Merhaba,
23 Şubatta 34.00
26 Şubatta 129.00
1 Martta 278.00
Değerlerim bunlar .. Doktorum son artışın çok iyi olmadığını söyledi muayene etmedi, yarın son kez kan vericem tekrar bakıcak 500 ü geçmesi gerekiyor dedi çok endişeleniyorum lütfen tecrübeli bayanlar yardımcı olabilir mi ? İkinci bebeğim bu, ilkini kaybettim inşallah bu defa sorun çıkmaz ..
Senin maşallah 4 katı artmış canım ikiz Falan olmasın ..Canım benim umarım artış olur ve bebeğin sana tutunur herşey yolundadır
27 şubat da 104.1
1 mart da 476.00
benim değerlerim
Benim doktorumda negatif konuşmadı ama korktum işte tekrar tekrar yaptırıyo testi diye .. Hayırlısıyla yarını güzel atlatırım inşallah herşey yolunda gider ..cnm benımkıde
24 subatta 726 cıktı
27 subatta ıse 2978 cıktı
ama doktor bu degerlerın pek bı anlamı yok dedı ınsallh sağlıkla alırız kucağımıza bebıslerımızı
İyi çıkmış senin canım yüksek olduğu için bi daha yaptırmana gerek yok heralde, kişiden kişiye değişebiliyomuş bu değerler bakalım hayırlısı, Allah korusun bebeklerimiziBenim de kan degerim 28subat 883 bir daha da yaptırmadımyaptırmadım
Benim doktorumda negatif konuşmadı ama korktum işte tekrar tekrar yaptırıyo testi diye .. Hayırlısıyla yarını güzel atlatırım inşallah herşey yolunda gider ..
inşallah bu gün değerin yüksek çıkarMerhaba,
23 Şubatta 34.00
26 Şubatta 129.00
1 Martta 278.00
Değerlerim bunlar .. Doktorum son artışın çok iyi olmadığını söyledi muayene etmedi, yarın son kez kan vericem tekrar bakıcak 500 ü geçmesi gerekiyor dedi çok endişeleniyorum lütfen tecrübeli bayanlar yardımcı olabilir mi ? İkinci bebeğim bu, ilkini kaybettim inşallah bu defa sorun çıkmaz ..
evet değeriniz güzel artmış.Benim de 20 subatta 12.6 , 23 subatta 125 , 26 subatta 521 çıktı. Ilk degerimde cok korku yasadim cunku herkes düşüklüğüne takildi. Cok şükür iyi gidiyoruz
Senin maşallah 4 katı artmış canım ikiz Falan olmasın ..
Benim çok kötü değil dedi Dr ama işte bilmiyorum endişeleniyorum yinede .. Yarın öğleden sonra tekrar test yapılıcak sonrada muayene edicek inşallah sorun yoktur ..
Birazdan gidicem doktora inşallah güzel sonuçlarla dönerim ..inşallah bu gün değerin yüksek çıkar
Olabiliyo bazen canım değerler fazla olunca genelde çoğul gebelik düşünülür ..ay bilmem ki ikiz olma şansı da mı oluyor belli olur mu ki, merak etme doktorlar sadece 1500 ü geçene kadar kaile almıyorlar ben abacıoğluna gittim adam resmen bişey yok şimdi bundan git haftaya gel dedi
Birazdan gidicem doktora inşallah güzel sonuçlarla dönerim ..
Evet canım maalesef 330 çıktı ve doktor sağlıksız gebelik kürtaj olman lazım diyor .. napicam bilmiyorum yarın başka doktora gidicezgittin mi doktora canım
Evet canım maalesef 330 çıktı ve doktor sağlıksız gebelik kürtaj olman lazım diyor .. napicam bilmiyorum yarın başka doktora gidicez
Ya doktoruma güveniyorum ama niye Hemen böyle kestirip attı anlamadım yarın başka doktora gidicem canım biraz daha beklerim naPIMakıl vermeme gerek yok zaten eminim içinden gelen doktorun dediğinin yanlış olduğudur sen bir tane değil bi kaç tane doktora git mutlaka Allah yardımcın olsun sakın canını moralini sıkma senin sağlığın da önemli unutma
Ya doktoruma güveniyorum ama niye Hemen böyle kestirip attı anlamadım yarın başka doktora gidicem canım biraz daha beklerim naPIM
Yok canım yanlış anlamadım inşallah hayırlı sonuçlar olur ne diyim ..bekle tatlım inşallah bir sorunun yoktur da her şey normale döner bende zaten doktorun kestirip attığı için dedim yanlış anlamadın umarım