• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg bi sağlıklı artıyor bi sağlıksız mi lütfen bakın ya böyle olan varmiydi. Sonrası nasıl oldu

Pardon 10. Gün DEĞİL 9. Gün
Kızlar yeni üye oldum kimseden cevap alamadım çatlatma iğnesinin 15. Günü kan 18 çıktı bugün 7 ye düşmüş doktorum uzakta olduğu için gidemedik şüpheli yarın tekrar kan ver dedi biraz beklemek istiyorum bu durumu yaşayan oldu mu

Cnm kimyasal gebelik gibi duruyor düşmesi sıkıntı. Zaten bnim aşılama olduğum yer aşılama sonrası 14.gun değer 30 ve üzeri cıkarsa biz gebe olarak kabul ediyoruz dedi

Kızlar yeni üye oldum kimseden cevap alamadım çatlatma iğnesinin 15. Günü kan 18 çıktı bugün 7 ye düşmüş doktorum uzakta olduğu için gidemedik şüpheli yarın tekrar kan ver dedi biraz beklemek istiyorum bu durumu yaşayan oldu mu
Aşılama tedavisi mi oldunuz

Arkadaşlar merhaba. Biraz üzüldüm tabi herşeyi. Hayırlısı ama. inşallah görür ve cevap yazarsınız. Lütfen çevrenizde varsa yazınız. Tam adet günü kan verdim
1 aralik ilk ölçüm 36
4 Aralık hcg 42 (bunun icin 60 üstü olmalı dediler iki gün sonra kan ver dediler )
6 Aralık hcg 65 (ideal dediler)
8 Aralık hcg 154
11 Aralık hcg 339
13 Aralık hcg 392 işte bu son daha yüksek olması gerekiyordu. İki gün sonra tekrar vericem.
Bu durum yaşayan var mı anlamadım. Çok belli belirsiz elhamdülillah düşme yok ama bı duraksadı mi ne oldu anlamadim. İlk başta yükselme olunca doktor artık gelme kese için gelirsin dedi bende yinede kan vermek istedim bugün. Ve son iki sonuç %15 yükselmiş.

Güncelleme 15 Aralık 581 (dış gebelik denildi) üç güne belli olcakmis.
18 aralık 1015 _ dıs gebelık suphesı
20 aralık 1400 dıs gebelık suphesı ama net degıl.
Merhaba
Nasıl geçiyor hamileliğiniz?
Bende aynı durumdayım.

B
Benim Salı günü 43 tü. Cuma günü (yani üç gün sonra 69) oldu… üç günde %60 artmış ve bu oran çok düşük artış. Doktorlar bekleyeceğiz diyor.
BEnimde aynısı oldu yukarıda anlattım. Hç bir yorum yapmıyorlar ha bire gidip kan veriyorsun. Artık tüm kan alan hemşireler beni tanıyordı o derece ayrıca kolumda kan vercek yer kalmadı. Takip ede ede bi hal olduk. Zar zor işte 25 gün 1800 oldu. Normalde insanlar öğrendikten 25 gün sonra kalp atışını bile duyuyor. Zaten ben birşeylerin ters gittiğini az çok anlamştm hamilelik kanda çıkıyor fakat bedenen böyle birşey yok. İğne vuruldu. Kemoterapi iğnesi olduğu için gebelik 6 ay düşünme vücuttan ancak temizlenir dedi. Bende spor ve saglıklı beslenmeye gectm özellkle spora başladm ki ne kadar çok temizlersem vücuttann o kadar iyi diye düşünüyorum. Zaten kürtaj sonra 3 ay düşük sonrası 3 ay. Yani herşeyde en az 3_6 ay korunma isteniyor. Tekrarlamaması için

Bu işler değişik malesef herkesin ne çıkarsa bahtına. Yani böyle düşük beta değeriyle sağlıklı gebelik gecirende var ben gibi dış gebelik olanda var. Sabretmek lazım. Herkesin kaderi farklı

Back