• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg çok mu yüksek:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyyy ikiz gebelik. Süper bişey. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almnı nasip etsin inşAllah. Ayyy muhteşem haber.
Sağol canım yaa bakalım bugün doktora gidicem bugün çağırdı
Çok korkuyorum valla mol gebelik vs gibi bir şey çıkar diye:S
Bütün gece rüyamda doktora gittim vs. baya baya korkutmuşum kendimi
İnşallah iyi bir haber çıkar

ıstıyorum ama engeller cıkıo hep

Allahım inşallah engelleri kaldırır tatlım bebeğine kavuşursun,
Bende de tiroit, kansızlık vs var tiroit sorunlu bir hastalık korkutuyor beni sorun çıkarır mı diye, ilaç kullanıyorum ama
yine de korkuyorum

İyi düşün iyi olsun. Hiç canını sıkma Allah bizimle.

doktordan gelince yaz kuzum merak ettim korkma bişi çıkmaz inşallah

doktordan gelince yaz kuzum merak ettim korkma bişi çıkmaz inşallah[/QUOT

Canım gittim 5 haftalıkmış yolk keseki mi ne varmış o göründü kese göründü
Ayın 8 inde kalp atışı duyulması lazım duyulmazsa o zaman konuşuruz dedi:)
Şimdilik sağlıklıymış:)

Canım gittim 5 haftalıkmış yolk keseki mi ne varmış o göründü kese göründü
Ayın 8 inde kalp atışı duyulması lazım duyulmazsa o zaman konuşuruz dedi:)
Şimdilik sağlıklıymış:)

aaa.çok sevindim canım Maşallah duyarsın merak etme stres yasak oke :)

Yok ikiz falan degildir tabi kader kismwt bu ialer onu da bilemem. Ama bu bulanti ve kusmanin cok olacagini gosterir. Saglikli bi hamileleik donemi gevirirsin insallah :)

Yok canım 18 000 bin küsuratlı kendi tablosunda binliler var ama korktum:KK43:
hiç stres yapma canım... benimde son adet tarihim 16 aralık ve değerim 10.000 i geçti... 2 günde bir 2 katı olması gerekirken benimki günlük 2 katı oluyor neredeyse... banada doktor ikiz olabilir dedi... genelde 8inci haftada daha net belli oluyormuş ikiz olup olmadığı...:KK20:

Yok ikiz falan degildir tabi kader kismwt bu ialer onu da bilemem. Ama bu bulanti ve kusmanin cok olacagini gosterir. Saglikli bi hamileleik donemi gevirirsin insallah :)
hiç stres yapma canım... benimde son adet tarihim 16 aralık ve değerim 10.000 i geçti... 2 günde bir 2 katı olması gerekirken benimki günlük 2 katı oluyor neredeyse... banada doktor ikiz olabilir dedi... genelde 8inci haftada daha net belli oluyormuş ikiz olup olmadığı...:KK20:

Hanımlar tek gebelikmiş sanırım şu an tek görünüyor doktor öyle dedi :) Hepimize sağlıklı gebelik verir Rabbim inş:)

Hanımlar tek gebelikmiş sanırım şu an tek görünüyor doktor öyle dedi :) Hepimize sağlıklı gebelik verir Rabbim inş:)
önce tek olup sonra 2 ye bölünebiliyor kese canım... ikiz gebeliklerde 2inci kese 1-2 hafta sonra oluşabiliyor... onun için 8inci haftada daha net belli oluyor... 2 günde bir beta hcg değerin kaç artıyodu canım... mesela benim 4 katı artıyor neredeyse 2 günde...

önce tek olup sonra 2 ye bölünebiliyor kese canım... ikiz gebeliklerde 2inci kese 1-2 hafta sonra oluşabiliyor... onun için 8inci haftada daha net belli oluyor... 2 günde bir beta hcg değerin kaç artıyodu canım... mesela benim 4 katı artıyor neredeyse 2 günde...
Ayin 8 inde neredeyse 8 haftalık olacak o zaman görür inşallah canım 1 kere kan verdim ya artık kan vermekten korkuyorum o kadar cok verdim ki o yüzden bilmiyorum hic ne kadar arttığını :)

Benim de hesabima gore 6.haftada hcg degerim 28.000 cikti.. henuz doktora gitmedim.. insallah sorun yoktur..

Ayin 8 inde neredeyse 8 haftalık olacak o zaman görür inşallah canım 1 kere kan verdim ya artık kan vermekten korkuyorum o kadar cok verdim ki o yüzden bilmiyorum hic ne kadar arttığını :)
Canım merak ettim gebeliğin nasıl geçti bebişine kavuştun mu

ay ben de merak ettım sımdı nolmus dıye yazısmısız nerdeyse bı sene oluyo

Back
X