- 19 Ekim 2018
- 668
- 567
- Konu Sahibi estrelatokgoz
Canım sonucu aldık 7,21 e düşmüş değer büyük ihtimal olmadı sanırım 1 saat sonra doktoru arayacağımKan verdin mi canım belli oldu mu durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonucu aldık 7,21 e düşmüş değer büyük ihtimal olmadı sanırım 1 saat sonra doktoru arayacağımKan verdin mi canım belli oldu mu durum
Benim sonumcumda 10,25 çıktı doktor muayene etti bir kaç gün sonra adet olursun dediCanım sonucu aldık 7,21 e düşmüş değer büyük ihtimal olmadı sanırım 1 saat sonra doktoru arayacağım
Aynı durumu yaşıyoruz canım kimyasal gebelik olmuşuz üzülme sakın ben hiç üzülmedimBenim sonumcumda 10,25 çıktı doktor muayene etti bir kaç gün sonra adet olursun dedi
Bende hiç üzülmedim valla oğlum daha 2.5 yaşında küçük biraz büyüsün öyle düşünüyorum zaten herşeyin hayırlısıAynı durumu yaşıyoruz canım kimyasal gebelik olmuşuz üzülme sakın ben hiç üzülmedim
Aynen canım daha önce hiç olmuş muydu sende böyleBende hiç üzülmedim valla oğlum daha 2.5 yaşında küçük biraz büyüsün öyle düşünüyorum zaten herşeyin hayırlısı
Canım ilk artışın az olmuş ama ikinci artışın gayet iyi Allahtan umut kesilmez. Sen stresten uzak dur. Kafanı sadece bu konuya takma. Uzan dinlen. Bol bol dua et. Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim verir zaten umutlarını hep yüksek tut. Aklına kötüyü getirme. Gelişmelerden haberdar et dualarım seninlemerhabalar. benimde transferden sonra bhcg
11.gün 35.09
13.gün 54.90
15.gün yani bugün151.80 değerlerin düşük olduğunun farkındayım muhtemelen boş yada kimyasal. 4gündür de kahverengi lekelenmelerim var busabah hafif sulu akıntı halinde devam ediyor bunun içinde 4 gündür progynex ampul kullanıyorum başkada bişey yok vitamin var. 40 yaşındayım bir aşılamam negatif ve iki kere kimyasal oldu. bu ilk tüp denemem. ve malesef hiç içimden olacakmış gibi gelmiyor Allah biliyorya. fakat çok güzel mucizevi hikayelerde okudum biyandanda mutluyum olabilir de diyorum. Allahdan dileğim sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıklı bir evlada kavuşmak. hepimiz için inşallah. buyüzden eğer embriyo gelişimi sağlıksız olacaksa en başında daha fazla hayale kapılmadan sonlanması daha iyi bence. Allah hayrlısını nasip etsin inşallah
Canım bir şey sorcam sen doktora sordun mu kanama olmadan ilişkiye giriliyor muymuş ? Yoksa kanamayı bekleyip öyle mi giriliyor ki aklıma takıldı daBende hiç üzülmedim valla oğlum daha 2.5 yaşında küçük biraz büyüsün öyle düşünüyorum zaten herşeyin hayırlısı
Sormadım ama sonuçta kimyasal gebelik bebek yok neden girilmesin ki gebeliktede birliktelik yaşayanlar var ama bence korun şimdilik en azından 1 kez regl olCanım bir şey sorcam sen doktora sordun mu kanama olmadan ilişkiye giriliyor muymuş ? Yoksa kanamayı bekleyip öyle mi giriliyor ki aklıma takıldı da
Senin bebeğin var mı canım ?Canım bir şey sorcam sen doktora sordun mu kanama olmadan ilişkiye giriliyor muymuş ? Yoksa kanamayı bekleyip öyle mi giriliyor ki aklıma takıldı da
Allah razı olsun senden çok güzel iyi dileklerin için. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin içlerinde banada hayrlı kılsın.Canım ilk artışın az olmuş ama ikinci artışın gayet iyi Allahtan umut kesilmez. Sen stresten uzak dur. Kafanı sadece bu konuya takma. Uzan dinlen. Bol bol dua et. Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim verir zaten umutlarını hep yüksek tut. Aklına kötüyü getirme. Gelişmelerden haberdar et dualarım seninle
Yok maalesef 7 aylık evliyim buda ilk defa başıma geldi evlendiğimden bu yanaSenin bebeğin var mı canım ?
Ne demek canım benim rabbim hepimizden razı olsun bende ilk defa gebelik yaşadım diye sevindim kimyasal oldu ama yarım saat ağladım üzüldüm sonra dedim ki sağlıklı olsa zaten her türlü tutunurdu. Rabbim her zaman hayırlısını versin dedim. Belki bu da benim sınavım. Bakalım isyan edecek mi kulum diye sınıyor belki. Stres en büyük etken. Unut hamile olduğunu değerlerini falan dikkat et am günlük hayatını yaşa. Her davranışında aklında gebeliğin olmasın. Ben inanıyorum dua ediyorum bebeğin seninle olacak Allah’ın izniyle ama olmazsa da üzülme nasılsa olabileceğini gördük. Yıllarca bu değeri hiç göremeyenler var. Hep 0,1 olarak görenler var.Allah razı olsun senden çok güzel iyi dileklerin için. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin içlerinde banada hayrlı kılsın.
pırlanta kadar değerli bu sözlerin için minnettarımNe demek canım benim rabbim hepimizden razı olsun bende ilk defa gebelik yaşadım diye sevindim kimyasal oldu ama yarım saat ağladım üzüldüm sonra dedim ki sağlıklı olsa zaten her türlü tutunurdu. Rabbim her zaman hayırlısını versin dedim. Belki bu da benim sınavım. Bakalım isyan edecek mi kulum diye sınıyor belki. Stres en büyük etken. Unut hamile olduğunu değerlerini falan dikkat et am günlük hayatını yaşa. Her davranışında aklında gebeliğin olmasın. Ben inanıyorum dua ediyorum bebeğin seninle olacak Allah’ın izniyle ama olmazsa da üzülme nasılsa olabileceğini gördük. Yıllarca bu değeri hiç göremeyenler var. Hep 0,1 olarak görenler var.
Daha yeni evlisin canım Allah gönlüne göre versin inşallahYok maalesef 7 aylık evliyim buda ilk defa başıma geldi evlendiğimden bu yana
İnşallah canımDaha yeni evlisin canım Allah gönlüne göre versin inşallah