• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artısına bakr mısınız

kızlar beta hcg 5 şubatta 4578
7 şubatta yani 60 saat sonra 10421 normal mi artmış
iki gün sonra 21000 mi olur
yoksa
10 binden sonra 3 günde bir mi iki katına çıkıyor öyle duymuştum bi ara

yoksa
Artık senn artışla bi alakan yokki kuzum direkt dr. Gidip bebeğini görebilirsin

Artık senn artışla bi alakan yokki kuzum direkt dr. Gidip bebeğini görebilirsin
adetim 10 gün geçtikten sonra gittim 1300 dü kese görünmüyodu vajinal ultrasonla
daha da gitmedim 2 günde bir betama baktırdım acilde sağlıklı gebelik mi diye şimdi de randevu arıyorum 3 yıldır bu günü bekliyordum rabbim nasip etti allah isteyen herkese versn inşaallah 🙏🤍🥺

adetim 10 gün geçtikten sonra gittim 1300 dü kese görünmüyodu vajinal ultrasonla
daha da gitmedim 2 günde bir betama baktırdım acilde sağlıklı gebelik mi diye şimdi de randevu arıyorum 3 yıldır bu günü bekliyordum rabbim nasip etti allah isteyen herkese versn inşaallah 🙏🤍🥺
Aminnn Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🤲🏻💕 banada nasip etsin Rabb'im bekleyen herkes gibi 🥺🤲🏻

Merhaba Aşılama ile hamile kaldım 31 ocakta aşılama oldum
aşılamanın
12. Günü değerim 66
13. Günü değerim 90
14. Günü değerim 209 çıktı nasıl artışı sizce

Kızlar bende beta yaptırdım reglmın gectıgı 2 gun 88 çıktı ıkı gun sonra aynı saatte tekrarladım 223çıktı sizce tekrar test yapmalımıyım zaten iki kattan fazla bı artış var

yoksa
Gayet güzel artmış ama 10 binden sonra 3 günde 2 katı artışını ilk defa sizden duyuyorum

Gayet güzel artmış hayırlı olsun☺️
Benımde şöyle bir durumum var yardımcı olur musunuz acaba.. 14.02.2025 beta40.2 18.02.2024 beta195. 2 hamıle olduğunu soyledı doktor folık asıt aldım 27.02.2025 tekrar cagırdı ama şuan bır kanamam var agrısız sıddetlı degıl ara ara kesıp tekrar gelıyor 2 gün oldu bu şekilde birşey olurmu gerçekten çok korkuyorum

Benımde şöyle bir durumum var yardımcı olur musunuz acaba.. 14.02.2025 beta40.2 18.02.2024 beta195. 2 hamıle olduğunu soyledı doktor folık asıt aldım 27.02.2025 tekrar cagırdı ama şuan bır kanamam var agrısız sıddetlı degıl ara ara kesıp tekrar gelıyor 2 gün oldu bu şekilde birşey olurmu gerçekten çok korkuyorum
Canım bence bi görünebilirsen erken görün belki her ihtimale karşı progestan verir Allah korusun düşük tehliken varsa eğer

Merhaba benim beta degerleri:
14 subat 14.9
16 subat 33.9
18 subat 79.9
20 subat 173.2
kanamam vardi 3 4 gündür.Bu sabah kesildi baya peceyeye gelio sadece az.Op. doktor progestan verdi. Sonra prof a gittim hayir kesinlikle kullanma dedi sagliksizsa vücut atar zaten dedi. Sali cagirdi kontrole sizce degerler nasil pko var kilo var

Merhaba benim beta degerleri:
14 subat 14.9
16 subat 33.9
18 subat 79.9
20 subat 173.2
kanamam vardi 3 4 gündür.Bu sabah kesildi baya peceyeye gelio sadece az.Op. doktor progestan verdi. Sonra prof a gittim hayir kesinlikle kullanma dedi sagliksizsa vücut atar zaten dedi. Sali cagirdi kontrole sizce degerler nasil pko var kilo var
2 defa kanama yaşadım ilkinde bakmadılar idrar testi silik çıkınca kan almadılar ısrar ettiğim halde 1 gün sürdü ve kan pıhtısı geldi bı defa adetin 3.gunuydu adetin 7.gunu gebelik testim pozitifti ve dijital testimde pozitif çıktı adetin 9.gunu bı anda kanamam oldu ve baktılar idrarda çıkınca kan aldılar 316 çıktı degerim adetin 11.gun kan alındı 67 düşmüştü ve düşük yapigimi soylediler bende pcos hastasıyım o yüzden dikkat edin ve asla kalkmayın yerinizden inşallah bebeğiniz sizinledir dualarimda sizi unutmayacam az bişey kanama olsa dahi gidin üstüne olun

Back
X