Beta HCG deerim

geist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
94
2
86
İstanbul
merhaba ,
ayın 17sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım ertesi gün evde test yaptım pozitif çıktı kan testide yaptırdım o da pozitif çıktı..diyeceksiniz ki sorun ne :1no2: sorun şu :çok üzgünüm: beta değerim 37,62 çıktı bunu çamlik hastanesinde ki doktora gösterdim moralimi bozdu...bana geç gelişen bir bebek olabilir bir hafta sonra bir daha test yaptır öyle gel dedi ne bir muayene etti ne de başka bir şey

hamişler beni aydınlatırlarsa memnun olurum çarşamba gideceğim doktora ama moralim bozuldu...bilgilerinizi paylaşrsanız çok memnun olurum..sevgiyle kalın...:a015:

canım normalde 1 haftalık hamileyken değer beşin üstünde çıkıyor 10 günlükken değer 30 larda çıkabilliyor sana sanırım 1 hafta sonra 1 test daha yaptırmanı söylemiştir iki değer arasındaki farkt yükselme varsa mesala şimdi 30 çıktı diğerinkinde 60 larda çıkarsa bence normaldir değerlerin her hafta yükselmesi gerekiyor ağır iş yapma elinden geldiiği kadar yat ve dinlen ani hareket yapma 1 hafta çok dikkat et canım test sonucunu alana kadar

cnm başka bi doktora göster bi poliklinikte sağlık ocagında göster işte çarşambaya kadar bu şüpheyle durulmaz burnundan gelirr. için rahat etsinde sewincini yaşa ...
tebrik ederim seni canım hiç bozma moralini o sana geldiyse gitmezz merak etmee bırakmaz senii
allaha emanet olun bebeğinde sende

allah razı olsun moral veriyorsunuz valla öyle moralim bozuk ki anlatamam dün hevesle gittik eşimle kadın suratıma bile bakmadı ve risk olabilir hafta gel dedi...ya bir adet günüm kaç gün sürüyo bi sor neye göre riskli anlamadım ki..
eşimin ailesiyle buluşacağız bu akşam ne desem bilemiyorum...anneme müjdeyi verdim kadın hastaymış bizden saklıyormuş moral oldunuz dedi şimdi aksi bişey olursa nasıl söylerim ona
off ya birazdan gidip bir daha kan testi yaptıracağım 2 gün geçti üstünden bakalım artış olmuş mu?lütfen dua edin bana şimdiden allah razı olsun...allah olmayanlara da nasip etsin..

canım moralini bozmak istememde bende adetime 1 gün kala test yaptım kan deyeri 26 çıktı dr normal deyil dedi ilaç verdi regle olim diye olmadım tekrar kan testi yaptım oda 436 çıktı testen 1gün sonra düşük oldu dr çok şaşırdı ama ben bekliyordum bu düşüyü çünkü 3 gebeliyimdede tuaf bir akıntım olmuştu eyer seninde akıntın yoksa endişelenme akıntın varsa koyu renkte dikkat et kendine inşallah benim yaşadığımı yaşamazsın bana dr 2ay korun gel dedi

canım benım ılk yaptırdıgımda 10 cıkmıstı druma sordugumda yenı gebelık oldugu ıcın normal dedı yanı senınkı benden daha cok gecenpazar yaptırdım 6000cıktı merak etme normaldır hersey gunde hcg 2ye katlıyo

Bende hamile olduğumu öğrendiğimde değerim 36 idi.
Geç döllenme olmuştur belki hiç canını sıkma sen.
Bugünkü testin ilkinin yaklşık 2 katı kadarsa herşey yolundadır.
Sonucunu bekliyoruz.

Geist hayırlısı olsun inşallah bir sorun yoktur.İkinci testin sonucu ne çıktı,merak ettim.İnşallah 2'ye katlanmıştır inşallah...Hadi bizide merakta bırakma yaz biran önce...

canlarım benim testin sonucunu aldım sanırım bir sorun var çünkü değer düşmüş 19,65 olmuş..
ptesi gideceğim doktora..inşallah bir aksilik yoktur...hiç akıntım falan yok sancımda yok ama neden böyle oluyor anlayamıyorum kvalidem eğer aksilik olsa kanaman yada sancın olması lazım dedi,bilemiyorum artık..

canım aynı sorunu bende yaşadım ( salı günü sonucu aldım 36 doktor aydınlatmadı beni ertesi gün başka doktora gittim çokdüşük dedi değer tekrar kan verdim eve geldim reglim bşladı zaten 26 ya düşmüştü değer,( regli yoluyladüşük yaşadım ama böle durumda olanlar genelde ertesi ay hemen hamile kalıolar çünkü doktor döllenme olmuş fakat tutanamamış,hatalı bi döllenme o yüzden vücut atıo dedi..umarım seninki böle olmaz , eğer iki katına katlarsa sorun yok..kendine dikkat et ..keseyi görmeden de kimseye söleme derim tatlım..hayırlısı olsun...

uzulme canim doktorun patavatsizligi burda degeri 5 gozukup sonra yukselen anne adaylari bile var..benimde ilk gebelik testim adetime 3 gun kala 31 cikmisti 1 hafta sonra 614 olmustu..hic uzulme sen yukselir..

canim uzgunum ama sanirim kimyasal gebelik yasiyorsun....:çok üzgünüm:

canım bazen erken dönemde gebelik olabiliyo ancak sonlanıyo.emin olmak için bekle.benim de ilk gebeliğimde değer 50 idi.1 hafta bekledim sanırım değer 16000 e çıkmıştı.ama ablamınki öyle olmadı ve sonlandı.herşeyin hayırlısı.yazıda varsa zaten olucak.sabret.umarım istediğin gibi olur

çok teşekkür ederim kızlar..bakalım yarın doktora gideceğim ne diyecek...umarım aksi bir durum yoktur...bakalım yarın yazarım ne olduğunu...sevgiyle kalın...allaha emanet olun...

Hayırlısı olsun canım,değerin yükselmesi gerekirdi.

Ya birde şöyle birşey var.Her iki testi de aynı merkezde mi yaptırdın? Çünkü düşük olsa kanaman olurdu.Kanaman olmamış.Belki de test yaptırdığın yeri değiştirdiğin için 2 farklı sonuç almışsındır.

eğer böyle birşey varsa.test yaptırdığın yerlerin birinde testini tekrar et.

Kanam yoksa umut hala vardır.

artık umut yok kızlar sabah açık renkli kanamam oldu sanırım bebek düştü :.(
saat 3 de gideceğim doktora...bir daha ki sefere artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…