Beta hcg artışı

Cnm benim de beta değerim 351 di iki hafta sonra geldim bebeği ve keseyi gördüm kendini sitrese sokma
Merhaba ben aşılama yaptırdım 10 şubatta 21 şubatta kan verdim 40.61 çıktı 2. Gün kanı garklı hastanede verdim 63.7 çıktı haatane farkı olurmu acaba

Merhaba ben aşılama yaptırdım 10 şubatta 21 şubatta kan verdim 40.61 çıktı 2. Gün kanı garklı hastanede verdim 63.7 çıktı haatane farkı olurmu acaba
Evet oluyor fark aynı yerde vermen daha iyi oluyor makine farkları olduğu için

Kızlar selam
5. Gün 2 adet embriyo transferi oldum transferin 7. Günü test yaptırdım 19.1 9. Günü tekrar yaptırdım 33.83 doktor yüzde 75 artış bizim için yeterli dedi ama yorumları okuyunca benim değerler düşük kalıyor pazartesi esas test günüm sizce durum nedir

Merhaba tekrar kan verdin mi

Merhaba kızlar,
3 Mart 23
4 Mart 52
6 Mart 114
7 Mart 220
9 Mart 470 artış iyi mi sizce ?

hangi doktora gittin memnun kaldın mı? bende haftaya doktora gideceğim ama karar veremedim can hastanesine gitmeyi düşünüyordum
Merhaba geç gördüm biraz kusura bakmayın, can hastanesi cenk mustafa güven drum ve çok memnunum. Buarada 3 martta kürtaj olmak durumunda kaldım bebeğin kalbi atmıyordu. Bütün sürecim cenk hoca takibinde

Benimkide yavaş yükseldi sıkıntı etme randevunu bekle strese girme boşuna rabbim herşeyin hayırlısını versin
ne kadar yavas canim? Bende 17 nisanda Rusyada versim 67.98 cikdi 19 nisan Azerbaycanda verdim yani bugun verdim 90.6 cikdi doktorum ulkeye gore farklilik ola bilir dedi mma korkuyorum normal artis degil diye fikri olan varmi bu konu hakkinda

ne kadar yavas canim? Bende 17 nisanda Rusyada versim 67.98 cikdi 19 nisan Azerbaycanda verdim yani bugun verdim 90.6 cikdi doktorum ulkeye gore farklilik ola bilir dedi mma korkuyorum normal artis degil diye fikri olan varmi bu konu hakkinda
Tam hatırlamıyorum ama ilk 34 iki gün sonra 70 kusur birşey di doktorun dediği gibi lab farkı oluyor illa kendi akışına bırak aynı yerde tekrar ver bakalım ne olacak sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…