beta hcg değeri adet öncesi 2.7 civarı olup sonradan artan var mı Acill yardımm

BetulHanim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
432
211
Merhaba arkadaslar. Son adet tarıhım 14 mart 2023 , 5 gün sürdü sonra 31inde kahverengi akıntım geldi. Siskinlik hissediyorum yorgunlugumda var. 4 nisanda beta hcg kan testi verdim ve sonucum 2.73 civarı cıktı. Sizdede böyle olup yükselen oldu mu ? Bu arada 2.hamileliği. ilk hamileliğimde adet tarihimi bir gğn geçe baktım 3.57ydi. adetimi 20 gun gectikten sonra yaptıgımda 32.000lerdeydi yani 5 6 haftalık hamileydim ama kaybettim bebeğimi 8 haftalıkken kalbi durdu. :KK43:(

Ciddmsnz belirti bsy varmiydi acab a
1 hafta öncesinden karın ağrım başladı. Gaz sancısıymış. Oysaki benim gaz sancım asla karında olmaz. Hala da gaz problemi yaşıyorum🙈 grip oldum, zaten o yüzden beta değerime bakılmıştı. Bi de adet öncesi olan belirtilerimin hiçbiri olmayınca şüphelendim. Mesela hiç sivilcem çıkmazdı, sivilcelendim falan. Adet tarihinize kadar bekleyin, hayırlısıyla sizinki de yükselir inşallah. Ama daha öncesinde bakmanızı tavsiye etmem

A pardon, bakmamanızı tavsiye ederim 🙈 t9 hatası. Çünkü gebeliğin kimyasala dönme ihtimali de oluyor ve çok stresli bir dönem. Ben kanamam olduğu için erken öğrenmek zorunda kaldım ve değerlerim de yavaş yükseldi. süreç boyunca kimyasal mı dış gebelik mi diye çok stres olduk
Daha önce bakmanızı tavsiyed ederim dednz ya onu sordum

1 hafta öncesinden karın ağrım başladı. Gaz sancısıymış. Oysaki benim gaz sancım asla karında olmaz. Hala da gaz problemi yaşıyorum🙈 grip oldum, zaten o yüzden beta değerime bakılmıştı. Bi de adet öncesi olan belirtilerimin hiçbiri olmayınca şüphelendim. Mesela hiç sivilcem çıkmazdı, sivilcelendim falan. Adet tarihinize kadar bekleyin, hayırlısıyla sizinki de yükselir inşallah. Ama daha öncesinde bakmanızı tavsiye etmem
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin umarım benimde öyle olur.🙏🏻 14ü regl tarihim. Simdi biraz beyazımsı akıntım var. Sizdede oldu mu

Bel ağrısı simdde göğüs ağrısı basldi ama böyle sizlmali yani nrmlde hiç olmz adete yakında olsa göğüs ağrım olmazdi

X