Beta hcg artmasında yavaşlama olan var mı?

RabiaNur20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
19
3
1
25
Merhaba 29 Nisa’nda gebe olduğumu öğrendim beta hcg 79,56 çıktı dün yani 1 Mayıs’ta kahverengi leke geldi peçeteye korkup apar topar hastaneye gittik ve beta hcgm 89,32 çıktı alttan muayane ve ultrasonda göremedik bebeği ve doktorum dış gebelil veya düşük ihtimali olabilir 2 gün sonra tekrar gel dedi benim gibi yaşayan var mı lütfen yardımcı olun ilk gebeliğim olduğu için biraz telaşlıyım

Canim betaniin yavaş ilerlemesi genellikle kimyasal gebeliğe işaret oluyor ama bu şekilde olup sağlıkla ilerleyen de okumuştum.
Allah inşallah sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah.

Sakin olmaya calissin hayirla sonuclansin insallah. Bide yeni gebeliklerde alttan muaneyi onermiyorlar

Betanin ikingunde bir iki kat artmasi gerekiyor saglikli gebelik icin. Umarim degerleriniz duzenli artmaya baslar

Benim değerlerimde yavaş arttı ve kahverengi lekelenmeden sonra düşükle sonuçlandı malesef, sağlıklı sı neyse o olur inşallah sizin için.

Canim betaniin yavaş ilerlemesi genellikle kimyasal gebeliğe işaret oluyor ama bu şekilde olup sağlıkla ilerleyen de okumuştum.
Allah inşallah sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah.
Umarım öyle olmaz,inşallah sağlıkla olur çok moralim bozuldu

Umarım öyle olmaz,inşallah sağlıkla olur çok moralim bozuldu
Moralini bozma arkadaşım, inşallah güzel olur sonu nazli nazli gelir bebeğin...
Ama olur da kimyasal gebelikle sonuçlanırsa üzülme en azından hamile kalabiliyorum diye sevin ve bir sonra ki ay icin çalışmalara devam et canim.

Benim eşimde sperm sayi ve morfoloji sonu vardi normal yolla zordu hamile kalmam. Tüp bebek yaptık kimyasal gebelik oldu maddi manevi zor bir süreçti ama cok şükür 2 ay sonra normal yolla hamile kaldım.

Sabırla ve dua ile bekleyişini sürdür arkadaşım her iki sonucta da mutlu olacak şeylerin olmalısın...

Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah...

Ya Allah razı olsun iyi dileklerin için bakalım sonuç ne çıkıcak yarın güzel haberler veririm inşallah

Kötü bir teselli olacak belki ama, en azından hamile kalabiliyorsun canım. Üzme kendini. Inşallah bir mucize olur ve bebeğin sana tutunur. Kimyasal gebelik gibi duruyor.

Kötü bir teselli olacak belki ama, en azından hamile kalabiliyorsun canım. Üzme kendini. Inşallah bir mucize olur ve bebeğin sana tutunur. Kimyasal gebelik gibi duruyor.
En azından evet yinede şükür umarım hayırlısı olur ve acı çekmeden olur her şey kötünün iyisini istiyorum ama yinede küçük bi Ümit var içimde yaradana bıraktım her şey Allahtan

En azından evet yinede şükür umarım hayırlısı olur ve acı çekmeden olur her şey kötünün iyisini istiyorum ama yinede küçük bi Ümit var içimde yaradana bıraktım her şey Allahtan
Kimyasal da kendi kendine hcg düşmesiyle adet oluyorsun canım. Yaşadım, fiziksel ağrı,acı, fazla kanama olmuyor ama psikolojik olarak zor tabiki. Allah gölündeki hayırlı bir şekilde gerçekleştirsin ♡

Kimyasal da kendi kendine hcg düşmesiyle adet oluyorsun canım. Yaşadım, fiziksel ağrı,acı, fazla kanama olmuyor ama psikolojik olarak zor tabiki. Allah gölündeki hayırlı bir şekilde gerçekleştirsin ♡
Evet şuan kahverengi akıntım var adet olucakmış gibiyim peki sonra gebe kaldınızmı

Merak edenler için ,benim gibi olanlar için sonucu söylemek istedim malesefkii kimyasal gebelik yaşıyormuşum ama tabi her şey nasip doktorum gebe kalmamda bi problem olmadığını söyledi en azından buna şükürler olsun

Canim geçmiş olsun en azından hamile kalabiliyorsun bu bile sevindirici.
Kimyasalın peşi cabuk olur derler seninde tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim.
Bende kimyasal ardından hamilelik yaşıyorum Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Senin de tez vakitte nasip olsun inşallah.

Üzülmemek elde değil biliyorum,inşallah en kısa zamanda sağlıklı hamileliğin olur,çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz,umudunu kesme lütfen.. yaşı n kaç bilmiyorum ama bak ben yaşım ileri olmasına rağmen umudumu kaybetmedi m kaderde ne varsa onu yaşıyoruz,senden de güzel haberler alırız inşallah en yakın zamanda..

İnşallah canım ya bende çok etkilendim ama ilk eşim adamın sevinci kurduğunda kaldı en azından deneyimliyim hemen söylemicem eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…