OyyMaşallahbende dün kan vermiştim son adet tarihime göre 3+5 iken betam da 26 çıktı
Bugün 3+6 oldukOyyşimdi kaç haftalıksınız?
İsterseniz yarın bir daha verin artışı görün.. Sonra adet gecikmenizi bekleyin bi 5 gün kadar. Dra öyle gidinBugün 3+6 olduksadece bir kez kan verdim betam da 26 , başka birşey yapmadım daha sizce kan vereyim mi doktora ne zaman gitsem
Çok teşekkür ederimİsterseniz yarın bir daha verin artışı görün.. Sonra adet gecikmenizi bekleyin bi 5 gün kadar. Dra öyle gidin
Maaşallah canım Sağlıkla kucağına Almak nasip etsin rabbimMaşallahbende dün kan vermiştim son adet tarihime göre 3+5 iken betam da 26 çıktı
Kese 5. Haftadan önce görülmüyor diye biliyorum ben biraz daha bekleyeceğimMaaşallah canım Sağlıkla kucağına Almak nasip etsin rabbim
Bende şuan kendi durumumu araştırırken gördüm yazını.dün 3+5 iken betam 112.3 çıktı.ne ultrasonda ne de Alttan muayenede kese görünmedi.endişeliydim ama demekki olabiliyor çok sevindim
Benimkide yavaş yükseldi sıkıntı etme randevunu bekle strese girme boşuna rabbim herşeyin hayırlısını versinMerhabalar, 6 ocak son adet tarihim, bat 3 şubattı. 5 şubatta özel hastanede beta hcg 42.7 çıktı. 7 şubatta aynı hastanede beta 144,3 çıktı. Drum 15 şubata randevu verdi. 9 şubatta sağlık ocağında beta baktırdım 350 çıktı. İlgili ebe aradı bugün ve değerimin biraz düşük olduğunu söyledi. Bu durum beni çok korkuttu açıkcası.. Durduk yere strese girdimbugün tekrar kan mı versem yoksa çarşambayı mı beklesem
Kaç beta ile ne zaman öğrendiniz acaba hatırlıyorsanız paylaşır mısınızBenimkide yavaş yükseldi sıkıntı etme randevunu bekle strese girme boşuna rabbim herşeyin hayırlısını versin
Yok çok şükür yavaş değilmişBenimkide yavaş yükseldi sıkıntı etme randevunu bekle strese girme boşuna rabbim herşeyin hayırlısını versin
Çok küçük dahaaaMaaşallah canım Sağlıkla kucağına Almak nasip etsin rabbim
Bende şuan kendi durumumu araştırırken gördüm yazını.dün 3+5 iken betam 112.3 çıktı.ne ultrasonda ne de Alttan muayenede kese görünmedi.endişeliydim ama demekki olabiliyor çok sevindim
Gayet güzel artışınızMerhaba hanımlar adetime 3 gün kala pazartesi kan verdim beta hcg 6.60 çıkmıştı bugün adet günüm olmadım sabah kan verdim yine 49.60 a yükselmiş sizce artış normal mi acaba yardımcı olur musunuz lütfen
canım sence benim nasıl 8. gün 64, 10 gün 120, 12. gün 224Gayet güzel artışınız
2 günde bir %66lık bir oran isteniyor artış olarak, sizin güzel artışınız stres yapmayıncanım sence benim nasıl 8. gün 64, 10 gün 120, 12. gün 224
Biraz az mı artıyor tam iki katı değil çünkü ama hoca en az %60 artmasını istyioruz zaten dedi
Benim ki tüp bebek oyüzden birazda stres yaptım canım çok şükür pozitif inşallah bir sıkıntı çıkmaz dua edermisin bana2 günde bir %66lık bir oran isteniyor artış olarak, sizin güzel artışınız stres yapmayınkaçıncı haftaya kontrolünüz
Dualarım seninleBenim ki tüp bebek oyüzden birazda stres yaptım canım çok şükür pozitif inşallah bir sıkıntı çıkmaz dua edermisin bana
doktor 4 5 haftalık dedi değere göre ama haftaya kese için çağırdı ozaman net belli olur inşallah
Aminn inşallah teşekkür ederm canım isteyen herkes inşallahDualarım seninleinşallah sağlıkla gör bebişi al kucağına
İki günde bir artışını takip etmeniz gerekiyor..Benim ki 4+6 89.34 normal mi?
Bakalim perşembe günü kan verecem nasil olacakİki günde bir artışını takip etmeniz gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?