merhaba arkadaşlar adetimin 5 gün geçti 4 günü doktora gittim adet olmadığım için bende değişik belirtiler var kasiklarima ağrı giriyordu barkalar felan ara ara birde gobegimin sol tarafına birde belimin ortasına ara ara ağrılar giriyordu ve adetim gecikmişti evde bi kactane test yaptım negatifti dedim acaba kist felan mı var. doktora gittim ultrasonla ilk bakıldı dedi bazen idrarda gözükmez testler ultrasonla bakalim baktı bebek yok kistte yok sonra bana istersen bi kaç gün daha bekleyelim sonra gel tekrar diye bende dedim beta hcg testi yapalım sonra nese test yaptım sonuç 2.30 cıktı doktor beni 2 saat sonra aramamı söyledi ve aradım negatif dedi pazartesi ye kadar olmazsan kendiliğinden ara beni ilaç yazarım dedi adet olmam için nese tamam dedim öyle kapadım şimdi aileme felan söyledim çevremdekilere diyorki cuma ya kadar bekle çok yeni yse yükselir çünkü sonuç çok kafa karıştırıcı 5 e yakın diye . basima ilk defa böyle birşey geldi ne yapıcağını şaşırdım. siizinde varmi bu şekil de cevrenizde olsun rica etsem varsa aydinlatirminiz çok uzun oldu kudurma bakmayın salı günü tekrardan gidicem kan vermeye eğer adet olmazsam. birde yüzüm acayip sivilcelendiilk defa böyle birşey goruyorumm rabbim herkezin hakkında hayırlısını versin