Beta hcg artışı

Maşallah bende dün kan vermiştim son adet tarihime göre 3+5 iken betam da 26 çıktı
Maaşallah canım Sağlıkla kucağına Almak nasip etsin rabbim

Bende şuan kendi durumumu araştırırken gördüm yazını.dün 3+5 iken betam 112.3 çıktı.ne ultrasonda ne de Alttan muayenede kese görünmedi.endişeliydim ama demekki olabiliyor çok sevindim

Kese 5. Haftadan önce görülmüyor diye biliyorum ben biraz daha bekleyeceğim rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba hanımlar adetime 3 gün kala pazartesi kan verdim beta hcg 6.60 çıkmıştı bugün adet günüm olmadım sabah kan verdim yine 49.60 a yükselmiş sizce artış normal mi acaba yardımcı olur musunuz lütfen

Benimkide yavaş yükseldi sıkıntı etme randevunu bekle strese girme boşuna rabbim herşeyin hayırlısını versin

Çok küçük dahaaakese gözükmesi için 5.haftaya kadar, hatta kalp atışıyla beraber olsun diyorsanız 7.haftaya kadar beklemenizi tavsiye ederim.

Gayet güzel artışınız

canım sence benim nasıl 8. gün 64, 10 gün 120, 12. gün 224
Biraz az mı artıyor tam iki katı değil çünkü ama hoca en az %60 artmasını istyioruz zaten dedi
2 günde bir %66lık bir oran isteniyor artış olarak, sizin güzel artışınız stres yapmayın kaçıncı haftaya kontrolünüz

2 günde bir %66lık bir oran isteniyor artış olarak, sizin güzel artışınız stres yapmayın kaçıncı haftaya kontrolünüz
Benim ki tüp bebek oyüzden birazda stres yaptım canım çok şükür pozitif inşallah bir sıkıntı çıkmaz dua edermisin bana
doktor 4 5 haftalık dedi değere göre ama haftaya kese için çağırdı ozaman net belli olur inşallah

Dualarım seninle inşallah sağlıkla gör bebişi al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…