Beta HCG deerim

evet bebişi kaybettim biyokimyasal gebelik olmuş...çok üzüldüm ama yapılacak bir şey yok..napalım daha kötüsüde olabilir di dimi denemelere devam edicez artık...allahtan sağlıksal açıdan bir problemim yokmuş...bu tür gebeliklerede gebelik gözüyle bakmıyorlarmış belki bilmek istersiniz diye yazmak istedim..hastalıklı spermi vücut kabul etmemiş ben hep allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat ver diye dua ederdim allah dualarımı kabul etti buna da şükür...

canım neden oluyomus kımyasal gebelık esınde sperm bozuklugumu vardı.senın ne sorunun var.bende pregly ıle catlatım yuımurtayı ıdraada sılık cızgı cıktı adetım 2 gun gectı.kanda bakıcam korkuyorum acaba kımyasal gebelıkmı dıye.

canım kimyasal gebelik bir nevi iyi bişey...çünkü sakat spermi vücut kabul etmiyor yani ilerisi için problemli gebeliği vücut sonlandırıyor hani bazen insan kötüye de seviniyo ya onun gibi...eşimde ve de bende hiç problem yokmuş her şey mükemmel allaha şükürler olsun...ama dediğim gibi vücut olumsuz gebeliği absorbe ediyor...bence biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum...kimyasal gebeliği çoğu kadın yaşıyormuş ve adet gecikmesi gibi gelişiyormuş...benim değerlerim çok düşüktü...eğer kan testi yaptırmak istiyorsan yine de sen bilirsin...ama bana doktor bir daha ki sefere gecikme olursa 10 gün kadar bekle dedi...
lütfen rahat ol...bende çok üzüldüm ilk gebeliğim düşük olursa diye gebelikten bile sayılmıyormuş...bunun içinde önemli bir şey değil...

tesekur ederım.canım beklıcem bakalım.kan testı yapmıcam.cuma kendı doktorum cagırdı. ozman bakıcam.sende uzuzlme ınsallah bıdahakı denemende olur senınde.umarım sende ve dıger arkadsalarda bu sıteye hamıleyız dıye baslık acarız.

aynı sorunu bende daha bir hafta önce yaşadım canım..çok üzüldüm ama yapcak bişi yok ..allahtanki doktorum ileriki hamileliklerini etkilemez dedi ve gerçekten bi yandan da şükretmememiz lazım en azından hamile kalabiliyoruz.o yönde bir problem yok. doktorumun dediğine göre döllenme var fakat tutunamamış , bi hatadan dolayı ,buda çok önemli diil tabii insan üzülüo ama inan bi sonraki hamileliğimiz inş daha sağlam olucak zaten hatalıyı atıoki vucut sağlam olanlara yer açmak için, şuan bende toparladım umarım en kısa zamanda yeniden kalırız. Bende kan testinde acele etmiştim günüm geldiğinde yapmıştım,bundan sonra ders oldu bir kaç gün beklemeden yapmıcam. Sende takma canım ..Kısmet böyleymiş..

evet çok şükür sağlıklıymışım allahıma şükürler olsun...ama insan hevesleniyo tabii :)
bende hep gününde adet oluyordum 1 gün geçince sazan gibi atladım :) bir daha ki sefere 6-7 gün bekliycem ve herkese haber vermiycem çünkü nazara da çok inanıyorum...azcık ağzımı tutucam..bence sende öyle yap...valla bak kem göze şiş...

BSKK doktor sana bir daha ki deneme için bekle dedimi onu sorucaktım...bize bir şey demedi adet gecikmesinden say dedi...

