Beta hcg değeri düşük olanlar

slm benim de adetim 5 gün geçmişti 4 ağus. 16,40, 5 ağus 23,98 çıktı bu gün de 24,78 çıktı dotor düşük yapıyosun salı günü tekrar bakalım dedi ama benim kanamam falan yok hafif bir ağrı var belimde değerlerim yükselirmi sizce beklemelimiyim. sabah doktor öyle dedikten sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. delirecemiyice kafam karma karışık düşük yapsam değer az yükselmezdi diye düşünürom düşerdi diye düşünüyorum nolur bana da yardımcı olun
Çok merak ettim seninle aynı sıkıntıları yaşıyorum ne oldu sonuç

Bu mesajı benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaslara umut olmak için yazıyorum hanımlar. Bana bir tanesi 4 hücreli , bir tanesi 8 hücreli iki dondurulmuş embriyo transfer edildi . Transferimin 9. Gününde kan tahlili yaptırdım ve sonucum 10.38 çıktı . Doktorumu aradım son derece umutsuz konustu , tabii ki moralim inanılmaz bozuldu. Ben de tekrar tahlil vermek için 13. Gunu beklemeye karar verdim. O süreçte de bir hata edip idrar testleri aldım. Ve sabahları idrar testi yapıp koyulasip koyilasmadigini takip ettim. Onlar da hep silik çizgi çıktı sanki hiç koyulasmadi. Hergün birbirinin aynısı. Tabiki umudum iyice tükendi. Ancak 30 veya 40 çıkar değerim ve kimyasal gebeliktir diye bütün moralim alt üst olmuş şekilde bekledim. 13. Gün sabah gidip kan verdim ama kan sonucu öğleden sonra 3 veya 4 gibi çıkıyor. Eve geldim ve ağlayarak sonucu bekledim. Sinirlerim.artik iyice yipranmisti. Sonra eşim tahlil sonucunun 182 olduğunu söyledi ❤️ inanamıyorum haaalaa inanmiyorum. 10 olan değer 4 günde 182 ye çıkmış . Lütfen değeri düşük çıkan arkadaşlar morali izi bir sonraki değeri görmeden bozmamaya çalışın. Biliyorum çok zor . 12. Günden önce tahlil yaptırmayın , kendinizi ve yaninizdakileri üzmeyin. Hikayenin hepsini yazsam bir kitap olur. Söylemek istediğim çok şey var , ben çok umutsuz bir hastaydım binlerce şükür bu değeri gördüm. Rabbim bu yolda olan bütün hepimizi sağlıklı evlatlarla kurtarsın.

• Beğen
Reactions: plz
Bu mesajı benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaslara umut olmak için yazıyorum hanımlar. Bana bir tanesi 4 hücreli , bir tanesi 8 hücreli iki dondurulmuş embriyo transfer edildi . Transferimin 9. Gününde kan tahlili yaptırdım ve sonucum 10.38 çıktı . Doktorumu aradım son derece umutsuz konustu , tabii ki moralim inanılmaz bozuldu. Ben de tekrar tahlil vermek için 13. Gunu beklemeye karar verdim. O süreçte de bir hata edip idrar testleri aldım. Ve sabahları idrar testi yapıp koyulasip koyilasmadigini takip ettim. Onlar da hep silik çizgi çıktı sanki hiç koyulasmadi. Hergün birbirinin aynısı. Tabiki umudum iyice tükendi. Ancak 30 veya 40 çıkar değerim ve kimyasal gebeliktir diye bütün moralim alt üst olmuş şekilde bekledim. 13. Gün sabah gidip kan verdim ama kan sonucu öğleden sonra 3 veya 4 gibi çıkıyor. Eve geldim ve ağlayarak sonucu bekledim. Sinirlerim.artik iyice yipranmisti. Sonra eşim tahlil sonucunun 182 olduğunu söyledi ❤ inanamıyorum haaalaa inanmiyorum. 10 olan değer 4 günde 182 ye çıkmış . Lütfen değeri düşük çıkan arkadaşlar morali izi bir sonraki değeri görmeden bozmamaya çalışın. Biliyorum çok zor . 12. Günden önce tahlil yaptırmayın , kendinizi ve yaninizdakileri üzmeyin. Hikayenin hepsini yazsam bir kitap olur. Söylemek istediğim çok şey var , ben çok umutsuz bir hastaydım binlerce şükür bu değeri gördüm. Rabbim bu yolda olan bütün hepimizi sağlıklı evlatlarla kurtarsın.
bahsettgnz deger b hgc demi. ben tup bebekle degil normal hamile kaldm ama b hgc ilerlemiyor. 144ten 171 e yukseldi. benm icinde umut varmi

