Bu mesajı benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaslara umut olmak için yazıyorum hanımlar. Bana bir tanesi 4 hücreli , bir tanesi 8 hücreli iki dondurulmuş embriyo transfer edildi . Transferimin 9. Gününde kan tahlili yaptırdım ve sonucum 10.38 çıktı . Doktorumu aradım son derece umutsuz konustu , tabii ki moralim inanılmaz bozuldu. Ben de tekrar tahlil vermek için 13. Gunu beklemeye karar verdim. O süreçte de bir hata edip idrar testleri aldım. Ve sabahları idrar testi yapıp koyulasip koyilasmadigini takip ettim. Onlar da hep silik çizgi çıktı sanki hiç koyulasmadi. Hergün birbirinin aynısı. Tabiki umudum iyice tükendi. Ancak 30 veya 40 çıkar değerim ve kimyasal gebeliktir diye bütün moralim alt üst olmuş şekilde bekledim. 13. Gün sabah gidip kan verdim ama kan sonucu öğleden sonra 3 veya 4 gibi çıkıyor. Eve geldim ve ağlayarak sonucu bekledim. Sinirlerim.artik iyice yipranmisti. Sonra eşim tahlil sonucunun 182 olduğunu söyledi ❤ inanamıyorum haaalaa inanmiyorum. 10 olan değer 4 günde 182 ye çıkmış . Lütfen değeri düşük çıkan arkadaşlar morali izi bir sonraki değeri görmeden bozmamaya çalışın. Biliyorum çok zor . 12. Günden önce tahlil yaptırmayın , kendinizi ve yaninizdakileri üzmeyin. Hikayenin hepsini yazsam bir kitap olur. Söylemek istediğim çok şey var , ben çok umutsuz bir hastaydım binlerce şükür bu değeri gördüm. Rabbim bu yolda olan bütün hepimizi sağlıklı evlatlarla kurtarsın.