- 22 Mart 2023
- 433
- 92
- 18
- 29
- Konu Sahibi Kahveci prenses
-
Aynı yerde verdim. Bende ilk önce laboratuvar yanlış çıktı diye düşündüm. Ama bu kadar net fark olmaz dediler. En fazla 50 birim az yada çok olurmuş.Son kan tahlilini bi onceki kan tahliliyle ayni saglik kurumunda mi verdiniz farkli saglik kurumumu
degeri artmadi durakladi sonra duşmeye başladı heralde bende psikolojik olarak deger dusmeye basladiginda kendimi birakinca adet oldum..eger adet olmasaydim bi iğne yapacaklardi kimyasal bi igneydi baya zaman gecti hatirlamiyorum...sonra oglum oldu 6 yasinda simdi . Rabbim sanada saglikli bir evlat nasip etsin...belkide buda saglıklidir bilemeyiz herkesin durumu kendine ozel oluyor..en iyisini rabbim bilir hayirlisi nasilsa senin icin o olsunAdet olunca mi. Sağlıksız olduğu anlaşıldı ve düştü. Yoksa beta değeri mi düştü
Evet benim oglum mucize zaten 9 sene icinde 6 tup bebekten sonra 38 yasimda kendiligimden hamile kaldim..allah isteyen herkese ben gibi çileler çekmeden versin insalahh..ama size anlattigim tutmayan gebelikte kendiliginden olmustu ozman ona bile sevinmistim demekki dedim ben hamile kalabiliyorum ..zaten bu kimyasal gebelikten sonra tekrar kendlilginden hamile kaldim ve hersey saglikla ilerlediEvet doğru herkesin kendine göre artışları oluyor kimisi hemen kese görüyor kimisi 3000 lerde görmüyor aslında bnm için değerin sayısal olarak ne kadar olduğu önemsiz ama sadece yüzde 100 yada yüzde 60 artış bekliyordum .. bugün 500_ 600 falan olur herhlde diyordm.cunku dün aşırı uyku hali halsizlik vardı. Kesin artıyor o yüzden dedim.Bilmiyorum cuma günü tekrar kan vereceğim. Sizin oğlunuz sonradan doğal mi oldu
Kanlarınızı aynı yerde veriyorsunuz dimi hep ?Arkadaşlar merhaba. Biraz üzüldüm tabi herşeyi. Hayırlısı ama. inşallah görür ve cevap yazarsınız. Lütfen çevrenizde varsa yazınız. Tam adet günü kan verdim
1 aralik ilk ölçüm 36
4 Aralık hcg 42 (bunun icin 60 üstü olmalı dediler iki gün sonra kan ver dediler )
6 Aralık hcg 65 (ideal dediler)
8 Aralık hcg 154
11 Aralık hcg 339
13 Aralık hcg 392 işte bu son daha yüksek olması gerekiyordu. İki gün sonra tekrar vericem.
Bu durum yaşayan var mı anlamadım. Çok belli belirsiz elhamdülillah düşme yok ama bı duraksadı mi ne oldu anlamadim. İlk başta yükselme olunca doktor artık gelme kese için gelirsin dedi bende yinede kan vermek istedim bugün. Ve son iki sonuç %15 yükselmiş.
Evet aynı yerKanlarınızı aynı yerde veriyorsunuz dimi hep ?
18 Aralık 5. Gün embriyo transferinin 5. Günü kanda 68 i gördüm fakat 20 aralıkta farklı bir hastanede 85 gördüm bu farklılık hastane kaynaklı olabilir miEvet aynı yer
Evet olabilir ben yaşadım benzer bir durum hatta dis gebelikten acil yatis verdiler yatarken gebelik kesesi gözüktü vajinal ultrasonda18 Aralık 5. Gün embriyo transferinin 5. Günü kanda 68 i gördüm fakat 20 aralıkta farklı bir hastanede 85 gördüm bu farklılık hastane kaynaklı olabilir mi
Çok erken öğrendim zaten çok teşekkür ederim yorumunuz içinEvet olabilir ben yaşadım benzer bir durum hatta dis gebelikten acil yatis verdiler yatarken gebelik kesesi gözüktü vajinal ultrasonda
Onu denemek İcin ozel laboratuvarda test verdım. Arasında sadece 40 bırım fark cıktı yanı oyle ucuk rakamlar degıl18 Aralık 5. Gün embriyo transferinin 5. Günü kanda 68 i gördüm fakat 20 aralıkta farklı bir hastanede 85 gördüm bu farklılık hastane kaynaklı olabilir mi
Takibi neye göre devam ettiniz peki hangisi doğruydu ilk yaptırdığınız yer mi özel miOnu denemek İcin ozel laboratuvarda test verdım. Arasında sadece 40 bırım fark cıktı yanı oyle ucuk rakamlar degıl
canım özel ve devlet laboratuvarında ki değer hemen hemen aynı geldi.testte sıkıntı yok sadece değerim çok az yükseliyor hatta can çekişiyor gibi yükseliyorTakibi neye göre devam ettiniz peki hangisi doğruydu ilk yaptırdığınız yer mi özel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?