Beta HCG değeri çok az yükseliyor

merhabalar. benimde transferden sonra bhcg
11.gün 35.09
13.gün 54.90
15.gün yani bugün151.80 değerlerin düşük olduğunun farkındayım muhtemelen boş yada kimyasal. 4gündür de kahverengi lekelenmelerim var busabah hafif sulu akıntı halinde devam ediyor bunun içinde 4 gündür progynex ampul kullanıyorum başkada bişey yok vitamin var. 40 yaşındayım bir aşılamam negatif ve iki kere kimyasal oldu. bu ilk tüp denemem. ve malesef hiç içimden olacakmış gibi gelmiyor Allah biliyorya. fakat çok güzel mucizevi hikayelerde okudum biyandanda mutluyum olabilir de diyorum. Allahdan dileğim sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıklı bir evlada kavuşmak. hepimiz için inşallah. buyüzden eğer embriyo gelişimi sağlıksız olacaksa en başında daha fazla hayale kapılmadan sonlanması daha iyi bence. Allah hayrlısını nasip etsin inşallah

merhabalar. benimde transferden sonra bhcg
11.gün 35.09
13.gün 54.90
15.gün yani bugün151.80 değerlerin düşük olduğunun farkındayım muhtemelen boş yada kimyasal. 4gündür de kahverengi lekelenmelerim var busabah hafif sulu akıntı halinde devam ediyor bunun içinde 4 gündür progynex ampul kullanıyorum başkada bişey yok vitamin var. 40 yaşındayım bir aşılamam negatif ve iki kere kimyasal oldu. bu ilk tüp denemem. ve malesef hiç içimden olacakmış gibi gelmiyor Allah biliyorya. fakat çok güzel mucizevi hikayelerde okudum biyandanda mutluyum olabilir de diyorum. Allahdan dileğim sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıklı bir evlada kavuşmak. hepimiz için inşallah. buyüzden eğer embriyo gelişimi sağlıksız olacaksa en başında daha fazla hayale kapılmadan sonlanması daha iyi bence. Allah hayrlısını nasip etsin inşallah
Canım ilk artışın az olmuş ama ikinci artışın gayet iyi Allahtan umut kesilmez. Sen stresten uzak dur. Kafanı sadece bu konuya takma. Uzan dinlen. Bol bol dua et. Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim verir zaten umutlarını hep yüksek tut. Aklına kötüyü getirme. Gelişmelerden haberdar et dualarım seninle 🤲🏻🥰

Bende hiç üzülmedim valla oğlum daha 2.5 yaşında küçük biraz büyüsün öyle düşünüyorum zaten herşeyin hayırlısı
Canım bir şey sorcam sen doktora sordun mu kanama olmadan ilişkiye giriliyor muymuş ? Yoksa kanamayı bekleyip öyle mi giriliyor ki aklıma takıldı da

Canım bir şey sorcam sen doktora sordun mu kanama olmadan ilişkiye giriliyor muymuş ? Yoksa kanamayı bekleyip öyle mi giriliyor ki aklıma takıldı da
Sormadım ama sonuçta kimyasal gebelik bebek yok neden girilmesin ki gebeliktede birliktelik yaşayanlar var ama bence korun şimdilik en azından 1 kez regl ol

Canım ilk artışın az olmuş ama ikinci artışın gayet iyi Allahtan umut kesilmez. Sen stresten uzak dur. Kafanı sadece bu konuya takma. Uzan dinlen. Bol bol dua et. Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim verir zaten umutlarını hep yüksek tut. Aklına kötüyü getirme. Gelişmelerden haberdar et dualarım seninle 🤲🏻🥰
Allah razı olsun senden çok güzel iyi dileklerin için. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin içlerinde banada hayrlı kılsın. 🙏🏻

Allah razı olsun senden çok güzel iyi dileklerin için. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin içlerinde banada hayrlı kılsın. 🙏🏻
Ne demek canım benim rabbim hepimizden razı olsun bende ilk defa gebelik yaşadım diye sevindim kimyasal oldu ama yarım saat ağladım üzüldüm sonra dedim ki sağlıklı olsa zaten her türlü tutunurdu. Rabbim her zaman hayırlısını versin dedim. Belki bu da benim sınavım. Bakalım isyan edecek mi kulum diye sınıyor belki. Stres en büyük etken. Unut hamile olduğunu değerlerini falan dikkat et am günlük hayatını yaşa. Her davranışında aklında gebeliğin olmasın. Ben inanıyorum dua ediyorum bebeğin seninle olacak Allah’ın izniyle 🥰 ama olmazsa da üzülme nasılsa olabileceğini gördük. Yıllarca bu değeri hiç göremeyenler var. Hep 0,1 olarak görenler var. 🌸