:)) evet canım bende kimseye sölemicem ilk ya heyecandan herkese söledik bilemedik tabii, bi dahakine daha tedbirlili oluruss.. yok demedi doktor normal herşeye devam edebilirsiniz dedi ,beklemeye gerek yok çünkü herhangi bişey yok,nasıl öğrenmeseydik gecikme sancaktık öyle sayın dedi ..aynen sana dediği gibi canım ..ve duyduğuma göre böyle olanlar hemen hamile kalıolar çevremde örnekleri var . ama kısmet tabii umarım bi dahaki sefere daha sağlam gelir bebeklerimiz...

canım öncelikle geçmiş olsun

evet kızlar geist doğru söylüyor, bence de hamile kalırsak inşallah, en azkalp atışlarını görene kadar söylenmemeli gebelik.

canım öncelikle geçmiş olsun

evet kızlar geist doğru söylüyor, bence de hamile kalırsak inşallah, en azkalp atışlarını görene kadar söylenmemeli gebelik.

teşekkür ederim canım...

valla bak o heyecanla bir haber kanallarını aramadığımız kaldı...altta yazı geçecekti istanbulda ki çift bebek bekliyor azzzzzzzz sonnnnnraaa kaydirigubbakcemile3 şimdi sessiz ve derinden gidecem belki anca doğuma haber veririm dermişim :)

canım inşallah Rabbim bize de yaşatır o günleri de, ilk anneme söylerim, eşime de anneme söylemediğimi söylerim, çünkü onun annesinede söylememiz gerekir, o duyarsa tüm ankara duyar zaten, senin adına sevindim çünkü doğal yollarla hamile kalabildiğini öğrendin en azından, rabbim sana da bana da tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah

aman ha! ben benim annemede söylemiycem zaten kadın hasta yine aksilik olursa iyice morali bozulacak...bu arada bende ankaralıyım :)

aman ha! ben benim annemede söylemiycem zaten kadın hasta yine aksilik olursa iyice morali bozulacak...bu arada bende ankaralıyım :)

oooooooo hemşehriyiz desene, gerçi ben ankaralı değilim ama ailem buraya geleli 40 yılı aşmış, e ankaralıyım o zaman di mi?

moralini bozma ben 17 sene sonra hamile kaldım. mesajını gec okudum son durumunu bildirirmisn

moralini bozma ben 17 sene sonra hamile kaldım. mesajını gec okudum son durumunu bildirirmisn

moralim bozuk aklıma geldikçe gözlerim doluyor...ama çok şükür kalıcı bir rahatsızlığı yokmuş kimyasal gebeliğin....bakalım,çalışmalara devam...
allah evladını bağışlasın...hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah...

merhaba arkadaşlar
ben bi konuda sizden yardım almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ilk hamilelik belirtileri nedir yani ne gibi sendromlar olur anne adyında bende psikolojikmi bilmiyorum ama geceleri mide bulantısı yaşıyorum sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ve göğüslerimde ağrılar oluyo yani bunlar sadece psikolojikmi yoksa gerçekten hamilemiyim onu çok merak ediyorum en erken kan tahlili ne zman yaptırabilirm bilgisi olan varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim

canım ben kasık agrısı cektım.gogus uclarım bıraz agrıdı ama sonra gectı.bende dıkatımı ceken sey ıdararımkoyu sarı olmasıydı.sonra akıntım vardı.bulantım olmadı.bırazda oglenlerı uykumun olmasıydı.

belirtiler var valla :) hadi insallah...
ama kesin emin olmak istiyorsan bir hastaneye git ve kan testi yaptır..eğer beta hcg değerin yüksek çıkarsa hamile demeksindir :) sonra da hemen bir doktora kontrole :) benim de kasıklarım ağrımıştı ilk etapta ama ben böbrek ağrısından şüphelendim..böbreklerime kadar vurmuştu...sonra adetimi çok iyi takip ettiğim için 1 gün gecikince evde test yaptım pozitif çıktı sonra da gittim geceydi acile kan testi istedim ordada pozitif çıkınca çok sevindik ama kursağımızda kaldı

düşünceleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar en erken ne zman test yaptırabilirim onun hakkında bi yorum yaparsanız sevinirim allah herşeyin hayırlısını versin inşallah güzel haberler veririm sizlere çok saolun paylaşımlarınızdan dolayıa.s.

kan testini soruyorsun canım dimi?
eğer içinin rahatlamasını istiyorsan bence git yaptırtır...beta hcg değeri yüksekse gözünaydın derim ben...kan aldırırken gebelik tespiti için dersin...bir de ricam var doktor kesinleştirmedikçe KİMSEye söyleme olur mu?
allah gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…