- 15 Eylül 2022
- 2.498
- 1.656
- 32
Valla bilmiyorum canım inşallah bir an önce olursunTeşekkür ederim canım bende öyle yapmaya çalışıyorum tabii ki zor ama daha zorlarını yaşayanlar var hepimize sabır diliyorumkimyasal sonrası ne zamam adet görülür acaba benim adetim 6 gün gecikti bugün ama hala gelen giden yok
Adet tarihimden tam 7 gün sonrasında yani bugün oldum. Tekrar doktor kontrolünde klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine devam edeceğim kızlar umarım sağlıklı pozitif görürüm yenidenValla bilmiyorum canım inşallah bir an önce olursun
Umarım canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAdet tarihimden tam 7 gün sonrasında yani bugün oldum. Tekrar doktor kontrolünde klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine devam edeceğim kızlar umarım sağlıklı pozitif görürüm yeniden
Ben de cumartesi kan testi verdim sonucu pazartesi aldim 94.5 cikti sevindik tabi bu sabah tkrar farkli bi laboratuvarda yaptirdim 55 cikti düşüyor dedi kizArkadaşlar yok mu bu şekilde düşük hcg öğrenip sonrasında yükselen? Bugün tekrar kan testi vereceğim ama endişeliyim
Ben de cumartesi kan testi verdim sonucu pazartesi aldim 94.5 cikti sevindik tabi bu sabah tkrar farkli bi laboratuvarda yaptirdim 55 cikti düşüyor dedi kizArkadaşlar yok mu bu şekilde düşük hcg öğrenip sonrasında yükselen? Bugün tekrar kan testi vereceğim ama endişeliyim
Gerçekten çok iyi anlıyorum sizi. Ben de değerim çok düşük olmasına rağmen ilk defa pozitif sonuç gördüğüm için havalara uçmuştum. Ama umudunuzu kaybetmeyin ben de öyle yapıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum. Kimyasal gebelikte olsa demek ki döllenme durumunu yaşayıp gebe kalabiliyor olduğumuz ortada. Bundan sonrası tevekkülle beklemek olmalı. Ben bu ayda çatlatma iğnesi tedavime devam ediyorum. Sizde vazgeçmeyin…Ben de cumartesi kan testi verdim sonucu pazartesi aldim 94.5 cikti sevindik tabi bu sabah tkrar farkli bi laboratuvarda yaptirdim 55 cikti düşüyor dedi kiz9 aydir deniyoruz amh dusuk ildugu için 0.7 çok umutlanmistim kendi doktorum dun bidaha test yaptırmaya gerek yok gebesiniz diyince de sevinmiştim ama yinede sabah tkrarlatmak gecti
Ben de 1.5 aydir biesteron kullanıyorum doktorum hatta önümüzdeki ay icin adetli iken bakmak istedi ona gore farkli ilac tedavisi uygulayacak sanirim cunku bugün gorustugumuzde daha ilac tedavisine başlamadan gebe kalmis oldum kimyasalda olsa dedi dediğiniz gibi bu da bir umut ışığı. Ilk yaptırdığım laboratuvarda tkrar yaptırmayı uygun gördü doktorum ogleden sonra da oraya kan verdim yarin alacagim sonucu inş laboratuvar farki olur da sağlıklı ilerlerGerçekten çok iyi anlıyorum sizi. Ben de değerim çok düşük olmasına rağmen ilk defa pozitif sonuç gördüğüm için havalara uçmuştum. Ama umudunuzu kaybetmeyin ben de öyle yapıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum. Kimyasal gebelikte olsa demek ki döllenme durumunu yaşayıp gebe kalabiliyor olduğumuz ortada. Bundan sonrası tevekkülle beklemek olmalı. Ben bu ayda çatlatma iğnesi tedavime devam ediyorum. Sizde vazgeçmeyin…
Evet laboratuvar fark edebiliyormuş bende bu süreçte öğrendim. İnşallah öyledirBen de 1.5 aydir biesteron kullanıyorum doktorum hatta önümüzdeki ay icin adetli iken bakmak istedi ona gore farkli ilac tedavisi uygulayacak sanirim cunku bugün gorustugumuzde daha ilac tedavisine başlamadan gebe kalmis oldum kimyasalda olsa dedi dediğiniz gibi bu da bir umut ışığı. Ilk yaptırdığım laboratuvarda tkrar yaptırmayı uygun gördü doktorum ogleden sonra da oraya kan verdim yarin alacagim sonucu inş laboratuvar farki olur da sağlıklı ilerlersize de en yakın zamanda hayırlı haberler almanızı dilerim
Evet laboratuvar fark edebiliyormuş bende bu süreçte öğrendim. İnşallah öyledirgüzel dilekleriniz için teşekkür
Evet laboratuvar fark edebiliyormuş bende bu süreçte öğrendim. İnşallah öyledirgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim
İnşallah su içtikten sonra bile midem bulanıyor gece bas ağrısından uyuyamadim gebelikten mi kaynaklı yoksa dusuk mu olacak diye düşünüp duruyorum sonucu 4 gibi alacagimEvet laboratuvar fark edebiliyormuş bende bu süreçte öğrendim. İnşallah öyledirgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bu sefer 71 cikti ama dusuk tabi doktorum kimyasal dediEvet laboratuvar fark edebiliyormuş bende bu süreçte öğrendim. İnşallah öyledirgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Kimyasaldan 1 ay sonra hamile kaldım ben. Şimdi 10 haftalık inşallah sağlıklı devam eder, öncesinde bi de kalp durması olmuştu 9+2 de. Kimyasal gebelik için doktorlar çok normal diyor bir çok kadın her ay yaşar farketmez adeti gecikti sanar diyorlar. Bizler beklediğimiz için hemen test yapıyoruz ondan farkediyoruz. Allah isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsinGerçekten çok iyi anlıyorum sizi. Ben de değerim çok düşük olmasına rağmen ilk defa pozitif sonuç gördüğüm için havalara uçmuştum. Ama umudunuzu kaybetmeyin ben de öyle yapıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum. Kimyasal gebelikte olsa demek ki döllenme durumunu yaşayıp gebe kalabiliyor olduğumuz ortada. Bundan sonrası tevekkülle beklemek olmalı. Ben bu ayda çatlatma iğnesi tedavime devam ediyorum. Sizde vazgeçmeyin…