Merhabalar benim değer içinde bir fikir verebilir misiniz acaba ? Doktor hiç bişey söylemedi gebelik var pozitif dedi sadece düşük gibi bişey demedi ama sanki bana çok düşükmüş geldi lütfen bakıngörünmüyorsa 1350.00 çıktı . 9 Kasım son adet tarihim bilgisi ve fikri olan yazarsa sevinirim ?Eki Görüntüle 1726349
Teşekkür ederimm herkesin kendine göre farklı galiba sonucları kıyaslama yapınca farklı farklı çıkıyorDusuk mu bence cok iyi takilma bunlara sen hayirli olsun
Teşekkür ederimm herkesin kendine göre farklı galiba sonucları kıyaslama yapınca farklı farklı çıkıyor
Allah uzun ömürler versin canım sıklıkla inşallah merak varsa çok sağol :)Kizimda 60.73 ile regl 3 gun kala ogrendim ben dusun simdi kizim 5.5 aylik yatiyor besiginde :) saglikla al kucagina insallah
Allah uzun ömürler versin canım sıklıkla inşallah merak varsa çok sağol :)
canım geç döllenme olmuş olabilir yarın bi daha tekrarla yükselmişse eğer gebelik var anlamnına gelir ama normalde 5 in altında gebelik yoktur adette olmamışsın yani yükselirse hamile olma ihtimalin yüksekarkadaşlat merhaba aranıza yeni katıldım ve bana yardımcı olabilirseniz çook sevinicem
biz de cocuk sahibi olmak istiyoruz geçen ay 23.11.2015 te adet gördüm bu ay dün (23.12.2015)te kan testi yaptırdım ve 4.74 çıktı henüz adet olmadım sizce umut var mı beklemek çok zor benzer durum yaşayan ve hamile kalan var mı
Değerin gayet normal canım geç döllenme olmuş olabilir o yüzden sıkma canını :)Merhabalar benim değer içinde bir fikir verebilir misiniz acaba ? Doktor hiç bişey söylemedi gebelik var pozitif dedi sadece düşük gibi bişey demedi ama sanki bana çok düşükmüş geldi lütfen bakıngörünmüyorsa 1350.00 çıktı . 9 Kasım son adet tarihim bilgisi ve fikri olan yazarsa sevinirim ?Eki Görüntüle 1726349
teşekkür ederim canım yarın sabah tekrar tahlil vermeyi düşünüyorum ben de hayırlı inş hamileyimdir :) umutlanmak istemiyorum ama bakalımcanım geç döllenme olmuş olabilir yarın bi daha tekrarla yükselmişse eğer gebelik var anlamnına gelir ama normalde 5 in altında gebelik yoktur adette olmamışsın yani yükselirse hamile olma ihtimalin yüksek
Bence 48 saat geçmesini bekle canım hem kesin sonuç almış olursun beklemek çok zordur bilirim ama :)teşekkür ederim canım yarın sabah tekrar tahlil vermeyi düşünüyorum ben de hayırlı inş hamileyimdir :) umutlanmak istemiyorum ama bakalım
Teşekkür ederimm :)Değerin gayet normal canım geç döllenme olmuş olabilir o yüzden sıkma canını :)
inşallah hamilesindir canımmm rabbim hayırlısını versin hepimize :)teşekkür ederim canım yarın sabah tekrar tahlil vermeyi düşünüyorum ben de hayırlı inş hamileyimdir :) umutlanmak istemiyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?