• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışı

byzanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
30
5
1
25
Kızlar merhaba ben reglm ıkı gün geçince kan verdim ve 88 çıktı iki gın sonra tekrar aynı yerde aynı saatte verdim ve 223 çıktı ıkı kattan fazla artmış sizce tekrar kan vermeme gerek varmı korkuyorum

Kızlar merhaba ben reglm ıkı gün geçince kan verdim ve 88 çıktı iki gın sonra tekrar aynı yerde aynı saatte verdim ve 223 çıktı ıkı kattan fazla artmış sizce tekrar kan vermeme gerek varmı korkuyorum
Doktora gittiğinizde takip için tekrar isteyecek zaten güzel artmış şimdilik hayırlı olsun🥰1500lerde flan kese ve bebek görünüyor💐🥰

Bir kere daha ver sonra bence gerek yok ultrasona gidersin 10 gün sonrasında

Stres en kötüsüymüş bebeğe şu anlık gayet iyi görünüyor yükselmesi hiç endişelenmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah💐🥰
Teşekkur ederımm ınsallah
1739726422502.png

Eklentiler

• 1739726422660.png
    1739726422660.png
    60,8 KB · Görüntüleme: 7
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bence artık vermeyin direk ultrasona girersiniz strese girmeyin darısı bizlere olsun inşallah 🥰🤲

Back