• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg bakar mısınız ?

blacksky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
88
19
3
Merhabalar benim değer içinde bir fikir verebilir misiniz acaba ? Doktor hiç bişey söylemedi gebelik var pozitif dedi sadece düşük gibi bişey demedi ama sanki bana çok düşükmüş geldi lütfen bakın :( görünmüyorsa 1350.00 çıktı . 9 Kasım son adet tarihim bilgisi ve fikri olan yazarsa sevinirim ?
Screenshot_2015-12-23-09-34-31.png

Merhabalar benim değer içinde bir fikir verebilir misiniz acaba ? Doktor hiç bişey söylemedi gebelik var pozitif dedi sadece düşük gibi bişey demedi ama sanki bana çok düşükmüş geldi lütfen bakın :KK43: görünmüyorsa 1350.00 çıktı . 9 Kasım son adet tarihim bilgisi ve fikri olan yazarsa sevinirim ?Eki Görüntüle 1726349

Dusuk mu bence cok iyi takilma bunlara sen hayirli olsun

Teşekkür ederimm herkesin kendine göre farklı galiba sonucları kıyaslama yapınca farklı farklı çıkıyor

Kizimda 60.73 ile regl 3 gun kala ogrendim ben dusun simdi kizim 5.5 aylik yatiyor besiginde :) saglikla al kucagina insallah

arkadaşlat merhaba aranıza yeni katıldım ve bana yardımcı olabilirseniz çook sevinicem
biz de cocuk sahibi olmak istiyoruz geçen ay 23.11.2015 te adet gördüm bu ay dün (23.12.2015)te kan testi yaptırdım ve 4.74 çıktı henüz adet olmadım sizce umut var mı beklemek çok zor benzer durum yaşayan ve hamile kalan var mı

arkadaşlat merhaba aranıza yeni katıldım ve bana yardımcı olabilirseniz çook sevinicem
biz de cocuk sahibi olmak istiyoruz geçen ay 23.11.2015 te adet gördüm bu ay dün (23.12.2015)te kan testi yaptırdım ve 4.74 çıktı henüz adet olmadım sizce umut var mı beklemek çok zor benzer durum yaşayan ve hamile kalan var mı
canım geç döllenme olmuş olabilir yarın bi daha tekrarla yükselmişse eğer gebelik var anlamnına gelir ama normalde 5 in altında gebelik yoktur adette olmamışsın yani yükselirse hamile olma ihtimalin yüksek

Merhabalar benim değer içinde bir fikir verebilir misiniz acaba ? Doktor hiç bişey söylemedi gebelik var pozitif dedi sadece düşük gibi bişey demedi ama sanki bana çok düşükmüş geldi lütfen bakın :KK43: görünmüyorsa 1350.00 çıktı . 9 Kasım son adet tarihim bilgisi ve fikri olan yazarsa sevinirim ?Eki Görüntüle 1726349
Değerin gayet normal canım geç döllenme olmuş olabilir o yüzden sıkma canını :)

canım geç döllenme olmuş olabilir yarın bi daha tekrarla yükselmişse eğer gebelik var anlamnına gelir ama normalde 5 in altında gebelik yoktur adette olmamışsın yani yükselirse hamile olma ihtimalin yüksek
teşekkür ederim canım yarın sabah tekrar tahlil vermeyi düşünüyorum ben de hayırlı inş hamileyimdir :) umutlanmak istemiyorum ama bakalım

Merhaba, birşey sormak istiyorum. Son adet tarihim 05.01.16, adetimin 4. Gününden itibaren 5 gün klomen kullandım ve sağda 2 , solda 1 yumurta oldu. 16.01.16 da çatlama iğnesi oldum ve 36 saat sonra ilişki oldu. Daha sonra 18.01.16 da kontrole gittim ve sağdaki 2 yumurtamın catlamis olduğunu öğrendim. Soldaki henüz çatlamamıştı. Doktorum çoğul gebelik olabilir dedi. Bugün dayanamadım ve kanda beta hcg testi yaptırdım. Normalde adetime henüz 6-7 gün var. Sonuç 5,64 çıktı. Sizce gebelik var mıdır?

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Back