merhaba ,
ayın 17sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım ertesi gün evde test yaptım pozitif çıktı kan testide yaptırdım o da pozitif çıktı..diyeceksiniz ki sorun ne :1no2: sorun şu :çok üzgünüm: beta değerim 37,62 çıktı bunu çamlik hastanesinde ki doktora gösterdim moralimi bozdu...bana geç gelişen bir bebek olabilir bir hafta sonra bir daha test yaptır öyle gel dedi ne bir muayene etti ne de başka bir şey![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
hamişler beni aydınlatırlarsa memnun olurum çarşamba gideceğim doktora ama moralim bozuldu...bilgilerinizi paylaşrsanız çok memnun olurum..sevgiyle kalın...:a015:
ayın 17sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım ertesi gün evde test yaptım pozitif çıktı kan testide yaptırdım o da pozitif çıktı..diyeceksiniz ki sorun ne :1no2: sorun şu :çok üzgünüm: beta değerim 37,62 çıktı bunu çamlik hastanesinde ki doktora gösterdim moralimi bozdu...bana geç gelişen bir bebek olabilir bir hafta sonra bir daha test yaptır öyle gel dedi ne bir muayene etti ne de başka bir şey
hamişler beni aydınlatırlarsa memnun olurum çarşamba gideceğim doktora ama moralim bozuldu...bilgilerinizi paylaşrsanız çok memnun olurum..sevgiyle kalın...:a015: