Beta Hcg değer artışları, kafam çok karışık anlayanlardan görüş bekliyorum

Ggunesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
4
0
1
33
Merhaba doğrudan konuya gireceğim. Çogunuzun hikayesini okumuşumdur.
Bu anlamda biraz içimi dökmek birazda görüş almak için yazmak istedim.

Son düzenleme:
Benim doktorumun söylediği hcg artışları kişiden kişiye değişiyor dedi ve bu değerler bence gayet güzel çok yükselmesi de iyi değilmiş benimki güzel yükseliyor diye sevindim mol gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım bence şu an iyi gidiyor benim arkadaşımın da buna yakındı değerleri sağlıkla kucağına aldı şükür inşallah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder Allahinşallah bi sorun yaşamadan sizin de iyi bi şekilde ilerler

Ah teşekkür ederim kaybınıza üzüldüm umarım siz de kavuşmuşsunuzdur bebeginize. Ben biraz kafamda sanki sağlıksız ya da dış gebelikmiş gibi bir hisse kapıldım böyle korkuyorum Allaha öyle dua ediyorum hayırlısını ver hani sağlıksızsa istemiyorum gibisinden ama sonra kızıyorum belki sağlıklı boşuna stres oluyorsun vs gibi ne zor süreçlermiş. Tamamen de tesadüf öğrendim yoksa reglimi beklerdim hoş ona da 2 gün vardı. Beklenen regl gününe göre de bir tık düşük buldum ama belki 14 den sonra yumurtlamışımdır

Bende henüz kavuşamadım bebeğime ama bende sizin gibi düşünüyorum sağlıksız hayırsız olacaksa zamanında olsun diyorum. Melankolik ve duygusal yaklaşmamaya çalışıyorum ama aklımızı kurcalamıyor değil elbette. Doktorumun söylediği sağlıklı bebek düşmez dedi iyi düşünün iyi olsun emin olun bu değerler düşündüğünüz kadar kötü değil akışına bırakın en iyisi olacaktır

Yumurtlama günü gerçekten çok farklı olabiliyomuş ben düzenli adet olurum 14. Gün diye düşünüyordum benim yumurtlamam adetim bittiği günmüş o yüzden belki geç yumurtladınız hcg değeri artışı düzenli gibi duruyor değerin kaç olduğuna hiç takılmayın bence

Çok teşekkürler dilerim en hayırlı zamanda isteyen herkes kucagına alsın bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…