Sağol canım yaa bakalım bugün doktora gidicem bugün çağırdıAyyyy ikiz gebelik. Süper bişey. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almnı nasip etsin inşAllah. Ayyy muhteşem haber.
ıstıyorum ama engeller cıkıo hep
İyi düşün iyi olsun. Hiç canını sıkma Allah bizimle.Sağol canım yaa bakalım bugün doktora gidicem bugün çağırdı
Çok korkuyorum valla mol gebelik vs gibi bir şey çıkar diye:S
Bütün gece rüyamda doktora gittim vs. baya baya korkutmuşum kendimi
İnşallah iyi bir haber çıkar
Sağol canım yaa bakalım bugün doktora gidicem bugün çağırdı
Çok korkuyorum valla mol gebelik vs gibi bir şey çıkar diye:S
Bütün gece rüyamda doktora gittim vs. baya baya korkutmuşum kendimi
İnşallah iyi bir haber çıkar
doktordan gelince yaz kuzum merak ettim korkma bişi çıkmaz inşallah[/QUOT
Canım gittim 5 haftalıkmış yolk keseki mi ne varmış o göründü kese göründü
Ayın 8 inde kalp atışı duyulması lazım duyulmazsa o zaman konuşuruz dedi:)
Şimdilik sağlıklıymış:)
hiç stres yapma canım... benimde son adet tarihim 16 aralık ve değerim 10.000 i geçti... 2 günde bir 2 katı olması gerekirken benimki günlük 2 katı oluyor neredeyse... banada doktor ikiz olabilir dedi... genelde 8inci haftada daha net belli oluyormuş ikiz olup olmadığı...Yok canım 18 000 bin küsuratlı kendi tablosunda binliler var ama korktum
Yok ikiz falan degildir tabi kader kismwt bu ialer onu da bilemem. Ama bu bulanti ve kusmanin cok olacagini gosterir. Saglikli bi hamileleik donemi gevirirsin insallah :)
hiç stres yapma canım... benimde son adet tarihim 16 aralık ve değerim 10.000 i geçti... 2 günde bir 2 katı olması gerekirken benimki günlük 2 katı oluyor neredeyse... banada doktor ikiz olabilir dedi... genelde 8inci haftada daha net belli oluyormuş ikiz olup olmadığı...
aaa.çok sevindim canım Maşallah duyarsın merak etme stres yasak oke :)
Sağol canım benimmmm:)) Sağlıkla gelir bebişlerimiz inşallah
önce tek olup sonra 2 ye bölünebiliyor kese canım... ikiz gebeliklerde 2inci kese 1-2 hafta sonra oluşabiliyor... onun için 8inci haftada daha net belli oluyor... 2 günde bir beta hcg değerin kaç artıyodu canım... mesela benim 4 katı artıyor neredeyse 2 günde...Hanımlar tek gebelikmiş sanırım şu an tek görünüyor doktor öyle dedi :) Hepimize sağlıklı gebelik verir Rabbim inş:)
Ayin 8 inde neredeyse 8 haftalık olacak o zaman görür inşallah canım 1 kere kan verdim ya artık kan vermekten korkuyorum o kadar cok verdim ki o yüzden bilmiyorum hic ne kadar arttığını :)önce tek olup sonra 2 ye bölünebiliyor kese canım... ikiz gebeliklerde 2inci kese 1-2 hafta sonra oluşabiliyor... onun için 8inci haftada daha net belli oluyor... 2 günde bir beta hcg değerin kaç artıyodu canım... mesela benim 4 katı artıyor neredeyse 2 günde...
Ay seninki en Heyecanlı Zamanlari yaa:))inşallah canım ya bende cinsiyet derdine düştüm bakalım 1 hafta sonra belli olucak mi :)
Ay seninki en Heyecanlı Zamanlari yaa:))
Canım merak ettim gebeliğin nasıl geçti bebişine kavuştun muAyin 8 inde neredeyse 8 haftalık olacak o zaman görür inşallah canım 1 kere kan verdim ya artık kan vermekten korkuyorum o kadar cok verdim ki o yüzden bilmiyorum hic ne kadar arttığını :)
Aaa selam benimde beta yüksek çıktı baya hatta sana atmıştım canım adetten önce bile kıpkırmızıydı idrar testimay ben de merak ettım sımdı nolmus dıye yazısmısız nerdeyse bı sene oluyo
ewett noldu cnm keseyı gördun muu yerleşme kanaman bıttı mııAaa selam benimde beta yüksek çıktı baya hatta sana atmıştım canım adetten önce bile kıpkırmızıydı idrar testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?