Merhabalar son adet tarihim 22 mayıs buna baglı olarak idrar testi yaptım pozitif çıktı ardından beta hcg yaptrdım 18.06.15 de sonuc 665 çıktı,ertesi gün tekrar yaptrdm 998 çıktı,farklı hastanelerde yapıldı,ve doktorum yavaş ilerlediğini söyledi,bununda 2 sonucu olacagını söyledi ya dış gebelik yada boş gebelik,henüz ultrasonla bakılmadı,böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Merhabalar malesef bebeğimi kaybettim 8 haftalıkken kalbi durdu,gecen sürecte herşey normaldi, hiç bi sıkıntı yoktu, doktorumda sebep herşey olabilir dedi, ilk gebeliklerde genelde olabiliyormuş, ama sen sakın kendini üzme canını hiç sıkma, stresten uzak dur, olumlu düşün , Rabbim inş bebeğini saglıklı bir şekilde hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder,Canım merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama çok merak ettim sonucun ne oldu diye bende şimdi aynı durumdayım
aslında senin bir günde 1,5 kat artmış dr un neden öyle dedi ?umarım şu an herşey yolundadır ve bebeğin seninledir
Bebeğimi kaybettim evet ama dış gebelikte olmadı boş gebelikte, kalbi durduCanım merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama çok merak ettim sonucun ne oldu diye bende şimdi aynı durumdayım
aslında senin bir günde 1,5 kat artmış dr un neden öyle dedi ?umarım şu an herşey yolundadır ve bebeğin seninledir
çok üzüldüm canım ....inşallah en kısa zamanda yeniden kalırsın bende çok endişeliyim henüz keseyi görmeme 5 gn var o yüzden sormuştum benimde günlük artış 14-33-58-158-283-450 şekilinde yani hergün baktırıyorum korkumdan 2 günde bir artışa bakarsam 33-158-450 normal görünüyor ama bende mayıs ayında düşük yapmıştım.Bebeğimi kaybettim evet ama dış gebelikte olmadı boş gebelikte, kalbi durdu
Kalbini hiç bozma,ama doktor kontrolunde olmalısın bence, düşüğün varmış seninde, düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldın pekiçok üzüldüm canım ....inşallah en kısa zamanda yeniden kalırsın bende çok endişeliyim henüz keseyi görmeme 5 gn var o yüzden sormuştum benimde günlük artış 14-33-58-158-283-450 şekilinde yani hergün baktırıyorum korkumdan 2 günde bir artışa bakarsam 33-158-450 normal görünüyor ama bende mayıs ayında düşük yapmıştım.
Mayısta düşük oldu ağustosta öğrendim canım 3 ay sonra bugünde değerim 741 çıktı : )içim rahatladı artık yarından sonra yaptırmıcam direk keseyi görmeye gidecem dayanabilirsem tam 8 gündür hergün kan veriyorum panikten delik deşik oldumKalbini hiç bozma,ama doktor kontrolunde olmalısın bence, düşüğün varmış seninde, düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldın peki
Sevindim senin adına canım, endişeni anlıyrm fakat sürekli kan verip kendini strese sokma, inş görürsün keseyide, saglıkla alırsın bebişini kucağınaMayısta düşük oldu ağustosta öğrendim canım 3 ay sonra bugünde değerim 741 çıktı : )içim rahatladı artık yarından sonra yaptırmıcam direk keseyi görmeye gidecem dayanabilirsem tam 8 gündür hergün kan veriyorum panikten delik deşik oldum
Canım degerler normalde 2 günde bir 2 katı artması gerekiyor, farklı bir doktora git tek doktorla sınırlı kalma,kalbinide bozma inş saglıklı bi şekilde bebeğini kucagına alırsın, bende hamile oldgmu ögrendiğimde degerim 640 gibi bi degerdi ertesi gün 960 gibi bi degerdi, banada boş gebelik yada dış gebelik demişti doktor, sonra başka bir doktora gttm degerlerin gayet notmal dedii daha sonra keseyi gördük ardından 15 gün snra kalp atışını duydum,hiç bi sıkıntım yoktu o sürecte.slm benim de adetim 5 gün geçmişti 4 ağus. 16,40, 5 ağus 23,98 çıktı bu gün de 24,78 çıktı dotor düşük yapıyosun salı günü tekrar bakalım dedi ama benim kanamam falan yok hafif bir ağrı var belimde değerlerim yükselirmi sizce beklemelimiyim. sabah doktor öyle dedikten sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. delirecemiyice kafam karma karışık düşük yapsam değer az yükselmezdi diye düşünürom düşerdi diye düşünüyorum nolur bana da yardımcı olun
tşk ederim, allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallahCanım degerler normalde 2 günde bir 2 katı artması gerekiyor, farklı bir doktora git tek doktorla sınırlı kalma,kalbinide bozma inş saglıklı bi şekilde bebeğini kucagına alırsın, bende hamile oldgmu ögrendiğimde degerim 640 gibi bi degerdi ertesi gün 960 gibi bi degerdi, banada boş gebelik yada dış gebelik demişti doktor, sonra başka bir doktora gttm degerlerin gayet notmal dedii daha sonra keseyi gördük ardından 15 gün snra kalp atışını duydum,hiç bi sıkıntım yoktu o sürecte.
9. Haftamıza yakın malesef kalbi durdu,kanamam falan hiç bişeyim olmadı , kürtaj oldum( stres yapma kesinlikle kafan rahat olsun, Allah herkesin kalbine göre versin