyle en baştan demişti zaten az artıyor normal değil diye en son bakıldığında da az artma yerine düşüş olunca düşük yapıcaksın dendi sadece lekelenme olmuş ağrı falan yok yarın bhcgye bakılıp öyle kürtaj olacak

Düşüşten sonra artış oluyor muymuş çok ilginç keşke öyle bi şey çıksa yarın sabah bhcg değeri

Düşüşten sonra artış oluyor muymuş çok ilginç keşke öyle bi şey çıksa yarın sabah bhcg değeri
İlk defa duymuştum ama o arkadaş için öyle oldu. Önce 50 civarı bi değer çıkmış. Sonra 26 lara düşmüş yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi ise sanırım değer yükselmeye başlamış keseyi görmüş ve kalp atışını duymayı bekliyor. O yüzden dedim kürtaj için acele etmesin diye riskli bir durumu yoksa. Ben 3 hafta bekledim ne bir kanama ne birşey sonra evet yine kürtaj olmak zorunda kaldım ama aklımda acaba kalmadı. İnşallah normal artışa geçmiştir bebiş kalmaya karar vermiştir.

Sabah mide bulantısı kusma ve şiddetli ağrıyla gitti 27 ye düşmüş değer ama önce ultrasonda bakacakmış sonra kürtaj olabilirmiş

Kizlar 5 gun once ozel hastanede beta hcg 394 cikmisti bu gun devlette 1000 cikti acilde baktirdim acildeki dr iyi dedi ama icime bi kurt dustu dış gebelik olabilirmiki neden az artiyo

232 olmuş değer 1000i geçmesi gerekiyordu kendi kendine düşer muhtemelen umarım bidahaki aylarda sonuç güzel olur yoksa yaza tüp bebek:/
Kimyasal gebelik yaşamış ablan adetle atar onu ve inan bi kaç aya kalmaz hamile kalır kimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor ben dış gebelikten hemen sonra kaldım :) hakkında hayırlısı ablanın, Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

Benim bu hamileligimde beta degerim her gecen gun dusmeye baslamisti. 2 kati artmasi gerekiyorken surekli dusuyordu,düştü,düştü.... Doktor kimyasaldir bu merak etme adetini bekle kendi kendine dusecek kese mese hicbir sdy yok zaten dedi. Ama gel gör ki Allahin işi işte -ol dedi! Ve tataaammm baktim hala bir kanama yok tekrar gittim ve benim o 33 lere kadar dusen beta degerim bir anda 11 binlere cikmisti. Ve keseyi gorduk,daha sonra da kalp atisi. Allahim o ne muhtesem duygu idi şükürler olsun rabbime ki bebisimi kucagima almaya gun sayiyorum. Bin kere masallah . forumda bir cok yere yazdim hatta umut hala vardir,cunku Allah var

Merhaba bişey sormak istiyorum ben adet Gününden 5 gün önce yaptırdım değer 4 çıkmıştı adet 3 gün geçince yaptırdım salı günü 38 çıktı perşembe günü yaptırdım 49.5 çıktı doktorum pazartesiyi bekle dedi ama benim arada ağrım kramp şeklinde belim çok ağrıyor ve akıntımda var rahım duvarın kalışlaşmış demişti inş kötü bişey yoktur inş bebeğim bizimledir

Canim bende senin gibiydim değerim 42 den 4 gun arayla 86 çıktı. Şimdi biraz kanamam ve ağrım var doktor tekrar bhcg istedi sonucu bekliyorum. Kimyasal yada dış gebelikten suphelendi

Canim bende senin gibiydim değerim 42 den 4 gun arayla 86 çıktı. Şimdi biraz kanamam ve ağrım var doktor tekrar bhcg istedi sonucu bekliyorum. Kimyasal yada dış gebelikten suphelendi
Ya geçmiş olsun inş bir problem olmadan devam eder gebeliğin sonuçtan haberdar et inş kötü bişey demez doktorun hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…