Ne demek canım benim rabbim hepimizden razı olsun bende ilk defa gebelik yaşadım diye sevindim kimyasal oldu ama yarım saat ağladım üzüldüm sonra dedim ki sağlıklı olsa zaten her türlü tutunurdu. Rabbim her zaman hayırlısını versin dedim. Belki bu da benim sınavım. Bakalım isyan edecek mi kulum diye sınıyor belki. Stres en büyük etken. Unut hamile olduğunu değerlerini falan dikkat et am günlük hayatını yaşa. Her davranışında aklında gebeliğin olmasın. Ben inanıyorum dua ediyorum bebeğin seninle olacak Allah’ın izniyle 🥰 ama olmazsa da üzülme nasılsa olabileceğini gördük. Yıllarca bu değeri hiç göremeyenler var. Hep 0,1 olarak görenler var. 🌸
💎 pırlanta kadar değerli bu sözlerin için minnettarım 🥰

erhaba. bugün beta 356.70 çıktı yani transferden sonra 18. gün. ve hala kanamam devam ediyor. altı gün oldu. ilk günler lekelenme şeklindeydi son üç gün daha sulu ve pütürlü geldi bugün ise bişey yok ama kasıklarımsa sancı sızı devam ediyor. bugünkü testi herzaman gittiğim laboratuvar dışında farklı bir merkezde yaptırdım ikisi arasında fark varmı bakacağım. diğer sonuç öğleden sonra çıkacak bakalım merak ediyorum o nasıl çıkacak. doktorumuda öğleden sonra arayacağım

kızlar bir yerde 356.70 olan betam diğer merkezde 298.74 çıktı doktorum oniki gün sonra ultrasona çağırdı. progynex iğneyi günde iki ye çıkardı. Allahım hayrlısıyla inşallah hem keseyi görmeyi hem kalp atışını duymayı nasip eylesin. sağlıkla sonuca ulaşalım hep beraber inşallah cümlemize güzel hayrlı haberler diliyorum

Kızlar benim de merak ettiğim Beta hCG değerinize kaç defa bakıldı? Ben geçen hafta doktora 250 ile gittim. Tekrar bakalım dedi ertesi gün 450 çıktı. Yani arada gün yoktu hemen üst üste bugün yarın gibi bakıldı. Sonra ultrasonda bir şey görünmedi tabi. Dün yeniden ultrason için çağırdı kese göründü. Geçen hafta bir şey denmemişti bu hafta kist ve miyom da var dedi. Düşünmemeye çalışıyorum inşallah önemli bir sorun çıkmaz da. Esas aklımı karıştıran hcg ye neden bir daha bakılmadı. Yani benim hcg ye bir defa gebelik şüphesiyle bakıldı 250 çıktı. Ertesi gün de yükseldi mi diye bakıldı o kadar. Acaba başka bir yere daha gitsem mi bilmiyorum. Eşim de kafanı karıştırma diyor.

Ben 25inde idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim 26inda kan tahlili yaptim pozitif deger 2334 du iki gun sonra tekrar yaptim deger 3066 oldu deger 24saatte ikiye katlanirmis az bulundu. Persembe jinekologa gittim bisey demedi pazartesi gel tekrar bakacam keseyi gormem lazim dedi. Aile hekimim degerleri dusuk gordugu icin acile yonlendirdi (baska sehirde) gittim dun aksam ve gece gebeligimi sonlandirdilar dis gebelikmis... basta kanamalar yok denecek kadar azdi nokta kadar sonra cogaldi. Kan pihtilarida oldu. Dua ettim umarim sadece adet oluyorumdur diye en kotusu degildir diye ama olmadi... duzenli olarak doktora git gerekirse her gun. InsAllah tutunur ve saglikli gebelik gecirirsin sag saglimde kucagina alirsin canim.

X