Beta HCG deerim

kan testini soruyorsun canım dimi?
eğer içinin rahatlamasını istiyorsan bence git yaptırtır...beta hcg değeri yüksekse gözünaydın derim ben...kan aldırırken gebelik tespiti için dersin...bir de ricam var doktor kesinleştirmedikçe KİMSEye söyleme olur mu?
allah gönlüne göre versin...
çok teşekkürler geist cima.s. bilgilendirdiğin için sonucu en kısa zmanda sölerim görüşmek üzere

ilk 3 haftada 5 - 130 arasinda cikiyo b-hcg
4.haftadan sonra 75 - 2,600
5.hafta 850 - 20,800
6.hafta 4000 - 100,200
7-12.hafta 11,500 - 289,000
13-16.hafta 18,300 - 137,000
17 -24.hafta 1,400 - 53,000
25-40.hafta 940 - 60,000

degerler böyle degiskenlik gösteriomus

merhabalar biraz geç oldu ama olsun...ben hamişim :):):) yani şimdilik bir aksilik yok :) 5 haftalık ctesi doktora gittim gördük yavrumuzu inşallah bir aksilik çıkmaz...darısı tüm olmayanların başına...

arkadaşlar çok uzun zamandır siteye girmiyordum bugün girdim ve bütün yazdıklarınızı okudum... Ağustos ayonda bende kimyasal gebelik yaşadım ve bebek düştü bende aynı konuyu açan geist arkadaşım gibi 1-2 günlük adet gecikmesi üzerine heyecanla doktora gittim kan testi yaptırdım.... Aynı günün akşamına da adet kanaması sonucu gebelik sonlandı... Çok üzülmüştüm ama buradakileri okuyunca ilk benim başıma gelmediğini anladım.... 1 yıllık evliyim ilk düşük olunca çok üzülmüştüm ama herşeyin hayırlısı umarım bende en kısa zamanda hamile kalabilrim.... Paylaşımlarınız için çok teşekkürlerrrr.....

merhabalar biraz geç oldu ama olsun...ben hamişim :):):) yani şimdilik bir aksilik yok :) 5 haftalık ctesi doktora gittim gördük yavrumuzu inşallah bir aksilik çıkmaz...darısı tüm olmayanların başına...

geistcim yani sen aslında kimyasal gebelik yaşamamışsın doktor öyle mi zannetmiş çok merak ettim, bi de tabi Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun, kucağına almak da nasip olsun, bana da nasip olsunnnsositososito

geistcim yani sen aslında kimyasal gebelik yaşamamışsın doktor öyle mi zannetmiş çok merak ettim, bi de tabi Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun, kucağına almak da nasip olsun, bana da nasip olsunnnsositososito

sanırım heyecandan yarım anlattım :utangac: eylül ayında kimyasal gebelik aşadım bu ay da süpriz oldu hemen arkasıdan hamile kaldım :) zaten kardeşim falan demişti bu tür düşüklerde vücut kendisini hamileliğe hazırladığı için hamile kalmak daha kolay demişti nitekim öyle de oldu..bu ay 3 korkum vardı yine kimyasal gebelik yaşamak,dış gebelik yaşamak ve boş gebelik yaşamak...ilk ikisini başarıyla geçtim ama stresim devam ediyor inanırmısınız tam manasıyla sevinemiyorum...feraye tanyolaç gibi boş gebelikse diye..bakalım haftaya gideceğim allah kalp atışlarınıda duymayı nasip ederse hamileliğimi yaşayacağım :):) bakalım..allah sana da tüm olmayanlarada anneliği anne olmayı tattırdın ve de en önemlisi yaşatsın...:Saruboceq:

geistcim tebrik ederim canım.inşş ALLAH tamamına erdirir.saglıklı nurtopu gibi bir bebişin olması dilegile.tekrar tebrik ederim.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr drar testi yaptım çift çizgi hemen çıktı gece kan tahliliverdim acile beta hcg 1000 galiba hamileyim.acaba değer nasıl adetimi 7 gün geçti

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr drar testi yaptım çift çizgi hemen çıktı gece kan tahliliverdim acile beta hcg 1000 galiba hamileyim.acaba değer nasıl adetimi 7 gün geçti

ayy canım çift çizgi çıktıysa hamilesin o zaman üstelik 7 gün gecikmiş adetin başka belirtileride var mı.?

Merhaba kizlar size bi sorum olucak. 18.01.2017 de adet olmam geekiyodu olmadim. 19unda idra testi yaptim cok silik cizgi cikti. Dha snra aksam kan testi yapirdim 32.38 ciktti. Doktorumu aradim bu degerlere gore hamile oldugumu soyledi. Ama pazartesi gunu tekrar kan testi istedi. Bundan 3 4 ay once biyokimyasal gebelik yasamistim. Tekrar onun gibi olmasindan cok korkuyorum benimle biraz bilgilerinizi paylasabilirmisiniz. 32.38 cok dusuk degilmi ?

Back