Beta hcg artmasında yavaşlama olan var mı?

20 yaşındayım ama insan kaç yaşında olursa olsun üzülüyo ablacım sonuçta annelik evrensel bu duygu hepimizde var inşallah tez zamanda anne oluruz:))

Rabia Allah daha beterinden saklasın. Bende şuan aynı durumdayım ki benim değerlerim 18 den 3 günde 23 'e çıktı.
Ben böyle durumları bununla birlikte 4. kez yaşamış olucam. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Tek duan bu olsun. İnsan üzülüyor, kalbi kırılıyor ama vallahi hayırlısı neyse o olsun.

Merhaba ben geçen hafta çarşamba evde test yaptım silik sonradan koyulaşan çift çizgi çıktı. Betahcg baktırdım 26 çıktı 38 saat sonra 41 oldu 58 saat sonra sonuç 46 çıktı. Kanamam vs yok. Ne yaşıyor olabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?

Canim bende bugun tekrar yaptirdim 58 küsür cikti. Kanamam yok. Doktor bekleyecegiz dedi. Muhtemelen saglikli bir gebelik degil sen de kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin ama moralini bozma belki geç dollenmedir. Imkamin varsa bir doktora görün. 4 gündür formlarda kendimle ilgili bilgiler aradim beynim patlıyordu. Cokta kafana takma ben biraktim araştırmayı

Evet çok üzüldüm..bunada şükür..Hakkımızda hayırlısı

Sizde bir gelişme var mı? Benim kanamam vs olmadı çok şükür 5 gündür belkliyorum yarın test yaptıracağım tekrar

Dun kanamam geldi. Gebelik testi yaptigimda 17ye dusmustu. Insallah ıstediğin gibi bir sonuç çıkar. Ama cikmazsa da üzülme lütfen. Mutlaka vardir bir hayır. Bu ilk gebeliğin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…