bahsettgnz deger b hgc demi. ben tup bebekle degil normal hamile kaldm ama b hgc ilerlemiyor. 144ten 171 e yukseldi. benm icinde umut varmi
Evet beta HCG değerim. Ben de henüz beklemedeyim . Tekrar kan vericem. İnşallah hepimiz için güzel sonuclar olur ...

Bu mesajı benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaslara umut olmak için yazıyorum hanımlar. Bana bir tanesi 4 hücreli , bir tanesi 8 hücreli iki dondurulmuş embriyo transfer edildi . Transferimin 9. Gününde kan tahlili yaptırdım ve sonucum 10.38 çıktı . Doktorumu aradım son derece umutsuz konustu , tabii ki moralim inanılmaz bozuldu. Ben de tekrar tahlil vermek için 13. Gunu beklemeye karar verdim. O süreçte de bir hata edip idrar testleri aldım. Ve sabahları idrar testi yapıp koyulasip koyilasmadigini takip ettim. Onlar da hep silik çizgi çıktı sanki hiç koyulasmadi. Hergün birbirinin aynısı. Tabiki umudum iyice tükendi. Ancak 30 veya 40 çıkar değerim ve kimyasal gebeliktir diye bütün moralim alt üst olmuş şekilde bekledim. 13. Gün sabah gidip kan verdim ama kan sonucu öğleden sonra 3 veya 4 gibi çıkıyor. Eve geldim ve ağlayarak sonucu bekledim. Sinirlerim.artik iyice yipranmisti. Sonra eşim tahlil sonucunun 182 olduğunu söyledi ❤ inanamıyorum haaalaa inanmiyorum. 10 olan değer 4 günde 182 ye çıkmış . Lütfen değeri düşük çıkan arkadaşlar morali izi bir sonraki değeri görmeden bozmamaya çalışın. Biliyorum çok zor . 12. Günden önce tahlil yaptırmayın , kendinizi ve yaninizdakileri üzmeyin. Hikayenin hepsini yazsam bir kitap olur. Söylemek istediğim çok şey var , ben çok umutsuz bir hastaydım binlerce şükür bu değeri gördüm. Rabbim bu yolda olan bütün hepimizi sağlıklı evlatlarla kurtarsın.
Merhaba şuan bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum 😔8 .gün test yaptırdım 9.9 çıktı sonra 11 gün 31.4 12.gün 42.19 14.gün 67.8 çıktı doktorum yavaş ilerlediğini söyledi 2 gün sonra tekrar test yaptırıcam sonuca göre konuşalım dedi yüklelirmi acaba çok üzgünüm bilginiz varsa beni bilgilendirin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba kızlar 5.gun embriyosu transfer oldu. 5.haftadayim 2 gün önce yoğun kanamam vardı doktora gittim bhcg 6300 du . Kese etrafında kan yok beta güzel dedi ama kontrol için yatış yaptık. Dün tekrar ultrason baktı kese etrafında kanama var dedi ve beta 7600 du. Düşük tehlikesi var dedi. Bugün de tekrar ultrason baktı. Kanama durmuş inşallah gebelik devam edecek dedi ama beta 9500 çıktı . Beta yeteri kadar yükselmiyor. Çok korkuyorum daha önce 2 defa düşük yaptım.

IMG-20210319-WA0010.jpeg

Merhaba bende bugün test yapıldım 16 çıktı. Doktorum düşük dedi. Çarşamba yine bakılcak. Siz her gün bakıyorum demişsiniz ya nasıl bakıyorsunuz her gün? Her gün kan mı veriyorsunuz?

X